• تاریخ انتشار : 1401/10/18 - 14:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 632
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه

دکتر قناعتی: گزارش عملکرد حوزه درمان و بهداشت، جامع، خوب و امید بخش است

در نشست هیئت رئیسه دانشگاه، گزارش پیشرفت های یکساله برنامه معاونت درمان دانشگاه و برنامه توسعه فناوری های اطلاعات حوزه بهداشت مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه در این نشست، گزارش عملکرد معاونت درمان و برنامه توسعه فناوری اطلاعات حوزه بهداشت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این گزارش ها جامع، خوب و امید بخش بود. در واقع هر چه آمارها شفاف تر مطرح شود، فعالیت در این حوزه راحت تر می شود. گزارش های مطرح شده از بیمارستان ها نیز بسیار جالب بود.

وی عمده هدف دانشگاه در سال آینده را پیشروی در بخش IT دانشگاه خواند و گفت: یکپارچه سازی HIS دانشگاه حرکت بزرگی بود که می تواند کمک بسیاری به مدیریت نماید. دانشگاه از بسیاری لحاظ پیشرو است و ایده های بزرگی دارد اما باید بضاعت خود را هم در نظر بگیریم.

در این نشست دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، گزارش پیشرفت های یکساله برنامه معاونت درمان را مطرح کرد و گفت: در این برنامه حدود 80 هدف اختصاصی، 150 برنامه و 150 شاخص مشخص شده است. میزان دسترسی به هدف در گام نخست  75 درصد تعیین شد که خوشبختانه در پاییز امسال توانستیم به 72 درصد از اهداف برنامه دست یابیم. همچنین گام های مختلفی را طراحی کردیم که میزان پیشروی در این گام ها تعیین کننده میزان دسترسی به اهداف خواهد بود.

معاون درمان دانشگاه، احصا و سنجش برخی از شاخص ها را دشوار خواند و گفت: یکی از موارد و شاخص های دشوار، سنجش میزان رعایت پوشش حرفه ای در مراکز است که باید برای ارزیابی آن شاخص هایی مشخص شود.

دکتر ناطقی، از تلاش برای بهبود آمارهای اعتبار بخشی بیمارستان ها در سال آینده خبر داد و گفت: قدم های موثری در این زمینه برداشته شده است.

سپس دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه، گزارشی از شبکه هوشمند حوزه اطلاعات بهداشت مطرح کرد و گفت: اطلاعات و ظرفیت های زیادی در حوزه بهداشت وجود دارد که با راه اندازی چتر مناسبی از نرم افزارهای حوزه بهداشت می توان از این اطلاعات به نحو بهینه استفاده کرد.

وی در ادامه سیر تحول سامانه های بهداشتی را مطرح کرد و گفت: در سال 99 مسئله سامانه یکپارچه بهداشت مطرح و در ذیل آن ایده راه اندازی "شبکه هوشمند اطلاعات بهداشت" با عنوان "شهاب" شکل گرفت که در نیمه دوم 1401 عملیاتی شده است. در این راستا با تکیه بر ظرفیت IT در حوزه بهداشت سامانه های دیگری مانند مکان یابی مراکز بهداشت و درمانی تحت پوشش دانشگاه، سامانه شهاب مختص آموزش مردم و سامانه سیمای سلامت در حوزه بهداشت راه اندازی شده است.

دکتر اولیایی منش، سامانه سیب را ابزاری مدیریتی خواند که موجب اشراف اطلاعاتی نسبت به جمعیت تحت پوشش شده است و افزود: در هر لحظه، هرگونه خدمتی که در سیستم بهداشتی ارائه شود، این خدمت از طریق سامانه سیب ثبت می شود. این سامانه به نوعی داشبوردی برای گردآوری اطلاعات و دیتای مناسب در حوزه بهداشت است. همچنین عملکرد مراکز مختلف بهداشتی از طریق این سامانه قابل کنترل و ارزیابی است.

معاون بهداشت دانشگاه، از راه اندازی اتاق کوچکی در معاونت بهداشت برای طراحی و اجرای آموزش های لازم در حوزه بهداشت (LMS) خبر داد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید مجید میر قریشی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، طبق روال گذشته، نامه حضرت امیر(ع) در موضوع کارگزاران را مطرح و به اهمیت حیا در افراد اشاره کرد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 224465
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب