گزارشی از برنامه های آموزشی واحد تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه به مناسبت هفته مبارزه با سرطان
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه از برگزاری جلسات آموزشی در ورزشگاه امام علی گلشهر و مسجد جامع چهاردانگه و رابطین سلامت پایگاه شماره 2 این مرکز به مناسبت هفته مبارزه با سرطان با موضوع تغذیه و سرطان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شهرزاد پیرشاه کارشناس تغذیه مرکز در ابتدای جلسه در خصوص بیماری سرطان کلیاتی گفت و در ادامه افزود: سرطان به مجموعه ای از بیماری هایی اطلاق می شود که از تکثیر کنترل نشده سلول ها در بخشی از بدن به وجود می آیند.سلول های سرطانی از روند طبیعی تقسیم و رشد سلول ها خارج می شوند . در یک جاندار سالم همیشه بین میزان تقسیم سلول،مرگ طبیعی سلولی و تمایز ،تعادل وجود دارد.
وی در خصوص عوامل تغذیهای و شیوه زندگی مستعد کننده ابتلا به سرطانها هم به مصرف زیاد چربیها و روغنها، مصرف زیاد نمک، مصرف زیاد قند و شکر، روش نامناسب تهیه و طبخ مواد غذایی، زندگی بیتحرک و نداشتن فعالیت بدنی مناسب، رعایت نکردن تعادل و تنوع در دریافت مواد غذایی موردنیاز بدن اشاره کرد و از آنتیاکسیدان ها، میوهها و سبزیها، فیبرهای غذایی، اسیدفولیک و ویتامین Dو کلسیم بهعنوان عوامل تغذیهای پیشگیریکننده از ابتلا به سرطان نام برد.
نظر دهید