دکتر صادقیان: فرهنگ و اعتقادات، نقطه اتکای ما در فراز و نشیب های زندگی است

با توجه به اعلام رسمی دبیرخانه جشنواره دانشجویی ابن سینا، اختتامیه هفتمین جشنواره 9 خرداد 1401 در تالار ابن سینا برگزار می شود. بر همین اساس دکتر محمدحسین صادقیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه درباره این جشنواره توضیح داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، متن مصاحبه را درادامه می خوانید:

هدف از برگزاری جشنواره دانشجویی ابن سینا چیست؟
ضمن عرض ادب و احترام و تقدیر و تشکر از همه همکاران فعال در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و عرض خداقوت به شما و همکاران گرامی، جشنواره ابن سینا در دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ترویج و تشویق فعالیت در حوزه های مختلف علمی- پژوهشی- فرهنگی- اجتماعی- ورزشی و ... برگزار می شود.
حوزه سلامت و رشته های علوم پزشکی، رشته هایی هستند که تحصیل در آنها زمان بر بوده و فرد برای اینکه توانمندی لازم برای خدمت به جامعه را کسب کند، زمان و انرژی زیادی را باید هزینه کند.این امر می تواند در طول زمان، باعث فرسودگی های شغلی شود. در همین راستا اجرای برنامه های مختلف می تواند زمینه های رشد ابعاد متفاوت شخصیتی فرد را فراهم کند. در راستای دیدگاه ارزشمند مقام معظم رهبری که می فرمایند "ارزش های فرهنگی روح و معنای حقیقی یک ملّت است و همه چیز مترتّب بر فرهنگ است" معتقدیم در دستور کار قرار دادن فعالیت های فرهنگی در دوران دانشجویی می تواند نتایج ارزشمندی را برای جامعه رقم بزند، در واقع ما نمی خواهیم به عنوان دانشگاه علوم پزشکی تهران یک فرد تک بعدی که تنها در حیطه درسی خود مسلط است را تحویل جامعه دهیم و بدنبال این هستیم که دانشجو در محیط علمی و پژوهشی در همه ابعاد پرورش پیدا کند. یعنی مهارت های لازم برای زندگی را کسب کرده و مهارت ها و توانمندی های دانشجو به تبع آن گسترش پیدا کند. به همین دلیل برآن شدیم با برگزاری رویدادهای اینچنینی، مسیر رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته دانشجویان و گسترش توانمندی های آنها را فراهم کنیم تا باعث تشویق دانشجویان مستعد دانشگاه شویم.

لطفا در مورد جشنواره و چگونگی برگزاری این جشنواره توضیح دهید؟
این جشنواره در طی مراحل مختلفی شامل اعلام محورهای جشنواره، دریافت آثار، تشویق دانشجویانی که در این حوزه ها توانمند هستند و انگیزه دارند برای شرکت در جشنواره، اجرا می شود و این مستندات طی مراحل مختلفی دریافت و مورد ارزیابی قرار می گیرند. در ادامه بعد از داوری های ابتدایی و مرکزی، برگزیدگان و شایستگان به دبیرخانه جشنواره معرفی شده و طی اختتامیه جشنواره مورد تقدیر قرار می گیرند.

سخن آخر؟
فرهنگ و اعتقادهای ما نقطه اتکای ما در فراز و نشیب های زندگی است. بر اساس مشاهدات جامعه شناسی داخلی و بین المللی، دوران دانشجویی یکی از بهترین فرصت ها برای رشد انسان های مفید و موثر در جامعه است. اگر در این دوران خوب عمل شود می توانیم در مدت زمان کوتاهی شاهد اصلاح بعضی از ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی در فرد شویم و یا زمینه ساز بروز این دیدگاه ها در آینده توسط تصمیم گیران و آینده سازان دانشگاه و کشور که امروز دانشجویان ما هستند شویم. در پایان امیدوارم با انجام چنین جشنواره ها و رویدادهایی بتوانیم شرایط رشد و تعالی فعالیت های فرهنگی در محیط دانشگاه بیش از قبل را محیا کنیم.

از وقتی که در اختیار ما قرار دادید کمال تشکر را دارم.

 

کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب