مراسم قدردانی از قهرمانان مبارزه با کرونا ویژه اعضای هیئت علمی بیمارستان سینا برگزار شد

دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا، احساس مسئولیت و نوع دوستی همکاران را یکی از علل ایستادگی در برابر کرونا ویروس دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، مراسم قدردانی از قهرمانان مبارزه با کرونا ویژه اعضای هیئت علمی بیمارستان سینا، یکشنبه 19 مرداد99 در سالن شورای مرکز همایش های بیمارستان سینا برگزار شد.
این نشست با پخش کلیپی از رشادت های همکاران بیمارستان سینا در بحران کرونا آغاز شد سپس دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا ضمن قدردانی از کلیپ ساخته شده توسط روابط عمومی این مرکز و  تبریک اعیاد بزرگ اسلامی بیان داشت: عید قربان و عید غدیر، 2 عید بزرگ مکتب ما هستند یکی عید تهی شدن از علایق دنیوی و دیگری یافتن راه حق است و این اعیاد بزرگ، بهترین بهانه برای تقدیر از استادان محترمی است که در بحران کرونا، رشادت ها و قهرمانی های بسیاری از خود نشان دادند.
وی افزود: هدف ما این بود که از همه عزیزانی که در این عرصه فعالیت کرده بودند در یک محفل با شکوه قدردانی کنیم اما بنا به شرایط، قدردانی از همکاران پرستاری، بهیار، خدمات و پشتیبانی در محفلی دیگر انجام خواهد شد.
واقعا خدمات عزیزان در این عرصه قابل تقدیر است و هنوز هم  همچنان قهرمانانه در مقابل این بحران ایستاده اند. این از معدود شرایطی است که در مملکت های مختلف می توانیم ببینم که افراد با هزینه های زیاد برای انجام وظیفه حاضر می شوند ولی در اینجا با احساس مسئولیت و نوع دوستی که هر یک از همکاران دارند این فعالیت در حال تداوم است.
رئیس بیمارستان سینا همچنین از مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان قدردانی کرد و گفت یک بیمارستان زمانی موفق است که هم از همراهی همه دست اندکاران برخوردار باشد و هم از وجود مشاورین زبده بهره مند باشد و با افتخار عرض می کنیم  آقای دکتر آقامیر، قائم مقام بیمارستان یکی از بزرگان و اندیشمندان بیمارستان هستند که نظرات بسیار روشن و پویایی را ارائه می دهند و من از ایشان  قدردانی می کنم.
دکتر علی شکوری راد رئیس بخش رادیولوژی این مرکز نیز بیان داشت: من به سهم خودم  تشکر می کنم واقعا صحنه هایی که در این چند ماه دیده شد بسیار افتخار آمیز بود همکاران به شدت پای کار ایستادن و ایثار و از خودگذشتگی کردند همچنین از دکتر طالب پور نیز بسیار متشکرم.
دکتر احمد سلیم زاده، رئیس بخش داخلی بیمارستان گفت: در این بحران کادر های پزشکی با احساس وظیفه ذاتی که داشتند پرچم دار و پیشتاز بودند و اگر این گروه نمی آمدند دیگر افراد این جسارت و توانایی را پیدا نمی کردند که وارد میدان شوند. واقعا این بحران، صحنه ای از نبرد است که فرمانده باید در ابتدا به جلو حرکت کند و نمی تواند در انتها بایستند و دیگران را به رفتن ترغیب کند که وارد میدان مین شوند به خصوص در ابتدای این بحران که ما آگاهی در خصوص این بیماری نداشتیم و به هیچ عنوان تجربه برخورد با این نوع بیماران را نداشتیم حتی نمی دانستیم چه کار کنیم  تا اینکه استادان برجسته و فداکار در زمانی که اسباب درمان بیماری هنوز به خوبی شناخته نشده بود وارد عمل و میدان شدند و وقتی این جسارت و توانایی را نشان دادند دیگر گروه های پزشکی هم این جسارت را پیدا کردند که به جلو بیایند و به مقابله با بیماری بپردازند.  بنابراین در خلاصه باید بگویم که هم وظیفه ذاتی پزشکان بود و اگر ما به میدان نمی آمدیم چه کسانی باید وارد عمل می شدند دوم کسانی که این توانایی را داشتند فداکاری از خود به خرج دادند و سبب شدند که راه های جدیدی در برخورد با این بیماری باز شود و گروه های پشتیبانی که ای بسا در صحنه دیده نمی شوند و از پشت صحنه کار را حمایت و پشتیبانی می کنند باید مورد توجه جدی تری قرار گیریند.
دکتر اتابک نجفی؛ رئیس بخش های ای سی یو بیمارستان سینا نیز بهترین هدیه را کمک به روند درمان بیماران مبتلا  و تهیه دارو برای این مهم خواند.
دکتر محمد کاظم آقامیر، قائم مقام بیمارستان نیز ضمن تبریک اعیاد مبارک و تحسین کلیپ ساخته شده در این زمینه به همه گروه های درگیر از جمله بیهوشی، داخلی، پرستاری خسته نباشید گفت و بیان داشت: من فکر می کنم ما در این مدت، گروهی کار کردن را تمرین کردیم و دکتر طالب پور هم در این راه بسیار صبوری کردند و ما شاهد آن بودیم که ایشان ساعت ها به تدبیر و تدبر می پرداختند. همچنین باید از همکاران خدمات که در این زمینه بسیار فداکاری کردند قدردانی شود. در کل ما در بیمارستان سینا یک مجموعه ای پیدا کردیم که همه زحمت کشیدند. در روز های اول گردآوری این مجموعه بسیار مشکل بود اما به خوبی تئوریزه شده و این جای تبریک به همه عزیزان دارد و ان شاء الله این مجموعه و کمیته در دیگر مسائل نیز مورد استفاده قرار گیرد.
سوریا بابایی مدیر پرستاری بیمارستان سینا نیز با قدردانی از همه حاضران جلسه گفت: فکر نمی کنم این همدلی که در بیمارستان سینا هست در جای دیگر بتوان جستجو کرد واقعا من از استادان، دستیاران و همکاران پرستاری قدردانی می کنم و امیدوارم روزی برسد که دیگر درگیر این بیماری نباشیم و بتوانیم از جهات دیگر نیز کیفیت بیمارستان را رشد دهیم.
سپس با اهدای هدیه و  تندیس قهرمانان کووید 19 از زحمات استادان و مدیر دفتر پرستاری و مشاور رئیس در این عرصه قدردانی شد.
اسامی قهرمانان عرصه مبارزه با کووید 19 ویژه اعضای هیئت علمی که  مورد تقدیر قرار گرفتند به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

1.    دکتر مهدی ابراهیمی
2.    دکتر سید محمد کاظم آقامیر
3.    3- سرکار خانم دکتر آرزو احمدی
4.    سرکار خانم دکتر پانته آ آریا
5.    دکتر سیده هاله اشرف
6.    دکتر فرهاد اعتضادی
7.    دکتر سپیده اعرابی
8.    سوریا بابایی
9.    دکتر علیرضا براتلو
10.    دکتر مریم بحرینی
11.    دکترکمال بصیری
12.    دکتر پویا پاینده مهر  
13.     دکتر مرضیه پازوکی
14.    دکتر پژمان پور فخر
15.    دکتر علیرضا جلالی
16.       دکتر مریم حاجی سیدجوادی
17.    دکتر آذر حدادی
18.    دکتر محمدرضا خاجوی
19.    دکتر فاطمه رسولی
20.    دکتر مهران ستوده نیا
21.    دکتر احمد سلیم زاده
22.    دکتر رضا شریعت محرری                                                     
23.    دکتر حمید رضا شریف نیا
24.    دکتر علی شکوری راد
25.    دکتر آرش صفایی
26.    دکتر مرتضی غوغایی
27.     دکتر عاطفه عبدالهی
28.    دکتر مظاهر قربانی
29.    دکتر شاهرخ کربلائی صالح
30.    دکتر سمیرا کفان
31.    دکتر احسان کریمی
32.    دکتر هدیه مرادی تبریز
33.    دکتر مهناز منتظری
34.    مهندس هادی مخبر
35.    دکتر اتابک نجفی                                                                      
36.    دکتر فرهاد نجم الدین

رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *