با حضور نمایندگانی از پژوهشگاه علوم غدد و متابولسیم دانشگاه
شورای مدیران معاونت بینالملل با بررسی تازهترین زمینه همکاری با دانشگاه ملی تاجیکستان برگزار شد
شورای مدیران معاونت بینالملل با برنامهریزی برای برپایی کارگاه پای دیابتی توسط پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در دانشگاه ملی تاجیکستان با هدف اجرایی شدن تفاهمنامه همکاری دو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که شنبه 6 شهریور 95 برگزار شد، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده و دکتر هادیان معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر سعادت، معاون بینالملل دانشکده مجازی، دکتر مهرداد، معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، دکتر امینی از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل حضور داشتند.
در ابتدا، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل با اشاره به تفاهمنامه منعقد شده دانشگاههای علوم پزشکی تهران و ملی تاجیکستان، اظهار داشت: پیرو آغاز این همکاری مشترک، دکتر سعادت، معاون بینالملل دانشکده مجازی به عنوان رابط همکاریهای بینالمللی دانشگاهی با کشور تاجیکستان انتخاب شد.
دکتر نکوفر تصریح کرد: همچنین طی مکاتبهای با روسا، معاونان و رابطان بینالملل دانشکدهها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکدهها ضمن اطلاعرسانی در این زمینه، از آنها خواسته شد برنامه و پیشنهادات خود را جهت عملیاتی شدن تفاهمنامه مذکور اعلام کنند.
وی افزود: در همین راستا پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه به منظور برگزاری کارگاه پای دیابتی در دانشگاه ملی تاجیکستان آمادگی خود را اعلام کرد.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل با بیان اینکه با همکاری دکتر سعادت، رابط همکاریهای بینالمللی دانشگاه با تاجیکستان و دکتر جعفری از فارغالتحصیلان این کشور پیشنهاد برگزاری کارگاه مذکور اعلام شد، گفت: دانشگاه ملی تاجیکستان با ارسال دعوتنامه برای اساتید، از برگزاری این ورک شاپ استقبال کرد.
دکتر نکوفر ادامه داد: در نشستی مشترک با اساتید اعزامی، مقرر شد ضمن برپایی کارگاه مذکور، به عنوان سفرای دانشگاه معرفی توانمندیها و امکانات موجود را نیز در دستور کار قرار دهند.
وی یادآور شد: تاکنون دانشگاه میزبان گروههای مختلف دانشگاهی از تاجیکستان بوده است که فرصت ایجاد شده میتواند آغازگر فصل تازهای از همکاریهای بینالمللی باشد.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل در ادامه هدف از طرح این موضوع در شورای مدیران را بررسی زمینههای حمایتی معاونت بینالملل از برگزاری کارگاه و سفر اساتید عنوان کرد.
دکتر نکوفر افزود: دانشگاه ملی تاجیکستان در خصوص پرداخت بخشی از هزینههای این گروه چون اقامت، اعلام آمادگی کرده است.
در ادامه، دکتر مهرداد، معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه و دبیر علمی کارگاه پای دیابتی اظهار داشت: از شهریور 93 در قالب برنامه شبکه تحقیقات دیابت برگزاری کارگاههای پای دیابتی در تهران و تعدادی از استانهای کشور در دستور کار قرار گرفت.
وی تأکید کرد: تاکنون 12 کارگاه پای دیابتی با همکاری مراکز تحقیقات مرتبط با شبکه تحقیقات دیابت و دانشگاههای علوم پزشکی استانهای مختلف برگزار شده است.
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم افزود: پس از سه دوره برگزاری، IDF (International Diabetes Federation)، کارگاه پای دیابتی را به رسمیت شناخت و ما متعهد شدهایم تا سال 2017 نسبت به برپایی این کارگاهها اقدام کنیم.
دکتر مهرداد با تأکید بر اینکه پس از انعقاد تفاهمنامه دانشگاه با دانشگاه ملی تاجیکستان، پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با بررسی زمینههای مختلف همکاری، درخواست خود را نسبت به برگزاری نخستین کارگاه پای دیابتی در سطح بینالمللی ارائه کرد، گفت: برنامه این کارگاه دو روزه خواهد بود ضمن اینکه طی تعاملات انجام شده جمعی از پرستاران، به عنوان گروه هدف اصلی انتخاب شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کارگاه مذکور برای تعداد محدود و مشخصی از پرستاران برگزار میشود، پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم آمادگی دارد هر شش ماه یکبار کارگاههای مشابهی را در تاجیکستان برگزار کند.
در پایان این بخش، حاضران به بحث و بررسی در این باره پرداختند و دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه ضمن تأکید بر اهمیت معرفی صحیح دانشگاه طی این سفر، از آمادگی برای حمایت از گروه مذکور با تأیید معاون بینالملل دانشگاه خبر داد.
وی همچنین خطاب به دکتر سعادت، رابط همکاریهای بینالمللی دانشگاه با تاجیکستان پیشنهاد برگزاری مراسم افتتاحیه کارگاه پای دیابتی، ملاقات با سفیر ایران در تاجیکستان و بازدید از امکانات و توانمندیهای دانشگاه ملی این کشور را نیز مطرح کرد.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان