شاید برای شما هم اتفاق بیافتد

توضیحات دکتر بیگلر از شکست بیماری کرونا

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، در پی بهبودی از بیماری کرونا (کووید 19)، امروز در حاشیه دیدار با رییس دانشگاه، به تجربه شکست بیماری اشاره و ابراز امیدواری کرد تا دیگران به آن مبتلا نشوند.

دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، گفت: همواره تصور می کردیم نحوه سرایت این ویروس همچون ویروس های معمولی باشد اما متاسفانه به شدت مسری است و حتی با وجود رعایت فاصله، این انتقال ممکن است انجام شود. هر چند در بسیاری از مواقع، مردم به نوع خفیف آن دچار می شوند و شاید خودشان هم متوجه نشوند اما به هر حال این بیماری همچون تونل وحشت می ماند که امیدواریم آن را تجربه نکنند.

وی کادر درمان را افرادی جهادگر خواند و تصریح کرد: تیم درمان واقعا کار جهادی انجام می دهند. افراد پس از آن که از بیمارستان مرخص می شوند باید در محیط منزل نیز ایزوله باشند و با فاصله از اعضای خانواده قرار بگیرند که این موضوع هم شاید باعث ایجاد مشکلات روحی و روانی برای افراد شود.

دکتر بیگلر، استفاده از اقلام محافظتی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری را ضروری خواند و افزود: در این ایامی که این بیماری اپیدمی شده و زنجیره انتقال باز است و مردم نیز هنوز به استانداردها نزدیک نشدند و رعایت نمی کنند، احتمال دارد بستگان، دوستان و همکاران حتی مبتلا به نوع خفیفش بشوند.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، با اشاره به عوارض داروهای این بیماری گفت: داروهایی که بعضا برای این بیماری تجویز می شوند، معمولا اثرات صد درصدی ندارند و البته این هم جزء چرخه درمانی است و مجبوریم فراورده هایی با عوارض بالا استفاده کنیم. البته علایم و نشانه های این بیماری در افراد متفاوت است، از تاثیر بر حس بویایی گرفته تا تب ها و سردردهای نابه هنگام که کم و بیش افراد در این بیماری تجربه کردند.

وی سپس به مقایسه طراحی نقاهت گاه در چین برای سپری شدن دوره بیماری و توصیه کشور برای مراقبت در منزل پرداخت و گفت: به شخصه علاقمند بودم بعد از بیمارستان حداقل پنج الی شش روز را در این مراکز سپری کنم اما فرهنگ ایرانی کمتر از این موضوع استقبال می کند لذا ترجیح دادم در منزل خود را ایزوله کنم و این باعث کاهش دوره درمان شد. از مزایای دیگر ایزوله شدن در منزل این بود که هرگاه احساس ضعف یا گرسنگی کنید، مواد غذایی با تنوع بالا در اختیار شماست که این امر با توجه به بودن در محیط منزل و همچنین دیدن اعضای خانواده البته با رعایت اصول ایزولاسیون سبب بالا رفتن روحیه بیمار می شود و طبعا کاهش طول دوره درمان را در پی خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای خانواده هایی که از بیمار در منزل مراقبت می کنند، تمهیدات محافظتی اندیشیده شده است، گفت: اقلام ضدعفونی کننده برای مردم و برای سطوح در داروخانه ها درحال توزیع است و این درحالی هست که بسیاری از کشورهای اروپایی در این زمینه با معضل اساسی مواجه هستند. اقدامات فردی که خانواده های ایرانی در منازل انجام می دهند خیلی موثر است. اقداماتی نظیر شستن مداوم دست ها با آب و صابون و جدا کردن ظروف غذایی فرد مبتلا و شستشوی آن با آب ژاول بهترین روش های پیشگیری در حال حاضر است. در رابطه با بحث ماسک ها نیز درصورت دردسترس نبودن می توانیم با درست کردن ماسک های خانگی تا حدی جلوی قطرات و ترشحات فرد بیمار را بگیریم. معمولا در خانواده محل هایی برای ایزوله و جداسازی افراد در نظر گرفته می شود، اگر این محل ها در دسترس نیست حتما ایشان را به خانه هایی انتقال دهید که بتوانید این اعمال را انجام دهید.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، دوری از دانشگاه را بدترین تجربه خواند و تاکید کرد: شاید بدترین دوران بنده در این دوهفته بود که مجبور بودم به شکل فیزیکی از مجموعه بزرگ دانشگاه جدا باشم. البته سعی کردم تا با استفاده از تکنولوژی ارتباطم را با دانشگاه حفظ کنم ولی به هر حال این ارتباط در خانواده نیز به دلیل بیماری و برای حفاظت از آنها محدود می شود که این شرایط خوبی نخواهد بود.

وی در پایان گفت: خدارو شکر تست کرونای بنده در حال حاضر منفی اعلام شد و امیدوارم کسی به این بیماری دچار نشود.

کلمات کلیدی
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

ج رفیع

ج رفیع

99/01/05 - 10:11

الحمدلله رب العالمین. با آرزوی سلامت برای همه تلاشگران و جهادگران عرصه سلامت و توفیقات روزافزون برای همه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
ف ض

ف ض

99/01/06 - 13:25

با سپاس فراوان از به اشتراک گذاشتن این تجربه تلخ و آرزوی سلامتی و تندرستی روز افزون شما

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *