نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: همراهی، تعامل و کاهش اختلاف نظرها عامل مهمی در مدیریت بحران است

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی، اقدامات فرهنگی، جذب کمک و نیروهای مردمی در دوران کرونا و وضعیت خوابگاه‌ها و میزان آمادگی پذیرش دانشجویان بررسی شد.

گالری عکس
در این نشست که یکشنبه 11 خرداد 99 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، بابیان اینکه کرونا فرصت طلایی برای خدمت‌رسانی است افزود: این روزها جلسات به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار می‌شود. سعی می‌کنیم جلسات حضوری را کمتر و برحسب نیاز جلسات کاری را برگزار کنیم.

بررسی مسائل مهم دانشگاه

دکتر کریمی با اشاره به گستردگی موضوعاتی که در این جلسه موردبررسی قرار می‌گیرد افزود: گزارش وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی توسط دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی، اقدامات فرهنگی و جذب کمک و نیروهای مردمی از سوی دکتر رستمیان و دکتر وسکویی و گزارش وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه و میزان آمادگی پذیرش دانشجویان توسط دکتر پورغریب ارائه می‌شود.

نکات منفی را فقط نبینیم

رئیس دانشگاه از تلاش‌های دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی و همکارانشان قدرانی کرد و گفت: یکی از واحدهایی که در این بحران باوجود مشکلات بسیار در کشور، خوب عمل کرد؛ حوزه معاونت غذا و دارو و مجموعه داروخانه‌های 13 آبان و بیمارستانی است. هرچند ممکن است برخی نکات کوچک منفی به چشم بیاید ولی اکنون که معما حل‌شده و بحران گذشته نباید نکات منفی کوچک فقط دیده شود.

سلامت کار مجموعه دانشگاه پاسخگویی را آسان می‌کند
دکتر کریمی بابیان اینکه سختی کار در مواقع بحران است وگرنه همه مرد میدان هستند افزود: شما در بحران، بدون توجه به قضاوت‌ها، کارتان را درست پیش بردید و چون سلامت در کار دارید اکنون بدون نگرانی می‌توانید پاسخگو باشید. اگر یادتان باشد در جلسه معروف دوم اسفند، دانشگاه حمایت کامل خود را از حوزه غذا و دارو و مجموعه داروخانه‌های 13 آبان اعلام کرد. چون در آن شرایط برای تأمین اقلام موردنیاز بیمارستان‌ها مجبور بودید از روش‌های جایگزین ضوابط معمول  استفاده کنید تا بتوانید حفاظت پرسنل و بیماران را تأمین کنید.

همکاری مثال‌زدنی دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی و قدردانی رئیس دانشگاه
رئیس دانشگاه هماهنگی دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی را مثال‌زدنی دانست و گفت: دکتر حاجی محمودی جز بانوانی است که در مدیریت، از آقایان سبقت‌گرفته و بی‌انصافی است که از زحمات، دقت و حوصله و وقت گذاری ایشان در این بحران قدردانی نکنیم. دکتر روئینی نیز باوجود مشکلات جسمی که گاهی به دلیل حجم کار، به ایشان تحمیل شد با آرامش مثال‌زدنی که داشتند به‌خوبی شرایط را مدیریت کردند. من بارها تأکید کرده‌ام در مدیریت و در بحران آنچه مؤثر است همراهی، تعامل و کاهش اختلاف‌نظرهاست. در این دوران همه دوستان زحمات بسیاری متقبل شدند ولی  هماهنگی حوزه غذا و دارو و مجموعه داروخانه‌های 13 آبان واقعاً ستودنی است و  بشخصه وظیفه خود می‌دانم که از صمیم قلب از شما تشکر کنم.

لزوم برنامه‌ریزی دانشگاه به‌منظور نگهداشت نیروهای داوطلب سلامت

دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود از تلاش‌های دکتر وسکویی و دکتر رستمیان و سایر واحدهای دانشگاه در جذب کمک و نیروهای مردمی تشکر کرد و گفت: به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که درصورت نیاز برای فراخوان فصل پاییز آمادگی داشته باشید.

تأکید بر تدوین پروتکل‌های موردنیاز دانشجویان

رئیس دانشگاه درخصوص پیش‌بینی تمهیدات لازم برای حضور دانشجویان گفت: پروتکل‌های حفاظتی دانشجویان باید متناسب با دستورالعمل‌های وزارت بهداشت تدوین شود و در جلسه جداگانه‌ای با روسای دانشکده‌ها پیش‌بینی‌های لازم صورت گیرد.

بررسی وضعیت دارو و تجهیزات بیمارستان‌ها

در ادامه دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه، گزارشی از وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه در بحران کرونا را ارائه کرد و گفت: تاکنون شش دستورالعمل کشوری در زمینه بیماران بستری ابلاغ‌شده که اولین آن مربوط به ششم اسفندماه و آخرین آن مربوط به دهم اردیبهشت است.
دکتر حاجی محمودی در ادامه سخنان خود، وضعیت بیمارستان‌ها را ازنظر شمار بیماران بستری کووید، میزان مصرف و هزینه دارو و تجهیزات و توزیع اقلام حفاظتی بررسی کرد. همچنین به تشریح مجوزهای صادرشده به‌منظور تولید وسایل حفاظتی، آزمایش و بررسی نمونه‌ها و محصولات حفاظتی، بازرسی‌ها و کشفیات،  نظارت بر عملکرد داروخانه‌ها در فروش ماسک و ضدعفونی‌کننده‌ها و حمایت از واحدهای تولیدی تحت نظارت و... پرداخت.

تجربه موفق دانشگاه در ساماندهی داوطلبان سلامت

در ادامه دکتر خورشید وسکویی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، با اشاره به الگوی جامع بهره‌گیری از داوطلبان نظام سلامت در پیش، حین و پس از بحران، به بیان تجربه دانشگاه در ساماندهی داوطلبان سلامت پرداخت و گفت: درمجموع بیش از هزار و 400 داوطلب سلامت، در رشته‌های موردنیاز، از مسیر فراخوان‌های مختلف اعلام آمادگی کردند و 500 داوطلب به انجام فعالیت‌های جهادی در مراکز تحت پوشش دانشگاه مشغول شدند.
دکتر وسکویی بر آموزش مداوم و توانمندسازی داوطلبان تأکید کرد و گفت: به‌منظور نگهداشت و حفظ آمادگی داوطلبان در سناریوهای مختلف، درحال برنامه‌ریزی هستیم.

بزرگ‌ترین کار فرهنگی، کمک به بیماران مبتلابه کروناست

سپس دکتر عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه با تأکید بر اهمیت مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه‌ها، ساختار سازمانی دانشگاه برای فعالیت در این عرصه را پیشنهاد کرد.
وی با تشریح فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه در بحران کرونا، به استقبال اساتید از کارگاه‌های فرهنگی مجازی اشاره کرد و  با تأکید بر نقش گروه‌های داوطلب در بحران  گفت: این روزها بزرگ‌ترین کار فرهنگی کمک به بیماران مبتلابه کرونا است و باید شرایط قدردانی از گروه‌های داوطلب در این زمینه فراهم شود.

پیش‌بینی‌های موردنیاز خوابگاه‌ها

در ادامه دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی دانشگاه، ظرفیت خوابگاه‌ها و میزان آمادگی پذیرش دانشجویان را تشریح کرد و گفت: مجموع ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه 3 هزار و 400 دانشجو است و به‌طورمعمول سه هزار  دانشجو در خوابگاه‌ها ساکن هستند. در بحران کرونا حدود 273 نفر در خوابگاه‌ها حضور داشتند و در فراخوانی که اعلام شد  900 دانشجو برای بازگشت به خوابگاه در روز شنبه 17 خرداد اعلام آمادگی کردند. درنتیجه از روز شنبه حدود هزار و 200 دانشجو در خوابگاه‌ها خواهیم داشت.
دکتر پورغریب مهم‌ترین دغدغه خوابگاه‌ها را در مهرماه با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش‌ها و افزایش تقاضای دانشجویان برای استفاده از خوابگاه‌ها به دلیل نرخ تورم دانست و گفت: باوجود تلاش‌هایی که در زمینه خوابگاه‌ها صورت می‌گیرد هنوز در این عرصه با کمبود مواجه هستیم.
در ادامه جلسه هریک از اعضای هیئت‌رئیسه به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود در خصوص مباحث مطرح‌شده پرداختند.


حجت‌الاسلام قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز از تلاش‌های دکتر کریمی به‌عنوان فرمانده بحران کرونا در دانشگاه با اهدای یک جلد کلام‌الله مجید قدردانی کرد.

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *