• تاریخ انتشار : 1399/01/16 - 09:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 856
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اقدامات پیشگیری از کرونا

پاسخ به پرسش آیا اهدای خون در زمان همه‌گیری بیماری کرونای جدید اقدام صحیحی است

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا اهدای خون در زمان همه‌گیری بیماری کرونای جدید اقدام صحیحی است) را منتشر کردند.

 
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت،همه گیری جهانی بیماری کرونای جدید به صورت گسترده ای فعالیت های مختلف را مختل کرده است. یکی از این فعالیت ها که در تامین سلامت جامعه نیز دخالت دارد، اهدای خون است. این در حالی است که کشور به جهت تامین ذخیره‌ی خونی موردنیاز برای نجات جان بیماران، همچنان به مشارکت و اهدای خون افراد سالم نیازمند است. ترس و نگرانی بسیاری از اهداکنندگان و دریافت کنندگان خون این است که آیا اهدای خون در زمان همه‌گیری بیماری کرونا، تهدیدی برای سلامتی آن‌ها است یا خیر؟ 
سازمان خون کانادا اعلام کرده است، هیچ شواهدی مبنی بر این‌که ویروس کرونا از طریق خون منتقل شود وجود ندارد. این سازمان بیان کرده است که ویروس کرونا یک ویروس تنفسی است و عمدتا دستگاه تنفسی افراد را هدف قرار می دهد. البته این احتمال نیز وجود دارد که دستگاه گوارش نیز مقصد این ویروس باشد. بنابراین ابتلای افراد به بیماری کرونا عمدتا از طریق استنشاق یا خوردن ویروس است نه انتقال خون. بخش خون و پیوند سیستم ملی سلامت انگلیس هم با بیان این‌که ویروس کرونا از طریق اهدای خون انتقال نمی‌یابد، از اهداکنندگان خون دعوت کرده است در صورتی که مبتلا یا مشکوک به بیماری کرونا نیستند، با رعایت همه اقدامات پیشگیرانه و با توجه به مقررات محلی، برای اهدای خون اقدام کنند.
با توجه به شواهد موجود که نشان می‌دهد ویروس کرونا از طریق خون منتقل نمی شود، اهدای خون افراد سالم در زمان شیوع بیماری کرونا با در پیش گرفتن همه احتیاطات مربوط به پیشگیری از بیماری ایرادی ندارد. 
 
  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,گروه خبری RSS,اخبار ,روشنگری و پاسخ به شایعات
  • کد خبر : 152940
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *