اولین نشست تحقیقاتی در خصوص بیماری کرونا ویروس در بیمارستان سینا برگزار شد

در اولین نشست تحقیقاتی در خصوص بیماری کرونا ویروس در بیمارستان سینا بر کار گروهی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، اولین نشست تحقیقاتی در خصوص بیماری کرونا ویروس بیمارستان سینا با حضور دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان، دکتر کاظم آقامیر، قائم مقام این مرکز، دکتر پویا پاینده مهر، رئیس بخش اورژانس، دکتر آذر حدادی، استاد بیماری های عفونی، دکتر مرضیه پازوکی، فوق تخصص بیماری های ریوی و تنفسی، دکتر هدیه مرادی، رئیس بخش پاتولوژی و آزمایشگاه، دکتر اتابک نجفی، رئیس بخش های ای سی یو، دکتر رضا شریعت محرری، رئیس بخش بیهوشی و مراقبت های ویژه، دکتر مهران ستوده نیا، متخصص طب اورژانس، دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی، متخصص مغز و اعصاب، سه شنبه 20 اسفندماه سال 98 در سالن شورای مرکز همایش های بیمارستان سینا برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر طالب پور، با بیان اینکه انجام خدمت برای ریشه کنی بیماری کرونا ویروس یک فعالیت جهادی است گفت: انتقال تجربه های علمی به دیگر مراکز درمانی و یا حتی دیگر نقاط جهان نیز یک وظیفه به شمار می آید و روحیه جهادی شما استادان برای ریشه کنی این بیماری بسیار قابل افتخار است و حال باید از این روحیه برای انجام فعالیت های تحقیقاتی در خصوص بیماری کرونا ویروس استفاده شود. با توجه به برخورداری بیمارستان سینا از مراکز تحقیقاتی متعدد و قدرتمند در بحث تحقیقات علمی و معاونت پژوهشی به این نتیجه می رسیم که بیمارستان سینا برای انجام فعالیت های تحقیقاتی در زمینه کرونا ویروس از پتانسیل بالایی برخوردار است.

وی در ادامه بر اتحاد میان گروه های مختلف در انجام فعالیت پژوهشی در خصوص بیماری کرونا ویروس تاکید کرد و گفت: مطرح شدن ایده های تحقیقاتی هر گروهی در کارگروه تحقیقات کرونا ویروس بیمارستان سینا بسیار حائز اهمیت است و مسلما مورد بررسی قرار خواهد گرفت و از نظر اخلاقی همه اعضا کمیته در این فعالیت تحقیقاتی سهیم هستند.

دکتر طالب پور همچنین عنوان کرد: بعد از گذشت دو هفته در حدود 4000 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به این مرکز مراجعه داشته اند و این حجم از مراجعات می تواند منبع خوبی برای انجام فعالیت های تحقیقاتی باشد.

دکتر نجفی نیز با تشکر از برگزاری این جلسه بیان داشت مسلما همکاری همه گروه ها در انجام تحقیقات می تواند بسیار اثر بخش باشد من فکر می کنم مطالعات اپیدمیولوژی در این زمینه در کشور ایران بسیار ارزشمند است. وی همچنین بر بررسی تشخیصی دقیق و بیشتر بیماران تاکید کرد.

دکتر حدادی، نیز با تاکید بر کارگروهی بیان داشت: بیماری کرونا با تمام بحرانی که ایجاد کرد سبب شد گروه های درمانی مختلف در کنار هم قرار گیرند و به فعالیت های درمانی و تحقیقاتی بپردازند.

دکتر پازوکی نیز ضمن تایید کارگروهی بر قاعدمند سازی فعالیت های تحقیقاتی در خصوص کرونا ویروس و نگارش مقالات تاکید کرد.

دکتر مرادی نیز با تاکید بر اینکه با همکاری فعالیت ها مطلوب تر پیش خواهد رفت به بیان قابلیت های تحقیقاتی بخش آزمایشگاه و پاتولوژی پرداخت.

دکتر آقامیر شروع فعالیت تحقیقاتی در زمینه کرونا در بحبوحه بحران را تبریک گفت و بیان داشت در این زمان انجام فعالیت های تحقیقاتی در خصوص کرونا نیازمند شجاعت است و بر مدیریت تحقیقات کرونا به طور مستقل از دیگر تحقیقات علمی تاکید کرد.

 

رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *