• تاریخ انتشار : 1400/05/01 - 11:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 655
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست اضطراری اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه بیمارستان سینا برگزار شد

نشست اضطراری اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه بیمارستان سینا در خصوص وضعیت بحرانی موج پنجم و گسترش سویه دلتا کووید19 پنجشنبه 31 تیرماه سال 1400 در بیمارستان سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با در نظر گرفتن وضع بحران کنونی و گسترش سویه دلتا در شهر، شرایط را تاسف آور توصیف کرد و ضمن بیان خدا قوت و ابلاغ قدردانی دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه، اهداف این جلسه را تسهیل شرایط در حیطه های مختلف فضای فیزیکی، درمان، نیروها  و کیلینیک سرپایی تزریق رمدسیور عنوان کرد تا بتوان باری از روی دوش بیمارستان برداشته شود.
وی همچنین بررسی شرایط بیمارستان در راستای افزایش تخت، ویژه بیماران مبتلا به کووید را نیز از دیگر اهداف این نشست برشمرد.
دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا، ضمن بیان خیر مقدم به اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه به بیان مشکلات بیمارستان در این شرایط بحرانی پرداخت و با اشاره به مصوبات آخرین جلسه کمیته بحران کووید 19 بیمارستان، گفت: با احتساب ساختمان های شماره چهار و جراحی مغز و اعصاب و بخش های ای سی یو این ساختمان ها، بیمارستان توانایی اختصاص 210 تخت به بیماران مبتلا به کووید، به جز ساختمان شماره 5 را دارد. ساختمان شماره 5 خط قرمز بیمارستان محسوب می شود زیرا عمده فعالیت های حیاتی بیمارستان مانند اتاق های عمل، آنژیوگرافی، سی سی یو و ... در این ساختمان استقرار دارند و اگر یک بخش از این ساختمان 11 طبقه درگیر بیماران مبتلا به کووید شود بهتر به نظر می رسد همه ساختمان را به این بیماران اختصاص داد و در این صورت صد درصد تخت ها به بیماران کرونا تعلق می گیرد و بیمارستان قفل می شود.

وی همچنین یکی از نقاط ضعف بیمارستان را تعداد تخت های ای سی یو خواند و گفت: بیمارستان سینا در کل از 48 تخت ای سی یو برخوردار است که نیمی از آنها به بیماران مبتلا به کرونا و نصف دیگر به بیماران غیر کرونایی اختصاص داده شده است. با توجه به اینکه در پیک اول 10 دستگاه ونتیلاتور به بیمارستان تعلق گرفت و دیگر ملزومات و تجهیزات را نیز دارا هستیم در صورتی که نیروی متخصص لازم برای بیمارستان تامین شود می توانیم 6 تخت عادی را به تخت ای سی یو تبدیل کنیم.

دکتر طالب پور، یکی از محدودیت های این مرکز را نیرو خواند و گفت؛ پرسنل بیمارستان در این مدت بسیار تخت فشار بوده اند و در بخش ها مشغول ارائه خدمات هستند و برای افزایش تخت های ویژه حتما به نیرو نیاز داریم.
رئیس بیمارستان سینا در خصوص تخصیص داروی رمدسیور به بیماران نیز بیان داشت: در این زمینه از مشکل خاصی برخوردار نیستیم و بخشی را با 17 تخت به کیلینک سرپایی تزریق رمدسیور اختصاص داده ایم و در صورتی که داروی بیشتری به بیمارستان برسد می توان از تزریق 50 دوز به 150 دوز برسیم که این کار بسیار ارزشمند است.
وی همچنین با اشاره به سیاست و مدیریت بیمارستان برای اداره بخش های کرونایی این مرکز گفت: پیشنهادی که در خصوص کاهش فشار بر روی نیروها به دانشگاه از سوی بیمارستان سینا داده شد با تایید دانشگاه هم اکنون در بیمارستان اجرایی شده، و در حال حاضر از 7 بخش ویژه بیماران مبتلا به کووید تنها 2 بخش را کادر موظف و 5 بخش دیگر را متخصصان و همکاران داوطلب اداره می کنند.
دکتر طالب پور، همچنین به بیان مشکلات پزشکان و پرستاران در دوران کرونا پرداخت و در ادامه بیان داشت: نحوه محاسبه کارانه و تخصیص مالیات زیاد به پزشکان و همکاران بیمارستان در این شرایط بحران کرونا آنان را تحت فشار بسیاری قرار داده و سبب دلسردی و کاهش انگیزه آنان شده است به گونه ای که با وجود تورم بسیار بالای جامعه و اعلان افزایش تعرفه های پزشکی در سال جاری عملا متاسفانه به علت درصد بسیار بالای مالیات و طرح پلکان، دریافتی اکثر پزشکان از زمان مشابه در سال قبل کمتر شده است. وی تصریح کرد: اگر چه هدف والای طبابت و خدمت به مردم حتی با بی مهری به هیچ وجه در جامعه پزشکی کم رنگ نخواهد شد ولی خواستار جلوگیری از کاهش انگیزه و تبعات ناخواسته آن توسط مسئولین مربوطه شد.

دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه؛ مجاهدت کادر درمان را مرضی خداوند متعال دانست و در خصوص نحوه اختصاص کارانه و مالیات و قانون گذاری در این زمینه به بیان توضیحاتی پرداخت و گفت: دغدغه های کادر درمان منعکس می شود و سعی بر این است که مبحث پرداخت پلکانی متعادل شود تا نظام پرداخت مشمول پلکان نشود و اعداد و ارقام پرداختی بر اساس کارکرد افراد در نظر گرفته شود و امیدواریم در ماه های آتی این مساله عملیاتی شود تا از دغدغه های کادر درمانی تاحدودی کاسته شود.

دکتر امیر علی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بیمارستان سینا نیز همانند دیگر بیمارستان ها زیر فشار قرار دارد از مدیریت مطلوب این مرکز در شرایط بحرانی قدردانی کرد و گفت: این مدیریت که از 7 بخشی که به بیماران مبتلا به کووید اختصاص داده شده 2 بخش را همکاران موظف اداره می کنند و 5 بخش دیگر را توانستند قراردادی کنند فوق العاده است و این تجربه باید به بیمارستان های دیگر نیز انتقال داده شود و از دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان در این زمینه تشکر صمیمانه می کنم.

مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان سینا نیز به بیان نحوه اکسیژن رسانی به بیماران پرداخت.

  • گروه خبری : بیمارستان سینا,اخبار
  • کد خبر : 194840
رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب