کارگاه توانمندسازی ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
به همت مدیریت امور روحانیون و مبلغین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، کارگاه توانمندسازی ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران با برگزاری سه جلسه کارگاهی برگزار شد.
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/1/kargahe-aeme-jamaat_pr.webp)
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این کارگاه آموزشی از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه، 8 بهمن 94 با تلاوت آیاتی از کلامالله مجید آغاز شد.
در ابتدای جلسه حجتالاسلاموالمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیرمقدم به ائمه محترم جماعات شرکتکننده در این کارگاه گفت: دفتر نهاد در سال جاری یک مطالعه آسیبشناسی در سطح دانشگاه برگزار کرد و در این مطالعه ما به یک سری نکات در مورد مسائل موردنیاز دانشجویان برخورد کردیم که این جلسه هم در راستای پاسخگویی به این نیازها تدارک دیدهشده است.
وی با اشاره به برنامه این نشست افزود: در ابتدا خدمت حضرت آیتالله قرهی خواهیم بود و از نکات اخلاقی ایشان بهرهمند خواهیم شد؛ در ادامه دکتر کاظمزاده عطوفی، به ارائه نکاتی در خصوص تکنیکهای جذب خواهند پرداخت و کارگاه پایانی، جریان شناسی گروههای سیاسی با حضور مهندس نوروزی خواهد بود.
در ادامه این نشست آیتالله قرهی ضمن ابراز خرسندی از حضور در بین ائمه جماعات دانشگاه اظهار داشت: خداوند متعال را شاکریم که مردم مار را با عنوان سرباز آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) میشناسند.
وی با اشاره به اینکه عموم مردم اطلاع دقیق و عمیقی از مسائل دینی ندارند و سؤالاتی دارند که باید پاسخ داده شود، گفت: یکی از وظایف عمده روحانیت این است که قبل از اینکه این شبهات اعتقادی توسط دشمنان مطرح شود؛ این سؤالات را استخراج کرده و به آنها پاسخ دهند.
متولی و مؤسس حوزه علمیه امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ادامه با اشاره به حدیث «کونوا دعاة الناس بغیر ألسنتکم- با غیر زبانهایتان مردم را دعوت کنید» از امام صادق علیهالسلام اظهار داشت: مردم از ما و شما توقع اخلاق حسنه و الهی را دارند و این مسئله تا بدان جا اهمیت دارد که امام علی (ع) میفرمایند عالم بدون اخلاق، مردم را از دین متنفر میکند.
وی با اشاره به اینکه باید بسیار مواظب رفتار و گفتار خود باشیم افزود: باید دقت داشت که کارهای بعضاً کوچک از جانب ما و شما گاهی تأثیرات عمیقی بر اعتقادات مردم میگذارد و این رفتارها هم میتواند باعث جذب و هم گریز مردم از دین شود.
حضرت آیتالله قرهی با اشاره به اینکه مردم نمایش را از واقعیت تشخیص میدهند اظهار داشت: دانشجو و استاد از ما توقع تواضع، برخورد خوب و احترام را دارد و ما باید دقت کنیم که واقعاً متخلق با خلاق الهی باشیم و خدایناکرده نقش بازی نکنیم که این موضوع قطعاً تأثیرات مخربی خواهد داشت.
وی با بیان این مطلب که روش، منش و اخلاق بزرگان دین باعث جذب مردم میشد؛ اظهار داشت: جوانان همیشه جذب معنویات و اخلاق خوب میشوند و باید دقت کنیم خدایناکرده برای جذب جوانان دست به کارهایی بزنیم که در شان روحانیت نباشد.
آیتالله قرهی در پایان سخنان خود گفت: سعی کنید این سه نکته را در زندگی خود رعایت کنید؛ اولاً هر ساعت شبانهروز یک با یادی از امام زمان داشته باشیم، ولو به خواندن یک دعای سلامتی برای ایشان؛ ثانیاً سعی کنیم روزی حداقل یک آیه از قرآن حفظ کنیم و نکته سوم این است که هر شب قبل از خواب چند دقیقه با حضرت صاحبالزمان صحبت کنیم.
در ادامه این جلسه، دکتر مهرداد کاظمزاده عطوفی، روانشناس بالینی و عضو هیئتعلمی دانشكده علوم رفتاري و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران به ارائه نکاتی در خصوص تأثیر اخلاق در بهبود عملکرد افراد به ارائه نکاتی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه ارتباط مطلوب نیازمند مهارتهای زیادی است اظهار داشت: همه افراد در زندگی دانستههایی دارند؛ اما برای عمل به این دانستهها نیازمند مهارتهایی هستیم تا به شکل مطلوب بتوانیم از دانش و تواناییهای خود استفاده کنیم.
در نوبت عصر، مهندس نوروزی، کارشناس مسائل سیاسی به بیان جریانهای سیاسی موجود در نظام اسلامی در برهههای مختلف تاریخی و نقاط قوت و ضعف هر جریان و گروه پرداخت و در پایان به سؤالات شرکتکنندگان پاسخ گفت.
این جلسه ساعت 14:30 به پایان رسید./ق
ارسال به دوستان