• تاریخ انتشار : 1401/02/24 - 09:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 553
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما در دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر نیکبخت نصرآبادی: خوشایند سازی زایمان و کمک به سیاست جوان سازی جمعیت ازمهمترین وظایف مامای امروز است

مراسم صمیمانه گرامیداشت روز چهانی ماما با حضور رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، استادان و دانشجویان چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401 در سالن استاد مداح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن تبریک صمیمانه روز ماما به استادان و دانشجویان، به جایگاه رشته مامایی اشاره کرد و گفت: حرفه مامایی شغلی ارزشمند و دارای منزلت والای انسانی است، خداوند در قرآن کریم آیه "فتبارک الله احسن الخالقین" را تنها در هنگام خلق انسان به کار برده است که این جایگاه انسان را در نزد خداوند نشان می دهد، تولد نوزاد این هدیه خداوندی که بزرگترین، باشکوه ترین لحظه زندگی یک انسان است، ماما اولین فردیست که این هدیه آسمانی را تحویل میگیرد و در آغوش مادر می نهد و باید قدر این موهبت را دانست.

دکتر نیکبخت نصرآبادی با بیان این سوال که مهمترین وظیفه ماما در عصر حاضر چیست ادامه داد و گفت: فرزندآوری مسئله مهم کشوری است و جامعه هم اکنون در وضعیت نگران کننده قرار دارد و به سمت افزایش جمعیت سالمندی و کاهش نیروی جوان پیش می رود، ماما ها می توانند در این بحران نقش مهمی را ایفا کنند و با خوشایند سازی زایمان و تسهیل فرزندآوری در مرتفع ساختن این چالش موثر باشند.

دکتر سیده طاهره میر مولایی مدیر گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده ضمن خیرمقدم و تبریک روز ماما به حاضرین در جلسه از تدوین سند جوانی جمعیت کشور خبر داد و گفت: در قانون این سند، شرایط و نقش های مهمی برای ارائه خدمات توسط ماما تدوین شده است و حمایت همه جانبه از سوی وزارتخانه برای پیشنهادات و طرح ها از جانب گروه مامایی می تواند نوید بخش باشد.

دکتر میر مولایی ضمن اشاره به جایگاه والای حرفه‌ مامایی اذعان داشت با تمام ناهنجاری ها و بی عدالتی هایی که در این حرفه وجود دارد می‌توان با تلاشی مضاعف و با یک کار تیمی و تعامل در حوزه سلامت خدمات ارزنده ای را به خانواده ها و جامعه خود ارائه دهیم و در بحران کنونی کشور در مسئله فرزندآوری،  ماماها می تواند قدم های موثری را برای بهبود این چالش بردارند و با بهره گیری بیشتر از خدمات و حضور فعال شان در عرصه سلامت شاهد ارتقاء و توسعه کشور در زمینه مرتفع ساختن بحران فرزندآوری باشیم .

دکتر فرناز فرنام عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم ابراز خرسندی کرد که شعار جهانی ماما در سال ۲۰۲۲ "صد سال با مامایی" می‌تواند نشان دهنده تمدن رشته مامایی و نقش مهم ماما در ارتقا سلامت مادر و نوزاد باشد .

دکتر فرنام ضمن ادای احترام به شهیدان مدافع سلامت به شهدای مامایی دوران کرونا اشاره کرد و گفت: ماماها در دوران همه گیری کرونا در کنار کادر درمان با جانفشانی و تلاشی ایثارگرانه در ارائه خدمات به مادران از هیچ کوششی دریغ نکردند و چهره واقعی رشته مامایی را بیشتر به جامعه‌ی خود نشان دادند.

در حاشیه این مراسم از دانشجویان برجسته حوزه علمی و پژوهشی رشته مامایی تقدیر شد و با برنامه های شاد و مفرح این مراسم به پایان رسید.

  • گروه خبری : دانشکده پرستاری مامایی
  • کد خبر : 212160
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب