اقدامات معاونت درمان دانشگاه در مقابله با کرونا ویروس

بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان مرکز طبی کودکان در راستای کنترل بیماری کرونا

دکتر مهدی رضایی در نشستی با مسئولان مرکز طبی کودکان گفت: مدیریت خدمات سرپایی در کنترل بحران کرونا از اهمیت بالایی برخوردار است و فشار زیادی را از مجموعه درمانی دانشگاه خواهد کاست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه به همراه دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ ها جمعه ۹ اسفند ۹۸ با حضور در بیمارستان مرکز طبی از بخش‌ های اورژانس، تریاژ، عفونی و ICU و مسیر انتقال بیماران شکوک به کرونا بازدید کرد.
در این بازدید دکتر شروین بدو رییس مرکز، دکتر مسعود محمدپور متخصص اطفال، دکتر رهنما مدیر، شکوری سوپروایزر نیز بازدیدکنندگان را همراهی کردند.
دکتر رضایی با اشاره به جایگاه علمی و درمانی مرکز طبی کودکان در کشور گفت: با توجه به مرجعیت کشوری مرکز طبی کودکان و ارائه خدمات منحصر به فرد نمی‌ توان توقع داشت ظرفیت آن به بحران اخیر کرونا اختصاص یابد. با این همه مسئولان دلسوز مرکز طبی کودکان در حد توان ظرفیت محدودی را به بیماران مشکوک به کرونا اختصاص داده اند. امیدواریم با راه اندازی بخش سرپایی غربالگری (Screening) کودکان در معرض خطر بیماری کرونا در کلینیک‌ های سرپایی دانشگاه، موارد معدود پذیرش کودکان مبتلا به کرونا در این مرکز اتفاق بیافتد. کما این که در حال حاضر هم تعدادی موارد مشکوک بستری هستند.
معاون درمان دانشگاه بر مدیریت مناسب خدمات سرپایی در کنترل بیماری کرونا تاکید کرد و افزود: در بحران کرونا ما به دلیل ترس حاکم در جامعه با حجم بالای مراجعین به مراکز درمانی مواجهیم که پس از بررسی اولیه شاید تنها بخش بسیار محدودی از این مراجعین نیاز به خدمات بستری پیدا کنند. از این رو مدیریت خدمات سرپایی در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است و فشار زیادی را از مجموعه درمانی دانشگاه خواهد کاست. بالطبع مراکز درمانی بهتر می‌ تونند خدمات مورد نیاز را به بیماران نیازمند به خدمات بستری ارائه کنند.
وی با بیان این نکته باید تمامی مراحل پذیرش و بستری بیماران مشکوک به کرونا از سایر بیماران حتی الامکان مجزا شود افزود: تمام سعی ما در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بر این است تا هم در بخش بزرگسال و هم اطفال این مهم رعایت شود و به همین منظور از هفته گذشته تا کنون در حال آماده سازی بیمارستان‌ های ایزوله برای درمان بیماران کرونا هستیم و در حال حاضر بیمارستان یاس و ضیاییان برای این موضوع آماده شده و در حال ارائه خدمات هستند. البته با محدودیت‌ هاییدر بحث تامین تجهیزات پزشکی و حفاظتی و همچنین نیروی انسانی مواجهیم که در حال پیگیری و رفع آنیم. خوشبختانه کادر پرستاری دانشگاه همراهی بسیار خوبی با ما داشت که زحماتشان را ارج می‌ نهیم. امیدواریم بتوانیم با کمک هم این بحران را به خوبی پشت سر بگذاریم.
معاون درمان دانشگاه در مورد درخواست اطلاعات آماری کرونا، تاکید کرد: بیمارستان‌ ها تنها اجازه دارند این آمارها را هر روز به مسئول کنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه اعلام و سایر واحدهای تابعه و سازمان‌ های مربوطه در صورت نیاز باید با معاونت درمان دانشگاه در این خصوص مکاتبه کنند.
توضیح این که، در پایان این نشست جلسه‌ ایبا حضور معاون درمان و مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ ها دانشگاه و مسئولان بیمارستان برگزار شد و در آن در خصوص کمبود تجهیزات، تیم درمانی و فرآیند درمان اطفال مشکوک به کرونا در حوزه تحت پوشش دانشگاه تبادل نظر شد.

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *