• تاریخ انتشار : 1399/11/18 - 14:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1008
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بازدید رئیس دانشکده پزشکی از بیمارستان بهارلو

دکتر نفیسی: منطقی‌تر این است که بیمارستان‌ها را در فضای محدودشان توسعه ندهیم

رئیس دانشکده پزشکی از بخش های آموزشی بیمارستان بهارلو بازدید کرد و از نزدیک در جریان اجرای برنامه آموزش پزشکی عمومی در این بیمارستان قرار گرفت و گفت: منطقی‌تر این است که بیمارستان‌ها را در فضای محدودشان توسعه ندهیم، بلکه توان و بودجه را در احداث بیمارستان در فضایی جدید صرف کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، در این بازدید دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده، دکتر آرش عکاظی معاون آموزش پزشکی عمومی، دکتر نسیم خواجوی راد مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده حضور داشتند که ابتدا از پلی کلینیک بیمارستان بازدید کردند، دکتر سعید ناطقی رئیس بیمارستان در روند این بازدید توضیحاتی در خصوص بخش‌های مختلف و تخصصی‌های درمانگاه ارائه کرد و گفت: کمبود فضای فیزیکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما در مسیر ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران و مراجعین به بیمارستان است.

دکتر ناطقی به احداث ساختمان جدید بیمارستان بهارلو اشاره کرد و گفت: فضایی بالغ بر ۲۲ هزار متر با موافقت مسئولان وقت در اختیار بیمارستان و دانشگاه قرار گرفت که این زمین چند سال پیش از طرف دانشگاه برای احداث بیمارستان مخصوص کودکان سرطانی در اختیار مجموعه زنجیره امید قرار گرفت و قرار شد زمین دیواربه‌دیوار بیمارستان که متعلق به شرکت نفت است با ساختمان‌های قدیمی بیمارستان معاوضه شود که در روند بوروکراسی اداری مسکوت مانده است.

وی افزود: این بیمارستان قدمتی بالغ بر ۸۰ ساله دارد که بعد از بیمارستان سینا قدیمی‌ترین بیمارستان تهران است. دکتر ناطقی در روند بازدید به مشارکت بخش خصوصی با بیمارستان و راه‌اندازی مرکز قلب سپهر اشاره کرد و گفت: این همکاری قرار است با اضافه کردن تخت بخش مراقبت‌های ویژه ادامه یابد همچنین با توجه به نزدیکی بیمارستان به راه‌آهن و بزرگراه‌های جنوب شهر و تعداد مراجعین بالا، پیشنهاد راه‌اندازی مرکز Day care در دستور کار بیمارستان قرار دارد که با موافقت مسئولین احداث و تجهیز خواهد شد.

 دکتر نفیسی در جریان بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان با اشاره به ساخت‌وسازهای انجام شده گفت: منطقی‌تر این است که بیمارستان‌ها را در فضای محدودشان توسعه ندهیم، بلکه توان و بودجه را در احداث بیمارستان در فضایی جدید صرف کنیم.

 دکتر مریم سرایی متخصص طب کار و معاون آموزشی بیمارستان توضیحاتی در خصوص برنامه‌های چرخشی حضور دانشجویان پزشکی عمومی در بیمارستان ارائه کرد و گفت: دانشجویان علاوه بر حضور در برنامه درمانگاه‌ها، بخش‌ها، دوره‌های آموزشی مرکز مهارت‌های بالینی، در کلاس‌های مجازی نیز حضور می‌یابند.

وی در بازدید از بخش جراحی زنان گفت: بخش زنان از آموزشی‌ترین بخش‌های بیمارستان است و با توجه به حجم بالای مراجعین و بیماران و مشارکت دانشجویان در امر درمان، بالاترین میزان رضایتمندی دانشجویان دوره عمومی پس از پایان روتیشین (برنامه چرخشی) مربوط به این بخش است.

 دکتر سرایی با اشاره به کمبود عضو هیئت‌علمی در بیمارستان به‌ویژه بخش زنان تصریح کرد: بااینکه تعداد اعضای هیئت‌علمی کم است اما اعضای غیر هیئت‌علمی مانند ماده ۸۸ و اعضای غیر هیئت‌علمی قراردادی، مانند یک عضو هیئت‌علمی و استاد آموزشی بخش را پوشش می‌دهند و فعالیت دارند.

در ادامه دکتر نفیسی و هیئت همراه از NICU, مرکز قلب سپهر و بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب، ccu, post ccu, کلاس آموزشی قلب، مرکز مهارت‌های بالینی، بخش آندوسکوپی، معاونت آموزشی و پژوهشی، بخش طب کار و اختلالات خواب، مرکز تحقیقات و دفتر مجله طب کار، بخش مسمومیت به‌عنوان یکی از بخش‌های فعال و ریفرال در شهر تهران با ده تخت اورژانس و ۱۵ تخت‌ ای سی یو و… بازدید کردند، همچنین در جریان بازدید با تعدادی از اعضای هیئت‌علمی ازجمله دکتر عارفی گفت‌وگو کردند.

پس از پایان بازدید مسئولین دانشکده و بیمارستان در سالن اجتماعات حضور یافتند و دکتر سرایی توضیحاتی در خصوص بیمارستان و تعداد اعضای هیئت‌علمی و آموزش‌گیرندگان در سال ۹۹ ارائه کرد و گفت: این بیمارستان در سال ۱۳۱۸ راه‌اندازی شده است و هم اکنون با ۳۳۶ تخت به حدود یک و نیم میلیون نفر از ساکنین اطراف بیمارستان خدمات تشخیصی و درمانی ارائه می‌کند، بیمارستان در سال ۸۲ با ورود دستیاران طب کار و پزشکی قانونی به بیمارستان آموزشی تبدیل شد و از سال ۸۹ آموزش دانشجویان پزشکی عمومی پردیس بین‌الملل به مجموعه اضافه شد و در سال ۹۳ با آموزش به دستیاران فلوشیپ رشته طب خواب توسعه یافت.

در ادامه دکتر ناطقی کمبود پزشکان هیئت‌علمی تمام‌وقت، ارتقای اعضای هیئت‌علمی، عدم حضور دستیاران در بیمارستان، کمبود تعداد فراگیران، کمبود تجهیزات، کمبود متخصص رادیولوژی را ازجمله چالش‌ها و مشکلات بیمارستان عنوان کرد و گفت: حضور دستیار در بیمارستان نیروی کمکی برای اعضای هیئت‌علمی است و با توجه به این‌که در مجموعه بهارلو، رزیدنت حضور ندارد پیشنهاد می‌کنیم که یک امتیاز فوق‌العاده برای اعضای هیئت‌علمی شاغل در این بیمارستان تعلق گیرد. توضیح این‌که دکتر بهنام بهنوش معاون درمان بیمارستان در این بازدید حضور داشتند.

دکتر نفیسی در پایان بازدید و نشست گفت: قدردان زحمات همکاران پزشک هستم و مشکلات و چالش‌های موجود را قطعاً پیگیری خواهیم کرد، اما برخی مسائل از حیطه اختیارات دانشکده خارج است و لازم است از طریق وزارت بهداشت و ارگان‌های ذی‌ربط پیگیری شود.

رئیس دانشکده پزشکی با بیان این که جذب دستیار و عضو هیئت‌علمی در برخی گروها مانند زنان و داخلی با رایزنی قابل‌حل است، تصریح کرد: نبود دستیار در بیمارستان بهارلو برای آموزش دانشجویان پزشکی عمومی یک نقطه قوت محسوب می‌شود چرا که دانشجوی به‌طور مستقیم با استاد و بیمار در ارتباط است.

  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه
  • کد خبر : 170163
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

فاطمه فیض اله زاده

فاطمه فیض اله زاده

99/11/19 - 13:28

با سلام دکتر ناطقی یکی از بهترین هاست انشاله که موفق باشن

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب