• تاریخ انتشار : 1399/03/10 - 19:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1103
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی طب تلفیقی و بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید 19 برگزار شد

متخصصان و پژوهشگران طب تلفیقی و بالینی از سراسر دنیا در نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی با موضوع طب تلفیقی و کووید 19 تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی طب تلفیقی و بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید 19

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی طب تلفیقی و بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید 19 با حضور متخصصانی از کشورهای ایران، آلمان، آمریکا، هند، آفریقای جنوبی، ترکیه، چین، سوئیس، یونان، استرالیا، بنگلادش و پاکستان به میزبانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری فارماکوپه گیاهان دارویی آمریکا، آکادمی طب باستانی یونان و طب چینی، دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، بنیاد ملی طب ایرانی، دفتر مطالعات تاریخ پزشکی ایران در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، انجمن علمی طب سنتی ایران، آکادمی طب سنتی اروپا در اتریش، دانشگاه هلث ساینس ترکیه، کالج طب سنتی چینی اونتاریو، شعبه ایرانی انجمن جهانی تاریخ داروسازی و فدراسیون جهانی انجمن های طب سوزنی روز شنبه 10 خرداد 99 برگزار شد.

این کنفرانس با سخنان دکتر آرمان زرگران، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی آغاز شد.دکتر زرگران باتوجه به همه گیری کرونا ویروس که سبک جدیدی از زندگی را ناگزیر و اتخاذ شیوه های متفاوتی برای انجام فعالیتها را ضروری کرده است، برگزاری نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی طب تلفیقی و بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید 19 را گام مهمی برای هم اندیشی متخصصان این حوزه و ایجاد همکاری در راه مبارزه با این همه گیری جهانی دانست.

معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی، استفاده از طب های مکمل و تلفیقی را بهره گیری از تمام ظرفیت ها برای درمان بیماران دانست و ابراز امیدواری کرد که این کنفرانس بتواند به راهکاری مدوّن برای استفاده از طب های مکمل و تلفیقی در درمان و افزایش کیفیت زندگی بیماران مبتلا به کرونا دست یابد.

دکتر زرگران همچنین از تمامی کسانی که در برگزاری این کنفرانس مشارکت و همکاری داشته اند، به ویژه دکتر محمدرضا شمس اردکانی مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت تشکر کرد و از نزدیک به دوماه فعالیت برای برگزاری این کنفرانس یاد کرد.

در ادامه، با قرائت پیام دکتر علی اکبر ولایتی رئیس افتخاری کنفرانس، توسط دکتر محمدرضا شمس اردکانی، این کنفرانس به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

در متن پیام دکتر ولایتی چنین آمده بود:

"همکاران عزیز، محققان برجسته از سراسر جهان؛ خانم ها و آقایان؛

به اولین کنفرانس بین المللی آنلاین با موضوع "طب تلفیقی و اقدامات بالینی" با موضوع "طب تلفیقی و کووید 19" خوش آمدید.

کرونا ویروس جدید تأثیر زیادی در زندگی عموم مردم در سطح جهان دارد و همه گیری آن وضعیت و بحرانی بی نظیر در جهان در قرن 21 است.

شکی نیست که سیستم های سنتی درمانی مانند طب ایرانی، طب چینی، طب یونانی، آیورودا، و هومیوپاتی می توانند در مبارزه با  کووید 19 کمک شایانی بکنند.

طبق برنامه استراتژیک سازمان بهداشت جهانی؛ به ادغام این مکتب های سنتی پزشکی در پزشکی متداول  که به عنوان طب تلفیقی نامیده می شود، ترغیب شده است. با این ادغام، فرصت های بیشتری برای بیماران در دسترس است. این الگو و ادغام در واقع برای مبارزه با کووید 19 نیز ضروری است.

جمهوری اسلامی ایران به ادغام طب ایرانی با طب مرسوم در سیستم رسمی پزشکی ایران مفتخر است. طب سنتی در ایران مدوّن شده است و دو رشته "طب سنتی" و "داروسازی سنتی" در مقطع  PhD؛ برای برای متقاضیان پزشک و داروساز فراهم شده است.

طب سنتی در ایران، که به آن "طب ایرانی" گفته می شود، یکی از قدیمی ترین سیستمهای طب سنتی است که قدمت آن به هزاران سال قبل باز می گردد و در دوره طلایی اسلامی شکوفا شده و رشد یافته است.

پزشکان و دانشمندان بزرگ مسلمان ایرانی مانند ابن سینا، رازی، اخوینی، جرجانی و بسیاری دیگر در همه ابعاد علوم پزشکی سهم بسزایی داشتند. آنها تأثیر زیادی در پیشرفت پزشکی در سراسر جهان داشتند.

دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران که میزبان این کنفرانس بین المللی است، قدیمی ترین و برجسته ترین مرکز آموزش، تحقیقات و درمان طب سنتی در ایران است.

این افتخار بزرگی برای ماست که بسیاری از مراکز مهم طب سنتی و تلفیقی از سراسر جهان، همکاران ما هستند تا امروز این رویداد بزرگ را برگزار کنند.

امیدوارم این نخستین کنفرانس آن لاین، شروع خوبی برای مجموعه ای از کنفرانس های آن لاین با موضوع "طب تلفیقی و بالینی" باشد. این مهم می تواند با پیوستن بسیاری از محققان و پزشکان از سراسر جهان، برای ترویج طب تلفیقی به عنوان یک انتخاب خوب برای ارتقاء مراقبت های بهداشتی در سطح جهان، بستری خوب فراهم کند."

توضیح اینکه، در این کنفرانس  ۳۴ نفر از پژوهشگران برجسته این حوزه از ۵ قاره آسیا، اروپا و آمریکا، آفریقا و استرالیا در قالب سخنران مدعو، سخنران و ارائه دهنده پوستر الکترونیک، حاصل مطالعات و تجربیات خود را در زمینه بهره گیری از طب های تلفیقی در درمان بیماران مبتلا به کرونا ارائه کردند.

همچنین حدود 1000نفر از ۳۱ کشور برای شرکت در این کنفرانس ثبت نام کردند‌.

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 156671
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

مرضیه بیگم سیاهپوش

مرضیه بیگم سیاهپوش

99/03/11 - 14:27

با سلام از مسئولین و همکاران پر تلاشم در دانشکده طب سنتی تهران و نیز از استاد گرانمایه جناب آقای دکتر شمس اردکانی تشکر می کنم و خدا قوت می گویم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *