• تاریخ انتشار : 1399/06/18 - 09:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 436
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه بین المللی پروژه اراسموس پلاس با عنوان MediTec با برگزاری وبینار یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی به میزبانی دانشکده مجازی شروع به کار کرد

اولین وبینار بین المللی یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی از سری برنامه های مدیتک با موضوع فن آوری های نوظهور در آموزش پزشکی به میزبانی دانشکده مجازی و با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده مجازی، این دانشکده با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه،  میزبان برگزاری کارگاه بین المللی پروژه اراسموس پلاس با عنوان MediTec و با موضوع کاربرد فناوری های نوین در آموزش پزشکی است. این کارگاه که به شیوه ترکیبی آموزش مجازی همزمان و غیرهمزمان و در پلاتفرم های نوید و زوم برگزار می شود؛ با حضور مدرسان ایرانی و بین المللی و نیز 139 شرکت کننده (45 نفر ایرانی و 94 نفر خارجی از کشورهای اردن، اسلواکی، آلمان، انگلیس، پاکستان، ترکیه، چک، عراق، مالتا، مالزی، نیجریه و هند) کار خود را در 31 آگوست 2020 با برنامه توجیهی شرکت کنندگان و بخش غیرهمزمان در سامانه نوید شروع کرده و در 2 سپتامبر با برگزاری اولین وبینار همزمان به طور رسمی افتتاح شد.
در این کارگاه سه هفته ای، علاوه بر برگزاری 3 وبینار علمی، محتواهای الکترونیکی در سامانه نوید ارائه شده و کارهای گروهی نیز پیش بینی شده است.
در اولین وبینار همزمان این دوره، دکتر آیین محمدی عضو هیات علمی دانشکده مجازی به شرکت کنندگان در خصوص برنامه مدیتک و اهداف آن مطالبی را ارائه کرد و در ادامه چهار نفر از ارائه کنندگان این وبینار با معرفی خود و سابقه فعالیتشان به ارائه موضوعات زیر پرداختند:
ـ چگونه می توان سیستم آموزش الکترونیکی را پیاده سازی کرد؟ با سخنرانی دکتر ریتا مجتهدزاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ـ طراحی و توسعه محتوای الکترونیکی، با سخنرانی  Mr. Hasnain Zafar Baloch از دانشگاه بین المللی پزشکی مالزی
ـ تازه های یادگیری الکترونیکی: MOOCs و نقش آن در زمانCOVID-19؛ با سخنرانی دکتر آزاده شعبانی از دانشگاه علوم پزشکی مجازی
ـ تازه های یادگیری الکترونیکی:: یادگیری همراه، با سخنرانی دکتر شعله بیگدلی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
محوریت سخنرانی ها با توجه به وضعیت موجود طی پاندمی کووید19 بود و پس از ارائه مطالب شرکت کنندگان در مباحث مشارکت فعال داشتند. در بخش غیر همزمان نیز بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مطرح شده ادامه یافت.
توضیح اینکه برای وبینارهای این برنامه، ثبت نام مجزا نیز در نظر گرفته شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشکده مجازی مراجعه کنید.

  • گروه خبری : دانشکده مجازی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 161240
آذر شهبازی
تهیه کننده:

آذر شهبازی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب