لیست اخبار صفحه :353
 دکتر عمادی: برای درمان آنفولانزا هیچ ضرروتی برای تجویز انتی بیوتیک نیست
مقاومت‌های میکروبی و مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها (27 آبان تا 3 آذر 1401)

دکتر عمادی: برای درمان آنفولانزا هیچ ضرروتی برای تجویز انتی بیوتیک نیست

مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه گفت: آنتی بیوتیک ها بسیار ارزشمند هستند شیوه اشتباه استفاده از آنها بدن را در مقابل میکروارگانیسم ها مقاوم می کند. و عملا آنتی بیوتیک های خوب و پرکاربردمان را از دست می دهیم.

توانبخشی در سالمندان
مجموعه سخنرانی‌های پیام دارالفنون (TUMS TALKS) با موضوع توانبخشی سالمندی

توانبخشی در سالمندان

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی، دانشیار گروه گفتاردرمانی و رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «توانبخشی و سالمندی» با توجه به روند افزایشی جمعیت سالمندی در خصوص اهمیت پیشگیری و درمان به‌موقع موارد مرتبط با توانبخشی سالمندان مطالبی در خصوص اختلالات گفتار و زبان، اختلالات شنوایی سالمندان و اختلال‌های اسکلتی حرکتی ارائه کرد.

افزایش یک میلیون تومانی حقوق کارکنان
نشست هیئت رییسه دانشگاه برگزار شد

افزایش یک میلیون تومانی حقوق کارکنان

در نشست هیئت رئیسه دانشگاه، در خصوص افزایش حقوق کارکنان، دستورالعمل استاد مدعو بین المللی، برنامه معاونت دانشجویی در مورد کارت دانشجویی و گزارش تدوین برنامه استراتژیک حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه بحث و بررسی شد.

مستند راه تعامل 2: مروری بر نظرات مطرح شده در نخستین نشست هماهنگی کمیته بحران های اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها و دانشکده ها

مستند راه تعامل 2: مروری بر نظرات مطرح شده در نخستین نشست هماهنگی کمیته بحران های اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها و دانشکده ها

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مستند تعامل 2 بخش هایی از نظرات مطرح شده در نخستین نشست هماهنگی کمیته بحران های اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها و دانشکده ها را منتشر کرد. دکتر عظیم میرزاده، دکتر سعید ناطقی، دکتر سید حمیدرضا نقوی، دکتر شاهین آخوندزاده، دکتر سید ابوالفضل ذاکریان، دکتر سعیدرضا جمالی مقدم، دکتر حمید ارشدی، دکتر حسین قناعتی،حجت الاسلام والمسلمین میر مجید سید قریشی، دکتر حکیمه سیادت و دکتر امیر حسین تکیان در این نشست نظرات خود را بیان کردند.

دکتر قناعتی: پرستاران چشم و چراغ دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند
نشست مدیران پرستاری بیمارستان ها با رئیس دانشگاه

دکتر قناعتی: پرستاران چشم و چراغ دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست همفکری و هماهنگی مدیران پرستاری بیمارستان ها با بیان اینکه پرستاران چشم و چراغ دانشگاه هستند، بر اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری با کمترین چالش، پانسیون نیروهای طرحی، تشکیل کمیته بحران اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها، رفع کمبود نیروی انسانی و استخدام نیروهای شرکتی و قراردادی و «عدالت در پرداخت» تاکید کرد.