رفتار متغیری از سلامت اجتماعی و سازمانی
کارگاه آموزشی «رفتار سازمانی، انگیزش و عملکرد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
کارگاه آموزشی «رفتار سازمانی، انگیزش و عملکرد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای «توانمندسازی مهارتها و بهبود فرایندهای کاری همکاران» برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، کارگاه آموزشی (رفتار سازمانی، انگیزش و عملکرد) چهارشنبه 17 آبان 1402 در سالن حکیم سازمان مرکزی دانشگاه تشکیل شد.
دکتر محمد عرب استاد گروه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص رفتار سازمانی، انگیزش و عملکرد به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: ایجاد ارتباط مدیران با کارکنان، ضعف زیر دستان در ارتباط با مقامات بالاتر، نداشتن انگیزه، تضاد و تعارض بین کارکنان در واحد و دایره سازمان، مقاومت کارکنان در تجدید سازمان و تغییر در درون سازمان و... از جمله مشکلاتی است که امروزه مدیران در مورد مسائل انسانی در محیط کار با آن روبرو هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه رفتار چیست؛ یادآور شد: یک عمل قابلمشاهده است که از موجود زنده سر میزند، رفتار معمولاً در پاسخ به یک محرک درونی یا بیرونی بروز میکند، در انسان پیچیده تراز سایر موجودات است و به شکلهای؛ گفتار، کردار، موضعگیری، اظهارنظر، عقیده، انتخاب، نگرش، برداشت (ادراک)، تصمیمگیری و... خود را نشان میدهد.
دکتر عرب تصریح کرد: وقتی انسانها در جامعه و سازمان در موقعیتهای مختلف مدیریتی یا اجتماعی قرارمی گیرند ممکن است رفتار و حتی ظاهر خود را هم تغییر دهند.
وی ادامه داد: در علم رفتار سازمانی؛ بهجای قضاوت شهودی، مدارک و شواهد علمی در شرایط کنترل شده جمعآوری میشود که به شیوهای معقول و حساب شده مورد سنجش و ارزیابی قرار میگیرد دررابطهبا هر معلولی در پی علت آن میرود.
استاد گروه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت در ادامه به رفتارهای سازمانی رایج در سازمانها، اهمیت رفتار سازمانی (روابط انسانی) و ارتباط آن با مدیران، تفکرات (پیشداوری) قالبی یا کلیشهای مدیران در مورد کارکنان، تفاوت بین کارکنان، عوامل تأثیرگذار در رفتار سازمانی کارکنان و... اشاره کرد.
نظر دهید