برگزاری پنجمین جلسه کارگاه آموزشی زیستن هوشمندانه

دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجمین کارگاه آموزشی مجازی زیستن هوشمندانه را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، دکتر غزل پورنسایی در پنجمین  جلسه از کارگاه مجازی دانشگاه زیستن هوشمندانه گفت: توانایی فرد در درک و انطباق با روش برقراری ارتباط با شخص دیگر، کمک می کند تا با مخاطب سازگار شود.در این کارگاه که روز یکشنبه اول مرداد 1400 به صورت مجازی برگزار و بیش از 60 عضو هیئت علمی و کارمند و دانشجو حضور داشتند.
وی  انواع ارتباط موثر را 1- رودررو و یا چهره به چهره   2- کلامی و غیر کلامی   3- نوشتاری  دسته بندی کرد و تاکید کرد ارتباط چهره به چهره بیشترین تاثیر را در طرف مقابل خواهد داشت.ارتباطات در دو سطح انجام می شود: زبانی و غیرزبانی. افراد به دو علت نمی توانند سازگاری را ایجاد کنند: یا به این دلیل که از کلید روش زبانی و غیرزبانی در رابطه با نحوه برقراری ارتباط دیگران استفاده نمی کنند یا به دلیل ارتباط نادرست. این به این دلیل است که فرد روش ارتباطی طرف مقابل را درک نمی کند. توانایی فرد در درک و انطباق با روش برقراری ارتباط با شخص دیگر، کمک می کند تا با مخاطب سازگار شده و از این طریق ارتباط خوبی با افراد برقرار نماییم. سوء تفاهم در ارتباطات اغلب دلیل کمبود ادرک روش های ارتباطی بین دو نفر است.ایشان در ادامه گفتند وقتی برای نوجوانان و کودکان صحبت میکنیم باید خیلی مختصر و مفید صحبت کنیم زیرا  این گروه حوصله زیادی  و همین شرایط در مورد مدیران نیز صدق میکند.زیرا مدیران نیز وقت کافی ندارند و زمان را باید مدیریت کنند.کتر پور نسائی در خصوص  مقدمه چینی گفت  مقدمه چینی زمانی کاربرد دارد که مطلب مهمی قراراست  گفته شود ولی نمیدانیم واکنش طرف مقابل چیست  (مانند خبر مرگ افراد)در عین حال باید مراقب بود که اگر بیش از اندازه مقدمه چینی انجام شود  موجب ایجاد دافعه  میشود.

یاد آوری می شود این  برنامه هر هفته در روزهای یکشنبه ها از ساعت 21 تا 22 برگزار می شود علاقه مندان میتوانند از طریق نشانی اینجا و از گزینه میهمان وارد شوند.

کلمات کلیدی
علیرضا پیرامون مقدم
تهیه کننده:

علیرضا پیرامون مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب