سخنرانی دکتر عباس استاد تقی زاده مدیرگروه سلامت درحوادث و بلایا دانشکده بهداشت در نشست تخصصی ایمنی در برابر زلزله

در نشست تخصصي ايمني در برابر زلزله با رويكرد تاب آوري شهري و ارائه الگوهاي عملي مديريت بحران،دکتر استاد تقي زاده گفت: عامل اصلي افزايش تاب آوري شهرها، ارتقا دانش و آگاهي مديران در اين زمينه است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، سه شنبه 11 دی 97، دکتر عباس استاد تقي زاده  عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست تخصصي ايمني در برابر زلزله با رويكرد تاب آوري شهري و ارائه الگوهاي عملي مديريت بحران با بيان اين كه رويكرد نوين در دنيا، افزايش تاب آوري جوامع است، گفت: تاب آوري بايد در راس همه دستگاه ها باشد.
وی با اشاره به مفهوم تاب آوري بحران، اذعان كرد: توانايي يك جامعه در همزيستي، تطابق و مديريت خطربلايا از طريق رويكردي مثبت گرا، مشاركتي، جامع و يكپارچه، تاب آوري بحران به شمار مي آيد.
وی با اعلام اين كه ٦٦ شاخص از جمله عوامل اثر گذار در ميزان تاب آوري شهرها هستند، تصريح كرد: نكته اينجاست كه حدود ٣٠ درصد از وضع تاب آوري شهری مربوط به مبحث مديريتي و شايستگي مديران در زمينه مديريت بحران است.
دکتر استاد تقی زاده با اشاره به اهميت ميزان آگاهي و دانش مديران در زمينه تاب آوري شهرها افزود: طبق تحقيقات صورت گرفته و نظرسنجي هاي موجود در شهر تهران دانش مديران ما نسبت به مديريت بحران كم است و اين در حاليست كه عامل اصلي افزايش تاب آوري شهرها، ارتقا دانش و آگاهي مديران در اين زمينه است.
در ادامه وی با اشاره به محورهاي تاب آوري خاطرنشان كرد: حفظ كرامت انساني در امدادرساني ها در زمان بحران از جمله مهم ترين نكاتي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
مدیرگروه سلامت درحوادث و بلایا دانشکده بهداشت با اشاره به اهميت نگرش مثبت در تاب آوري، گفت: در زمان حادثه در لحظات اوليه پاسخ به بحران ايجاد شده، اتهام زني و بيان علت حادثه ممنوع است.
همچنین با اشاره به لزوم همبستگي اجتماعي در زمان بحران ها، يادآور شد؛ برگشت به زندگي و تداوم حيات از جمله اصولي است كه بايد در زمان بحران مورد توجه قرار گيرد.
دکتر استاد تقي زاده در پايان افزود: مديريت ريسک بدون توجه به مشكلات اجتماعي و توسعه انساني و هم چنين زيرساخت هاي اقتصادي و فرهنگي ميسر نيست.

 

کلمات کلیدی
نسیبه  جلالوند - عکس
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند - عکس

تنظیمات قالب