• تاریخ انتشار : 1399/04/07 - 17:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 588
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست معاون درمان و مدیران ستاد بحران معاونت درمان دانشگاه با معاونان درمان بیمارستان‌های خدمت دهنده کرونا

دکتر سید فرشاد علامه در جلسه‌ای با معاونان درمان بیمارستان‌های سانتر کرونا گفت: همه ما در شرایط سختی هستیم ولی باید با همه کمبودها و امکانات موجود، هر آنچه در توان داریم برای مدیریت بهتر بحران کرونا انجام دهیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در این جلسه که شنبه 7 تیر 1399 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، معاونان درمان بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، ضیائیان، امیراعلم، بهارلو، مدیر درمان بیمارستان شریعتی و اعضای ستاد بحران معاونت درمان حضور داشتند.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به روند افزایشی مراجعان کووید 19 به بیمارستان‌های خدمت دهنده کرونا گفت: چاره‌ای جز کاهش بستری‌های غیرضروری و افزایش بخش‌های کرونا نیست. بعلاوه ضروری است با ادغام برخی از بخش‌های غیر کرونا برای بستری بیماران مبتلا به کرونا ظرفیت‌سازی کنیم. در این مسیر اگر نیاز شود از کادر درمانی و پشتیبانی بیمارستان‌های غیر کرونا برای کمک به بیمارستان‌های کرونا همانند قبل استفاده خواهیم کرد.
وی در خصوص آسیب‌های مالی ناشی از کاهش شدید درآمد اختصاصی بیمارستان‌های دانشگاه در بحران اخیر افزود: قطعاً در ادامه راه بیمارستان‌های دانشگاهی نیاز به حمایت مالی دولت خواهند داشت. در حال حاضر برای جبران بخشی از ضررهای مالی اخیر از طریق حوزه ریاست و پشتیبانی دانشگاه در حال مذاکره با وزارت بهداشت و ستاد بحران شهر تهران هستیم.
دکتر علی دهقان منشادی معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نیز در این جلسه گفت: بی‌توجهی عامه جامعه و حتی تیم‌های درمانی به کرونا بالاترین خطری است که ما را تهدید می‌کند. متأسفانه افراد چه در جامعه و چه در بیمارستان‌ها حساسیتشان را نسبت به رعایت استانداردهای حفاظت فردی از دست داده‌اند. همچنین باید این باور روزهای اول بحران که همه باید در کنار هم باشیم را در کادر پزشکی و پرستاری تقویت کنیم.
دکتر علی اشرف اقبالی معاون درمان ضیائیان هم نیروهای انسانی را مهم‌ترین ابزار مدیران در پیشبرد اهداف سازمانی خواند و گفت: با توجه به خستگی کادر درمانی، بحث نیروی انسانی ضمن کمبودهای جدی که با آن مواجهیم یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما است.
دکتر محمدرضا جعفری مدیر درمان بیمارستان شریعتی هم از کمبود نیروی انسانی به‌ویژه در گروه پرستاری در این مرکز خبر داد و افزود: برای ادامه بحران کرونا قطعاً نیاز به استفاده از نیروهای داوطلب از سایر بیمارستان‌های تک تخصصی خواهد بود.
توضیح این‌که: درنهایت تصمیم‌گیری‌های مقتضی برای مقابله با موج دوم بحران کرونا و افزایش آمادگی بیمارستان‌ها در پذیرش و خدمت‌رسانی بهتر به این گروه از بیماران انجام شد.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 158515
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *