برگزاری نشست تخصصی روسای پردیس های بین المللی منطقه آزاد کیش و روسای دانشگاه های عضو IAUP

اولین نشست تخصصی روسای پردیس های دنشگاههای منطقه آزاد کیش و جمعی از روسای انشگاه های عضو iaup با هدف گسترش همکاری های بین المللی بین دانشگاه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پردیس بین الملل کیش، وبینار تخصصی معرفی ظرفیت‌های دانشگاهی منطقه آزاد کیش  و اتحادیه روسای دانشگاههای جهان در نشست تخصصی روز پنج شنبه ۱۵ آبان از ساعت ۱۶ تا ۲۰ با حضور روسای پردیس‌های بین المللی کیش و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در آیین افتتاحیه این نشست پروفسور کاخا شنگلیا رییس اتحادیه روسای دانشگاههای جهان ضمن ابراز خرسندی از ظرفیت ایجاد شده در این نشست به معرفی این اتحادیه پرداخت و از راه اندازی دفتر منطقه‌ایآن در جزیره کیش خبر داد.

دکتر فرساد نوری زاده سرپرست پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ضمن معرفی تاریخچه دانشگاه و گزارشی از روند آموزشی و پذیرش دانشجوی این دانشگاهها به بیان نقاط قوت معاونت بین الملل این دانشگاه در عرصه بین الملل و همکاری‌های بین دانشگاهی با خارج از کشور و نیز پذیرش حجم بالایی از دانشجویان خارجی در طی چندسال اخیر پرداخت و پردیس بین المل کیش دانشگاه را در این منطقه آزاد پیشرو در جذب دانشجوی خارجی نامید.

وی گفت: تاکنون بیش از ۸۰۰ دانشجوی خارجی از بیش از ۵۰ کشور دنیا در معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل بوده‌اند که از این تعداد حدود دویست دانشجو در پردیس کیش تحصیل کرده اند و این نشان از عزم راسخ این مجموعه در تحقق اهداف بین المللی خود دارد.

دکتر غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست گفت: بین المللی سازی آموزش عالی و توسعه این مهم در دستور کار و سیاست‌های قطعی این منطقه آزاد قرار گرفته و تلاش و حمایت‌های لازم برای افزایش تردد و ارتباطات اساتید دانشجویان و محققان در سطح منطقه متمرکز شده است.

وي با بیان اینکه ارتقای آموزش عالی در مناطق آزاد با راه اندازی شعب بین المللی دانشگاه‌های مطرح داخلی و همچنین دانشگاه‌های خارجی ضمن ایجاد زمینه تقویت بنیه علمی بومیان این مناطق موجب رشد و توسعه همه جانبه فعالیت‌ها می‌شود اظهار داشت: این روش راهکار موثری برای جذب دانشجویان خارجی و رونق فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در مناطق است.

مديرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان گفت: امید آن دارم این دیپلماسی علمی، جلسات و نشستها نتایج مثبتی برای گسترش روابط با ایجاد رشته‌ها و مراکز مشترک دانشگاهی و تحقیقات مشترک داشته باشد و آینده این منطقه در رشد علمی و همکاری‌ های بین‌ المللی دانشگاهی شکل بگیرد.

در آیین اختتامیه این نشست نیز دکتر سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل نیز ضمن ابراز امیدواری از تایج برگزاری چنین نشست‌هاییدر مسیر بین امللی سازی دانشگاهها از دست اندرکاران برگزاری این وبینار تشکر کرد و با شاره به ظرفیت‌های مهم منطقه آزاد کیش و برشمردن اقدامات قابل توجه علمی که تا کنون در این منطقه صورت گرفته، حضور دانشگاههای برتر کشور را نقطه قوت منطقه آزاد کیش دانست.

توضیح اینکه در این مراسم دکتر کاخا شنگلیا رئیس اتحادیه روسای دانشگاههای جهان، دکتر جرارد رایزینگر دبیر کل اتحادیه روسای دانشگاههای جهان، دکتر سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، دکتر موسوی دستیار ستادی مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت حضور داشتند و جمعی از روسا و معاونان امور بین الملل دانشگاه‌های معتبر ایرانی حاضر در جزیره کیش و روسا و معاونین بین الملل دانشگاه‌های « کاکاکوس» گرجستان، دانشگاه « فدرال کازان» روسیه، دانشگاه « پرزیدنت» اندونزی، دانشگاه علوم کاربردی وین اتریش، دانشگاه صنعت و نفت آذربایجان، دانشگاه ملی آگاریان ارمنستان، دانشگاه بیشکک قزاقستان و دانشگاه آموزش دولتی ارمنستان حضور داشتند و به معرفی ظرفیت‌های دانشگاه‌های خود پرداختند.

زهرا حسین زاده
تهیه کننده:

زهرا حسین زاده

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب