افتتاحیه سی و یکمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان

مراسم افتتاحیه سی و یکمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و هفدهمین همایش پرستاری کودکان در تالار امام برگزار شد.

گالری عکس

مراسم افتتاحیه سی و یکمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و هفدهمین همایش ملی پرستاری کودکان روز پنجشنبه 9 آبان ماه 98 با حضور دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان و دبیر اجرایی همایش، دکتر علی اکبر زینالو رئیس همایش، دکتر محمودرضا اشرفی دبیر علمی همایش، اساتید و شرکت کنندگان برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر اشرفی، ضمن خیر مقدم به دکتر ملک زاده، اساتید و شرکت کنندگان گزارشی از فعالیت های بخش علمی همایش ارائه کرد و گفت: مفتخریم امسال در سی و یکیمین همایش بین المللی بیماری های کودکان که به مدت چهار روز به همت مرکز طبی کودکان و با همکاری اساتید گروه کودکان برگزار می شود پذیرای شرکت کنندگان هستیم.
دکتر اشرفی افزود: 36 پانل علمی در این همایش با موضوعات درخواستی طبق نظر سنجی انجام شده در همایش سال گذشته برنامه ریزی شده است که در سالن های عقیق و لاله برگزار خواهد شد. همچنین 6 کارگاه در زمینه های مختلف علمی و 80 سخنرانی که از بین مقالات ارسالی انتخاب شده است که در تالار بوستان برگزار خواهد شد و بیش از 90 پوستر به نمایش گذاشته خواهد شد.
برنامه کشوری سی اف نیز طی دو روز در تالار امید مرکز طبی کودکان برپا خواهد شد.
دکتر اشرفی تصریح کرد: برگزاری مسابقه علمی و فرهنگی در ایام همایش از اقدامات صورت گرفته همایش امسال است که به نفرات برگزیده جایزه ای تعلق خواهد گرفت.
دکتر رضا شروین بدو ضمن تشکر از حضور شرکت کنندگان، اساتید و پیشکسوتان طب کودکان، از دکتر ملک زاده برای حضور در مراسم افتتاحیه که با رهنمودهای خود چراغی را در مسیر علم برای حاضران روشن می کنند قدردانی کرد.
در ادامه مختصری از فعالیت های انجام شده در حوزه اجرایی همایش ارائه و از اعضای تیم اجرایی، دستیاران مرکز طبی کودکان، همکاری های دانشکده پرستاری و مامایی، اداره پرستاری معاونت درمان و تلاش های بی دریغ دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان و دکتر محمد تقی مجنون مسئول دبیر خانه همایش تشکر کرد.
دکتر بدو افزود: تضمین سلامت کودکان در گرو همکاری همه اعضای گروه کودکان است.
رئیس مرکز طبی کودکان و دبیر اجرایی همایش اضافه کرد: یکی از اهداف این همایش یادآوری وجود بزرگواران و اساتید پیشکسوت کودکان کشور است که هر یک بنیانگذار رشته های فوق تخصصی کودکان و همگی از اعضای خانواده بزرگ طب کودکان کشور هستند.
دکتر بدو در ادامه از تلاش های رئیس فعلی همایش و رئیس همایش های قبلی تشکر و اظهار امیدواری کرد که همایش پرباری پیش رو داشته باشیم.
سپس دکتر زینالو گفت: مفتخریم که  کشور ما در بحث سلامت کودکان توانسته امتیازات قابل توجهی را کسب کند و امیدواریم این همایش بتواند در تغییر روند و عملکرد ها برای توسعه سلامت کودکان براساس نیازهای کشور و آینده جامعه پزشکی قدم بردارد.
رئیس همایش ضمن تشکر از عوامل فعال در برگزاری این همایش، درمان و حفظ سلامت کودکان را از اهداف این همایش دانست.
دکتر ملک زاده نیز از حضور در این مراسم اظهار خرسندی کرد و گفت: از طرف وزرات بهداشت تشکر ویژه از عوامل برگزاری این همایش و گروه کودکان دارم.
در ادامه گزارشی از فعالیت های علمی طب کودکان کشور ارائه کرد و افزود: خوشبختانه توانسته ایم در تولیدات کل علم رتبه 16 را در جهان کسب کنیم و همچنین در رشته داروشناسی پیشرفت قابل توجه داشته باشیم که رتبه 7 این گروه در جهان متعلق به کشور ماست.
در رشته کودکان نیز از لحاظ تعداد مقاله رتبه 22 در جهان و رتبه سوم در کشورهای منطقه را کسب کرده ایم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: نیروی انسانی و حفظ آن مزیت قابل توجه گروه کودکان است که امیدواریم با انجام فعالیت های زیر ساختی با هدف رشد کیفی علمی در آینده داشته باشیم و باعث ارتقای سلامت کودکان شویم.
راه اندازی موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی، برنامه کنترل و ثبت سرطان، کوهورت با بیش از 200 هزار نفر شرکت کننده، آزمایشگاه های جامع تحقیقاتی و پزشکی بازساختی از اقدامات انجام شده برای تولید علم است.
دکتر ملک زاده از حمایت همه جانبه معاونت، از 402 پروژه مهم تحقیقاتی، برای ارتقای شاخص های کیفی تحقیقات که رشد قابل توجهی در کشور داشته است خبر داد.
آزمایشگاه متابولیک مرکز طبی کودکان را که کمک بزرگی به این بیماران کرده است را اقدام مهم دانست.
دکتر ملک زاده در پایان از راه اندازی زیرساختهای تحقیقاتی و گسترش همکاری های بین الملی در حوزه سلامت کودکان سخن گفت و افزود: کار تیمی باعث رشد این رشته خواهد شد.
در ادامه دکتر بهرامی استاد پیشکسوت طب کودکان به بیان تاریخچه ای از تاسیس و توسعه مرکز طبی کودکان با نمایش فیلم و اسلاید پرداخت.
پس از مراسم افتتاحیه، اولین پانل علمی همایش آغاز شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تنظیمات قالب