چهارمین جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲

در جلسه تیرماه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن پیگیری روند اجرای مصوبات پیشین، بر ضرورت راه‌اندازی واحد Clean Room در این مرکز تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارمین جلسه کمیته کنترل عفونت این مرکز سه‌شنبه 13 تیر ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و مسئول کنترل عفونت، دکتر مژگان رحیمی دبیر کمیته CPR، دکتر حسین دلیلی رئیس بخش نوزادان و NICU، دکتر مسعود رمضانی رئیس ICU ولیعصر (عج)، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، دکتر اسمعیل محمدنژاد دبیر علمی کمیته کنترل عفونت و مسئول CSSD مجتمع و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

دکتر اینانلو با توجه به ضرورت راه‌اندازی واحد Clean Room در مجتمع از اختصاص فضای فیزیکی مناسب به این امر مهم استقبال کرد.

دکتر اورندی نیز بر لزوم ایجاد واحد اتاق تمیز (Clean Room) اختصاصی برای مجتمع تاکید کرد.

دکتر حسین خلیلی رئیس بخش مراقبت‌های دارویی با توضیح در خصوص استاندارد فضای فیزیکی موردنیاز برای ساخت Clean Room متمرکز در دانشگاه گفت: با توجه به هزینه‌های بسیار بالای ساخت این واحد مقرون‌به‌صرفه تر آن است که مدیریت آن در سطح دانشگاه به شکل متمرکز دیده شود تا بتواند به‌تمامی بیمارستان‌های دانشگاه خدمت دهد. در صورت تامین فضای فیزیکی لازم، اولویت ساخت این مرکز با مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) است.

دکتر سیفی با اشاره به بازدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: موضوع کنترل عفونت بیمارستانی یک موضوع فراگیر است و با هم‌فکری صاحب‌نظران گروه‌های مرتبط باید به اعتلای آن در بیمارستان‌های کشور کمک کنیم.

ریس کمیته همچنین موفقیت مجتمع در محورهای کنترل عفونت بیمارستانی را مرهون زحمات سوپروایزران، پزشکان، همه اعضای کمیته کنترل عفونت مجتمع و سایر همکاران در اجرای هرچه بهتر شاخص‌های کنترل عفونت دانست و از همه قدردانی کرد.

دکتر محمد نژاد در این جلسه ضمن اعلام مراحل پیشرفت اجرای مصوبات جلسه قبل، گزارشی از وضع عفونت بیمارستانی بخش‌های بالینی در فصل بهار، حوادث شغلی و دستگاه پاستوریزاسیون شیر مادر ارائه کرد.

وی در ادامه با توضیح در خصوص برخی چالش‌های بهداشتی استفاده از گان های بسته‌بندی افزود: ما در واحد کنترل عفونت برای تهیه محلول‌های شستشوی دست باهدف اعتلای بهداشت دست در مجتمع، همواره نظرات و پیشنهاد‌های همکاران بخش‌ها برایمان مهم بوده و این موضوع در سایر شاخص‌های بهداشتی کنترل عفونت هم موردتوجه است.

در پایان از زحمات دکتر آرش سیفی رئیس واحد و دبیر علمی کمیته کنترل عفونت مجتمع به‌پاس خدمات شایسته ایشان و تیم کنترل عفونت برای کمک به موفقیت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در کسب رتبه برتر دانشگاهی  کنترل عفونت تجلیل شد.

گفتنی است، سنجه های پیشگیری و کنترل عفونت از بین 19 سنجه اعتباربخشی بالاترین نمره را کسب کرد و تنها محوری بوده که در هر سه سطح اول، دوم و سوم اعتباربخشی نمره ی بالای 80 از 100 کسب کرد.

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب