نهمین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد
دکتر کریمی در جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی گفت: در آموزش ها و تعاملات فضای مجازی باید دقت شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، این جلسه روز شنبه 10 اسفند 98 در سالن حکیم ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
این جلسه تحت تأثیر شیوع بیماری کرونا بیشتر به ارائه گزارش و چارهاندیشی برای کنترل شیوع این بیماری در جامعه گذشت.
دکتر عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه گفت: با توجه به شرایط کنونی در معاونت فرهنگی تصمیم گرفته شد برای تأمین حداکثری نیروی انسانی و ارائه خدمات بهتر به هموطنان از حضور نیروهای داوطلب استفاده شود که نتایج خوبی در پی داشت و الان اکثر بیمارستانهای دانشگاه بخش فعال پذیرش بیماران مبتلا کرونا دارند.
معاون فرهنگی دانشگاه افزود: در بیمارستانها اولویت، بهکارگیری و استفاده از نیروهای خود بیمارستان است و در صورت نیاز از نیروهای داوطلب سایر بیمارستانها و مراکز استفاده میشود. امروز دانشکده بهداشت هم برای تهیه پمفلت های آموزشی و حضور مؤثرتر در فضای مجازی و فیزیکی اقدام کرده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی تأکید کرد: همه اعضای هیئتعلمی دانشگاه و کارکنان در هر جایگاهی که هستند باید به مسئولیت اجتماعیشان عمل کنند.
دکتر محمدحسین صادقیان، مدیر فرهنگی دانشگاه هم با ارائه گزارشی از کارهای انجام شده گفت: پویشی با عنوان «پویش کنترل بیماری کرونا» تشکیل دادهایم که در فضای مجازی، بهصورت تلفنی و نیز در «دفتر ثبتنام و جذب داوطلبان حوزه سلامت» که در طبقه همکف ساختمان شفا قرار دارد بهصورت حضوری اقدام به جذب و ثبتنام داوطلبان می کند.
وی اهم کارهای این پویش را که با فعالیت دلسوزانه و مؤثر دکتر خورشید وسکویی انجام میشود در چهار حوزه آموزش عمومی، کنترل و پاسخگویی به شایعات فضای مجازی، غربالگری و درمان عنوان کرد.
مدیر فرهنگی دانشگاه در ادامه افزود: توسط خیرین اقدامات خوبی برای تأمین تجهیزات و وسایل مورد نیاز بیمارستان یاس و بعضی از مراکز DIC انجام شده است.
دکتر صادقیان از دیگر کارهای انجام شده را انتقال و اشتراکگذاری پیامهای بهداشتی و درمانی توسط «شورای پیام گزاران سلامت دستگاههای اجرائی استان تهران» و نیز همکاری خانه مشارکت مردمی استان تهران عنوان کرد که با پیگیریهای دکتر عباسی دبیر «ستاد امنیت غذائی استان» محقق شده است.
در ادامه دکتر خورشید وسکویی نیز گفت: تا الان 470 نفر نیروی داوطلب از افراد متخصص حوزه سلامت تا نیروهای عادی ثبتنام کردهاند و با اعلام نیاز مراکز درون دانشگاهی و نیز سایر دانشگاهها شهر تهران نیروهای داوطلب اعزام میشوند که نتایج کار بسیار مؤثر و کارآمد بوده است.
در این جلسه همچنین دکتر حسین درگاهی نماینده بسیج جامعه پزشکی از فعالیت «تیمهای سلامت راهپیمایی اربعین» برای کمکرسانی به بیمار مبتلابه کرونا و نیز احداث آی سی یو شماره 2 (10 تخته) بیمارستان یاس خبر داد و گفت: در حال تهیه کلیپهای آموزش یکدقیقهای هستیم و در این زمینه خبرگزاری فارس با ما همکاری میکند.
وی همچنین از تهیه موشن گرافیهای آموزشی کرونا با کمک موسسه فرهنگی هنری اوج خبر داد.
دکتر عباسی مسئول بسیج دانشجویی نیز گفت: دانشجویان بسیجی با کمک بنیاد برکت با هماهنگی مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه در زمینه آموزشی، غربالگری، پاسخگویی به سؤالات و امور رسانهای فعالیت دارند.
وی همچنین گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه دارای یک تیم اضطراری است، این تیم در تابستان سال 97 و 98 آموزشهای مربوط به حوزه سلامت را در دانشگاه بقیهالله و آموزشهای آمادگی جسمانی را در دانشگاه امام حسین (ع) گذراندهاند، این تیم از گروههای سهنفره شامل یک پزشک، 2 نفر تکنسین یا پرستار تشکیل شده و در موارد بحرانی بهصورت آتش به اختیار هر 3 نفر با هم هماهنگ شده و اقدامات خود را آغاز میکنند.
در ادامه وی فعالیت رسانهای بسیج دانشجویی برای تهیه 30 کلیپ 5 دقیقهای و نیز عکس نوشتههای آموزشی خبر داد و گفت: عدهای از دانشجویان هم با محوریت بنیاد برکت در مرکز تلفن 4030 آماده پاسخگویی به سؤالات و رفع دغدغههای مردم هستند.
دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه نیز ضمن تقدیر از فعالیت انجام شده گفت: در آموزشها و تعاملات فضای مجازی باید دقت شود و نباید خیال مردم کاملاً راحت باشد و حد معقولی از نگرانی و استرس لازم است، به این دلیل که این استرس و نگرانی معقول باعث توجه و دقت مردم به رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیری میشود و به کنترل شیوع بیماری و سلامت مردم کمک میکند.
همچنین وی توصیههایی هم در مورد نحوه و میزان استفاده از داوطلبان داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اعلام اینکه این هفته و هفته آینده زمان اوج بیماری است از آمادگی بسیار خوب مراکز درمانی اظهار رضایت کرده و از تلاش و زحمات تمامی دستاندرکاران نظام سلامت تشکر و قدردانی کرد.
نظر دهید