در نشست کمیته های مشترک ایثارگران از بیش از یک دهه تلاش دکتر مصطفی محقق قدردانی شد

معاون فرهنگی دانشگاه گفت: بحث تعهد حرفه‌ای نیاز دانشگاه است و ما باید بتوانیم برای آن جایگاه خوبی در دانشگاه پیدا کنیم.

  به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران این جلسه روز سه‌شنبه 27 خرداد 99  با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر مصطفی محقق مشاور سابق رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران و اعضای کمیته‌های شش‌گانه در سالن معاونت غذا دارو برگزار شد.
در ابتدا دکتر رستمیان ضمن خیرمقدم به اعضای کمیته‌های شش‌گانه و تشکر ویژه از دکتر محقق گفت: در یک برهه زمانی جنگی در کشور ما اتفاق افتاد کسانی که اینجا هستند توفیق یافتند و خدمت کردند که این‌یک توفیق بزرگ بود.
 معاون فرهنگی دانشگاه در ادامه به بحث تعهد حرفه‌ای در دانشگاه اشاره کرد و گفت: این نیاز دانشگاه است و ما باید بتوانیم برای آن جایگاه خوبی در دانشگاه پیدا کنیم.
 این عضو هیئت‌علمی دانشگاه بابیان این نکته که فعالیت فرهنگی در دانشگاه‌ها از کار فرهنگی در کشور جدایی‌ناپذیر است در دانشگاه کمترین توجه به کار فرهنگی شده و با توجه به جو سنگین بیرون انتظار می‌رود در اعتلای بیشتر کار فرهنگی در دانشگاه تلاش مضاعف صورت گیرد.
دکتر رستمیان در ادامه بیان کرد: ما در بحث سمن سازی کم‌کار کردیم از شما می‌خواهم که در واحدهای خودروی این مسئله بیشتر مانور دهید تا زمینه‌ی ارتقا ء شاخص‌ها و بستر تولید ملی فراهم شود. 
در ادامه مدیر امور ایثار گران ضمن خیرمقدم به حاضرین تقدیر و تشکر از یک دهه تلاش‌های بی‌وقفه و خالصانه دکتر محقق در خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های آن‌ها گفت دکتر محقق در این مدت خدمت ارزشمند و پرافتخاری را به نام خود ثبت کرد و قطعاً کار برای رضای خداوند اجر و پاداشش نزد خداوند منان محفوظ است وی در ادامه گزارشی از عملکرد دفتر امور ایثارگران ارائه داد.
در ادامه دکتر دیرنده دبیر کمیته ورزشی ایثارگران گفت: اگر ورزش برای دانشجویان لازم است برای کارکنان واجب است. 
وی از رابطین ایثارگر خواست در حوزه کاری خود در بحث ورزش ایثارگران فعال‌تر عمل کنند. 
 دیرنده گفت: آئین‌نامه ورزشی کارکنان از سال 76 در هیئت دولت مورد تصویب قرارگرفته و تأکید شده هفته‌ای چهار ساعت به امر ورزش کارکنان اختصاص یابد. ایشان از مسئولان دانشگاه درخواست کرد شرایط بهتری برای ورزش کارکنان فراهم شود. 
در ادامه دکتر سید منصور گتمیری رئیس کمیته هیئت‌علمی گزارشی از فعالیت‌های این کمیته مطرح کرد وی گفت: راهبردهای فرهنگی این کمیته حول چهار محور نماز، تعهدات دینی، حمیت ملی و تعهدات حرفه‌ای است از فعالیت‌های اصلی این کمیته برگزاری چندین جلسه با روسای وقت دانشگاه، برگزاری نمایشگاه‌ها، همایش‌های علمی، تلاش برای تأسیس مرکز تحقیقات سلامت و ایجاد گروه علوم و معارف دفاع مقدس و برگزاری حداقل 6 پنل علمی در این خصوص که خوشبختانه این فعالیت‌ها بسیار چشمگیر و مورد استقبال ایثارگران دانشگاه واقع شد؛ و در تمام این فعالیت‌ها دکتر محقق حامی و مشوق ما بود.
 این عضو هیئت‌علمی دانشگاه گریزی هم به بحث کرونا زد افزود: در بحث کرونا هم کادر درمان همانند دوران دفاع مقدس شجاعانه ترو گمنام‌ترین جلوه‌های ایثارگری را آفریدند که این خودش موجب افتخار است.
دیگر سخنران این جلسه دکتر اکبر احمدی رئیس کمیته رفاهی بود وی از دکتر محقق مشاور پیشین رئیس دانشگاه در امور ایثارگران قدرانی کرد و اظهار داشت ایشان یکی ازبنیانگذاران دفتر امور ایثارگران بود و حق زیادی به گردن ما دارند مدیر بیمارستان بهرامی در ادامه: از فعالیت‌های کمیته رفاهی در بحث تسهیلات وام‌ها و تعاونی‌های چندمنظوره ایثارگران و همچنین بحث بیمه درمان ایثارگران گزارشی ارائه داد.
 دکتر احمدی در ادامه بیان کرد: از سال 89 با کمک و همکاری دکتر بیگلر معاون توسعه دانشگاه و حمایت دیگر دوستان در دانشگاه این فعالیت‌ها نظام‌مند شد.
سخنران بعدی جلسه دکتر احسان پورمحمدیان رئیس کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران در خصوص تشکیل کمیته‌های شش‌گانه ایثارگران اظهار داشت: جا دارد از تلاش‌های دکتر محقق در طول دوران تصدی‌گری ایشان در امور ایثارگران قدرانی کرد ومی توان به جرات گفت، خیلی از سازمان‌ها چنین ساختاری ندارند و این ساختار می‌تواند برای هر سازمان الگو باشد وی از دکتر رستمیان خواست که این مسیر را ادامه دهد.
مدیر ستاد شاهد ایثارگر در ادامه: عملکرد کمیته فرهنگی درزمینهٔ برگزاری کارگاه برای فرزندان شهدا، اردوهای خانوادگی ایثارگران و برگزاری همایش‌ها برگزاری مراسم تجلیل از آزادگان و جانبازان گزارشی ارائه داد.
سپس دکتر نوروزی دبیر کمیته آموزش و پژوهش گزارشی از فعالیت‌های این کمیته در راستای ارتقاء سطح علمی و پژوهشی ایثارگران ارائه داد.
این عضو هیئت‌علمی دانشگاه در ادامه افزود: امیدوارم بتوانیم پیوندی بین کمیته آموزش پژوهشی ایثارگران و کارگروه پژوهشی فرهنگی معاونت فرهنگی ایجاد کنیم که به دنبال آن ‌بتوانیم طرح‌های تحقیقاتی مؤثری را طراحی کنیم.
در ادامه دکتر عمادی رئیس کمیته آموزش وپزوهش گفت: تکمیل طرح تحقیقاتی عوارض گازهای خردل و اثرات آن روی جانبازان شیمیایی ان‌شاءالله تا 6 ماه آینده به اتمام می‌رسد و این می‌تواند نقطه قوتی برای این قشر آسیب‌پذیر باشد. بحث بعدی ایشان در مورد سرطان‌های پوستی جانبازان که این کار هم در حال پیگیری است.
سپس حجت اسلام والمسلمین غفاری معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در ابتدا سوره والعصر را تفسیر کرد و در ادامه گفت: کمیته‌ها شش‌گانه ایثارگران در طول این چند سال جلسات پر باری داشتند و خوش درخشیدند و این جمع به آن پویایی لازم رسیدند و امیدوارم این راه که توسط دکتر محقق گشوده شده ادامه پیدا کند. 
 
 در ادامه دکتر خسروانی عضو کمیته فرهنگی ایثارگران گفت: تکریمی که از جامعه ایثارگری می‌شود باعث افزایش امنیت جامعه است همه ما می‌دانیم که این انقلاب دستاورد فرهنگ ایثار و شهادت است. حفظ و نهادینه‌سازی نهال بارور فرهنگ ایثار و شهادت در بستر فرهنگ عمومی در دانشگاه باید بیشتر تقویت و موردتوجه قرار گیرد. 
 
سپس دکتر محقق در ادامه گفت: خوشحالم که از سال 84 در حضور کارکنان و دانشجویان هستم؛ و اگر بخواهم در مورد نحوه شکل‌گیری دفتر امور ایثارگران چیزی بگویم در سال‌های اولیه آمار ایثارگران در یک برگه خلاصه می‌شد ولی به همت دوستان به‌خصوص شخص دکتر مقیمی که در این زمینه نقش محوری در طول این سال‌ها داشتند توانستیم بسترهای مناسبت در جهت شکل‌گیری دفتر امور ایثارگران داشته باشیم.
در پایان لوح تقدیر به دکتر محقق و دیگر اعضای کمیته‌های شش‌گانه اهدا شد.

 

کلمات کلیدی
زهرا اسماعیلی
تهیه کننده:

زهرا اسماعیلی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب