رئیس بیمارستان فارابی: برای تامین تجهیزات و رفع نیازهای بیمارستان تمام تلاش خود را می کنیم

جلسه شورای گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی به منظور بررسی موضوعات پژوهشی، آموزشی و درمانی این بیمارستان تشکیل شد.

دکتر محمدرضا اکبری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه شورای گروه چشم پزشکی این بیمارستان چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ با حضور دکتر محمدرضا اکبری، رییس و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه، معاونان آموزشی، پژوهشی، درمان، بین الملل، روسای بخش‌ها و اعضای هیئت علمی این مرکز برگزار شد. دکتر اکبری با ابراز خشنودی از تشکیل این  جلسه گفت: از این که پس از مدت تقریبا طولانی اعضای شورای گروه چشم پزشکی دور هم جمع شده‌اندخوشحالیم و مشتاقیم که در این جلسه با شنیدن نظرات و انتقادات استادان و با خرد جمعی تصمیمات درستی را برای گروه چشم پزشکی و بیمارستان فارابی بگیریم.
 
تمام هزینه‌های طرح‌های پژوهشی باید در سامانه HIS ثبت شوند
رییس بیمارستان فارابی با مهم دانستن ثبت هزینه‌های پژوهش در سامانه HIS بیمارستان اظهار داشت: درباره پژوهش باید این نکته را عرض کنم که تمام هزینه‌های طرح‌های پژوهشی باید در سامانه HIS ثبت شوند. به ویژه طرح‌هاییکه در گروه‌های رتین، قرنیه و گلوکوم انجام می‌ شوند و نیاز به تصویربرداری زیادی دارند. همچنین به منظور نظارت و پیگیری بیشتر برای انجام تصویربرداری‌ها علاوه بر نظارت و تایید معاون پژوهشی، معاون درمان نیز باید بر اجرای طرح‌های پژوهشی نظارت کند. در این روش علاوه بر مسائل مالی می‌توان تعداد بیماران، پیگیری مراجعه‌های بعدی و عملکرد دستیاران را نیز کنترل کرد. زیرا مسائل درمانی و اخلاقی نیز مانند مسائل مالی برای ما اهمیت دارد. قطعاً با این کار دقت ما در اجرای طرح‌ها و کنترل هزینه‌ها افزایش می‌یابد.
 
بیست و ششمین سمینار سالیانه فارابی به صورت مجازی برگزار خواهد شد
‏ دکتر اکبری با اشاره به برگزار نشدن بیست و ششمین سمینار سالیانه فارابی به علت شیوع ویروس کرونا گفت: با شرایط موجود و ادامه دار بودن همه گیری کرونا به نظر می‌رسد امکان برگزاری بیست و ششمین سمینار سالیانه فارابی که قرار بود در اردیبهشت سال جاری برگزار شود، به صورت حضوری وجود ندارد و با هماهنگی‌های انجام شده و بررسی پیشنهادهای استادان و همکاران بر آن شدیم که این سمینار را در سال ۱۴۰۰ و پس از ماه مبارک رمضان در تاریخ ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت و ۶ و ۷ خرداد همین سال به صورت مجازی برگزار کنیم. طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در مجموع اجرای ۱۶ برنامه علمی برای این سمینار در دستور کار قرار دارد که روزانه ۴ برنامه اجرا خواهد شد. همچنین به درخواست اعضای هیئت علمی دوربین‌های جدید و با کیفیت‌تری نسبت به دوربین‌های قبلی برای تصویربرداری از جراحی‌ها فراهم کردیم تا استادان و دستیاران بیمارستان بتوانند موضوعات و موارد جذاب حیطه کاری خود را برای ارائه در سمینار فارابی آماده کنند. از روسای بخش‌ها نیز می‌خواهیم تا برنامه سخنرانی ها، سمپوزیوم‌ها و کارگاه‌های گروه خود را تحویل دهند تا به امید خدا و با همکاری این عزیزان برنامهٔ دقیقی برای این سمینار تدوین کنیم
 
اعضای جوان هیئت علمی باید جایگاه و اعتبار علمی و عملی مناسبی برای خود ایجاد کنند
وی جذب هیئت علمی نخبه و جوان در کنار اعضای با تجربه گروه چشم پزشکی را یکی از اهداف این گروه برشمرد و افزود: با رایزنی‌هاییکه با دانشگاه و کمیته جذب اعضای هیئت علمی داشتیم خوشبختانه توانستیم عملکرد خوبی در جذب و به کارگیری اعضای هیئت علمی جدید داشته باشیم. این جلسه فرصت خوبی است تا به چند عضو جدید و جوان هیئت علمی بیمارستان خیر مقدم عرض کنم و امیدوارم تا با تلاش زیاد و جدیت در آموزش دستیاران و درمان بیماران بتوانند مثمرثمر باشند. توصیه من به این عزیزان این است که در پنج سال اول کار به عنوان هیئت علمی که سال‌های کلیدی نیز می‌باشد جایگاه و اعتبار علمی و عملی مناسبی را برای خود ایجاد کنند زیرا هر چقدر وقت و انگیزه بیشتری در این راه بگذارند به نفع خود، بیماران و بیمارستان فارابی خواهد بود.  
 
پزشکان و دستیاران باید در تکمیل فرم‌های نظرسنجی ارتقا اعضای هیئت علمی مشارکت فعال داشته باشند
مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه شرکت فعال پزشکان و دستیاران بیمارستان فارابی در نظرسنجی ارتقا اعضای هیئت علمی این مرکز را خواستار شد و تصریح کرد: همانطور که معاون آموزشی بیمارستان نیز بارها تاکید کرد، نظرسنجی ارتقا اعضای هیئت علمی به مرتبه دانشیاری و استادی شامل فرم‌های ویژه دستیاران، اعضای هیئت علمی و رئیس بیمارستان، روسای بخش‌ها و مدیر گروه است. تکمیل دقیق این فرم‌ها نیز نیازمند دقت است. خواهش بنده از شما این است که با مشارکت فعال در این نظرسنجی‌ها و ثبت نمره‌های دقیق و واقعی ما و دانشگاه  را در پایش عملکرد و ارتقا علمی استادان یاری کنید. توصیه می‌کنم در نمره دادن زیاد سخت گیری نکنید. نه اینکه بخواهید نمره خیلی بیشتر یا خیلی کمتر بدهید. بلکه عادلانه عمل کرده و سخت گیری بیش از اندازه نداشته باشید. از معاون آموزشی نیز می‌خواهم تا ارسال فرم‌های نظرسنجی به همکاران را پیگیری کرده و از دریافت این فرم‌ها توسط شرکت کنندگان اطمینان حاصل کند.
 
برای تامین تجهیزات و رفع نیازهای بیمارستان تمام تلاش خود را می‌کنیم
دکتر اکبری در پایان این جلسه تامین منابع مالی برای تهیه تجهیزات مورد نیاز را یکی از دغدغه‌های مهم مسئولان بیمارستان فارابی دانست و گفت: با وجود تمام محدویت‌هاییکه در تامین منابع مالی داریم و با تحریم‌هاییکه در زمینه تامین تجهیزات پزشکی و ضروری مواجه هستیم اما برای رفع نیازهای بیمارستان تمام تلاش خود را می‌کنیم. ما کمبودهایی در زمینه تجهیزات تصویربرداری در واحد آنژیوگرافی و اتاق عمل رتین داشتیم که خوشبختانه توانستیم چندین دستگاه جدید و به روز را برای این واحدها فراهم کنیم. تهیه دستگاه فمتولیزیک که یکی از دستگاه‌های مهم آموزشی به ویژه برای فلوهای قرنیه است نیز در مراحل پایانی قرار دارد و به زودی به بخش لیزیک تحویل خواهد شد. همچنین از نظر وجود تنوع لنز در واحد تامین لنز بیمارستان دچار مشکلات و محدودیت‌هاییبودیم که با رایزنی‌هاییکه با شرکت‌های انحصاری تهیه و توزیع لنزهای معتبر دنیا داشتیم توانستیم تا حد زیادی نیازهای این واحد را برآورده سازیم. البته در این راه مشکلات فراوانی داشتیم زیرا همانگونه که می‌دانید مجموعه‌های دولتی تابع قوانین مالی مشخصی هستند و گاهی امکان خرید نقدی وجود ندارد. اما به یاری خدا و با تلاش‌های مداوم مسئولان و همکاران بنده در بیمارستان فارابی نه فقط امکان تهیه تجهیزات و داروهای به روز از شرکت‌های معتبر داخلی و خارجی فراهم شده بلکه باید اعلام کنم بیمارستان فارابی تا پایان آذر سال جاری هیچ گونه بدهی به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ندارد.
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب