در معاونت فرهنگی دانشگاه

ششمین جلسه کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران برگزار شد

در ششمین جلسه کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران، مدیر امور ایثارگران گزارش مبسوطی از پنجمین نشریه الکترونیکی «فصلنامه ندای ایثار» ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران، ششمین جلسه کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران در سال 95 با حضور اعضای کمیته متشکل از دکتر پرویز، دکتر پورمحمدیان، حجت‌الاسلام دکتر غفاری، دکتر خسروانی، دکتر مقیمی و دکتر فیاض بخش، دوشنبه 20 دی ماه، در سالن شورای معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط دکتر فیاض بخش، ابتدا دکتر پرویز معاون فرهنگی دانشگاه به نکات مطرح شده توسط رهبر انقلاب در دیدار با جمع محدودی از شاعران و نویسندگان اشاره کرد و گفت: نکته اول آن است که رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای نسبت به تنها جانباز حاضر در جلسه داشتند و مشخص بود که عنایت خاصی نسبت به جانبازان و ایثارگران دارند. نکته دوم که از ایشان سؤال شد در مورد عملکرد بعضی از مسئولین کشور بود که در پاسخ فرمودند «نیت مسئولین الحمدالله خیر است و نکته‌ای هم اگر وجود داشته باشد از روی بی‌اطلاعی است و عمدی در آن نیست.» نکته سوم در پاسخ به برخی از حاضرین بود که نسبت به شرایط حاضر نگران بود‌ند  که به آنها نیز فرمودند «جای نگرانی نیست و من به آینده خوش‌بین هستم.»
در ادامه دکتر مقیمی، مدیر امور ایثارگران، ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین گزارش مبسوطی از پنجمین نشریه الکترونیکی فصلنامه ندای ایثار (نشریه دفتر امور ایثار گران دانشگاه علوم پزشکی تهران) به‌صورت تصویری ارائه داد و از دوستان و اعضای کمیته خواست در این موردنظرات خود را بیان کنند.
سپس دکتر خسروانی عضو هیات علمی دانشگاه، طرح برگزاری سلسله مسابقات کتاب‌خوانی رحمت للعالمین (ص) را معرفی کرد و گفت: این طرح درزمینهٔ برگزاری مسابقاتی است که معرف شخصیت‌های اصیل دین‌مداری است و این می‌تواند با ایجاد انگیزه کافی، جامعه دانشگاه را به سمت ارزش های متعالی راهنمایی کند.
ایشان درخواست کرد که دیگر واحدهای دانشگاه در این طرح مشارکت کنند و مقرر شد این مبحث در جلسه‌ی کارشناسی موردبررسی دقیق قرار گیرد.
در ادامه، دکتر فیاض بخش عضو هیات علمی دانشگاه و فرزند شهید دکتر فیاض بخش پیشنهاد برگزاری جشنواره شهدای هفتم تیر را مطرح کرد و افزود: درسال 92 با سرپرست دانشگاه  نشستی داشتیم و پیشنهادی در مورد شهدای سال‌های اول بعد از پیروزی انقلاب من‌جمله تعدادی از شهدای هفت‌تیر که از افراد نخبه کشور و انسان‌های برجسته بودند مطرح شد. از این شهدا 27 تن فارغ‌التحصیل دانشگاه تهران بودند. این کار تا زمان دکتر جعفریان به‌تدریج دنبال شد و مجدداً این طرح مطرح شد. بعد از پیگیری‌های مکرر مشخص شد که فقط یک نفر از این شهدا مربوط به دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و بقیه مربوط به دانشگاه تهران هستند که با توجه به توضیحات و آمار ارائه‌شده مقرر شد موضوع با دانشگاه تهران مطرح و پیگیری شود.
در این خصوص دکتر حجت الاسلام غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بیان داشت: شهدا طبقه‌بندی نشوند و جشنواره مختص یک گروه برگزار نشود. بهتر است جشنواره به نام تمام شهدای دانشگاه باشد. 
در خاتمه دکتر پورمحمدیان رئیس کمیته فرهنگی با بیان این که «بین ایثار دفاع مقدس که فدا کردن همه‌چیز برای زنده نگه‌داشتن اسلام است و ایثار انسان دوستانه که صرف زمان است، تفاوت‌های زیادی وجود دارد.» گفت: کسی که ایثار می‌کند و از جان، فرزند و همه تعلقاتش می‌گذرد، قابل‌ستایش است و متأسفانه به این امر در دانشگاه کمتر پرداخته می‌شود و ما از این بابت حسرت می‌خوریم، کما اینکه چهره‌های شاخص ایثارگر در دانشگاه کم نیستند.
خبر: اسماعیلی
عکس: گلمحمدی

زهرا  اسمعيلي - عکس
تهیه کننده:

زهرا اسمعيلي - عکس

تنظیمات قالب