نظارت کارشناسان بهداشت محیط از محل های اسکان زائران و مراکز طبخ و عرضه غذا در سی و چهارمین مراسم گرامیداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در شهرستان اسلامشهر

گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به منظور کنترل و جلوگیری از هرگونه بروز و شیوع موارد بیماری های مرتبط و کنترل عوامل محیطی از جمله آب، غذا محیط های اسکان، مراکز طبخ و عرضه غذا را بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، با توجه به برگزاری سی و چهارمین سالگرد گرامیداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ع) و احتمال بروز و شیوع بیماری های مرتبط با عوامل محیطی از جمله آب و غذا و بیماری های تنفسی در اجتماعات جمعیتی و انتقال و جابجایی جمعیت های انسانی در مناسبت های مختلف که یکی از اصول اجتناب ناپذیر می باشد گروه مهندسی بهداشت محیط این شبکه به منظور کنترل و جلوگیری از هرگونه بروز و شیوع موارد بیماری های مرتبط و کنترل عوامل محیطی از جمله آب، غذا از محیط های اسکان، مراکز طبخ و عرضه غذا و ایستگاههای صلواتی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و زائرین و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل  بیماری های مرتبط شنبه و یکشنبه 13 و 14 خرداد 1402 بازدید کردند. در این  بازرسی و نظارت ضمن کنترل بهداشت محیطی بر مراکز اسکان کاروران ها  و آموزش موارد بهداشتی،  نصب تراکت های آموزشی، تهیه محلول های گندزدایی و نظارت بر گندزدایی سرویس های بهداشتی و حمام های محل های اسکان نیز انجام شد و وضعیت مواد غذایی و نوشیدنی مورد مصرف در این مراکز مورد بررسی قرار گرفت. کلر سنجی و نمونه برداری از آب شرب این مراکز، جلوگیری از مصرف مستقیم یخ های قالبی (غیر بسته بندی شده)  برای سرد کردن آب و شربت نیز بررسی شد.
علاوه بر بازدید از محل های طبخ غذا در زمان پخت و بسته بندی و آماده سازی غذا، کارشناسان بهداشت محیط در این مراکز نیز مستقر شدند و عوامل محیطی با تجهیزات بازرسی پرتابل مورد سنجش قرار گرفت و مواد اولیه مورد مصرف و نمونه برداری از مواد غذایی بررسی شد.

 

زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب