مهندس ارسیلو: تیم معاونت توسعه، از همکاران خط اول مواجهه با بیماری کرونا حمایت می‌کند

مهندس شهریار ارسیلو، مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه، به نمایندگی از مجموعه معاونت توسعه دانشگاه، اقدامات انجام شده، در تأمین نیاز بیمارستان‌ها و حمایت از کادر درمانی در پذیرش بیماران مبتلابه کرونا را تشریح کرد.

مهندس ارسیلو، بابیان اقدامات انجام‌شده در زمینه پشتیبانی از بیمارستان‌ها گفت: در گام نخست، تکمیل تجهیز بیمارستان‌ها  مطرح بود به نحوی که  آمادگی لازم برای  پذیرش بیماران کرونایی را داشته باشند. این تجهیزات عمدتاً مربوط به بخش‌های ویژه ICU بود که با هماهنگی با وزارت متبوع، معاونت درمان و هیئت‌امنا تلاش کردیم کمبود تجهیزات مانند ونتیلاتور، مانیتور، پمپ سرنگ، الکتروشک و رادیولوژی دیجیتال و... را تأمین کنیم.
وی افزود: گام بعدی ظرفیت‌سازی و توسعه بخش‌های ویژه به‌منظور پذیرش  بیماران بیشتر بود. براین اساس یکسری تجهیزات تکمیلی تهیه‌شده و درصدد هستیم این اقدامات را ادامه دهیم. از طریق گروه‌های مختلف، نظیر ستاد فرماندهی کرونا استان تهران، استانداری، شهرداری، سازمان برنامه بودجه، خیرین سلامت و بخش‌های دیگر تلاش می‌کنیم کمبود تجهیزات پزشکی را جبران کنیم.
مهندس ارسیلو در ارزیابی وضعیت موجود بیمارستان‌ها  گفت: شرایط بیمارستان‌ها به نحوی است که بتوانند خدمت ارائه دهند. ولی با توجه به افزایش  بار بیماران  نیاز داریم تجهیزات بیشتری به بیمارستان‌ها منتقل شود. درحال حاضر مراکز به‌صورت کاملاً حرفه‌ای مشغول ارائه خدمت هستند. ولی باتوجه به افزایش مراجعه ای  که وجود دارد  به نظر می‌رسد نیاز به آماده سازی  بخش‌های ویژه بیشتری داریم  و باید برای تجهیز بیشتر مراکز، اقدامات کنیم. به‌هرحال پیش‌بینی‌های لازم در این زمینه انجام‌شده و امیدواریم تلاش‌های مجموعه معاونت توسعه و دانشگاه منجر شود به‌موقع مابقی تجهیزات را تأمین کنیم.
مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه با اشاره به دیگر اقدامات انجام‌شده در تأمین نیاز بیمارستان‌ها گفت: مدیریت‌های زیرمجموعه معاونت توسعه هرکدام نقشی برعهده دارند. حوزه مدیریت مالی و مدیریت بودجه در تأمین منابع مالی موردنیاز تلاش بسیاری می کند.
وی افزود: در زمینه تأمین منابع انسانی با همراهی مدیریت منابع انسانی دانشگاه و مشاور امور زنان ریاست محترم دانشگاه تلاش شد نیروی موردنیاز بخش‌ها، از طریق روش‌های خاص، سریع جذب و به کار گرفته شوند همچنین گروه‌های خیری تشکیل شده تا از ظرفیت افراد داوطلب در دانشگاه و بیرون مجموعه در جهت جبران کمبود نیروی انسانی استفاده شود.
وی با اشاره به اقدامات دانشگاه در تأمین لوازم حفاظتی گفت: در زمینه لوازم مصرفی و حفاظتی شامل ماسک، گان و... تلاش شد با هدایت معاونت غذا و دارو و داروخانه 13 آبان مواد اولیه تهیه و به منظور تولید در اختیارشان قرار بگیرد و ما آمادگی توزیع آن در مراکز داریم.
مهندس ارسیلو تصریح کرد: در حوزه تغذیه نیز بخش‌نامه‌هایی صادر و تمهیداتی اندیشیده شده تا برای  پرسنل عزیزی که در این حوزه از صبح تا شب فعالیت دارند شرایط تغذیه‌ای بهتری را ازنظر نوع غذا و میان وعده فراهم کنیم. همچنین از سوی مدیریت مالی دانشگاه،  تدبیری در نحوه پرداخت پیمانکاران و بخش‌های واگذاری  اتخاذشده تا برای خدمت بیشتر به مجموعه ترغیب شوند.
وی در توضیح نحوه پرداخت‌های پرسنلی گفت: مدیریت مالی دانشگاه از نظر مالی اقداماتی را برای کارکنانی که در جبهه اول مبارزه با این بیماری هستند در نظر گرفته که امیدواریم جبران تلاش‌های آنان شود. براین اساس  تلاش شده حداقل دو ماه کارانه پرداخت شود.
مهندس ارسیلو با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در اعمال احکام صادرشده گفت: به‌شدت پیگیر می کنیم احکام صادرشده را  به نتیجه برسانیم. هرچند دانشگاه از جنبه‌های مختلف تحت‌فشار است اما حوزه معاونت توسعه و مدیریت مالی و رییس محترم دانشگاه محکم و استوار پشت این قضیه ایستادند بلکه بتوان بخشی از زحمات پرسنل از طریق ترمیم حقوقشان  در این زمینه جبران شود.
وی افزود: برای پرسنل شرکتی هم برنامه‌ها و تمهیداتی را برای افزایش حقوق سال آینده و دیگر امکانات رفاهی آنان در نظر گرفته ایم.
مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه، از ایجاد اقامتگاه برای کارکنانی که به بیماران مبتلابه کرونا خدمت‌رسانی می‌کنند خبر داد و گفت:  پرسنلی که در بیمارستان‌ها فعالیت دارند به دلیل مواجهه با بیماران ممکن شرایط خاصی داشته باشند و ملاحظاتی را در نظر داشته باشند که نتوانند به منزل بروند. و یا ممکن است بخشی از همکاران به این بیماری مبتلا شوند و لازم باشد دوره قرنطینه خود را در جایی غیر از منزلشان طی کنند ازاین‌رو با کمک معاونت دانشجویی چند جای مختلف برای اسکان کادر درمانی تهیه و تجهیز شده است.
وی افزود:  با تلاش معاونت دانشجویی مجموعه خوابگاهی در خیابان قدس برای اسکان اقایان کامل تخلیه و با وسایل نو تجهیز شده و یک مجموعه دیگر در خیابان کوه نور برای اسکان خانم‌‌هادر نظر گرفته‌شده است. با کمک بنیاد مستضعفان نیز چند هتل و مجموعه پذیرایی به‌صورت 24 ساعته یا 12 ساعته فراهم‌شده است.
مهندس ارسیلو با اشاره به تسهیل روند مالی اداری گردش اسناد اداری گفت: در کنار این اقدامات، جنبه‌های دیگر کار هم دیده‌شده، می‌دانیم در شرایط اضطراری، تامین و پرداخت مواد مصرفی  و تجهیزات پزشکی، شرایط خاص خود را دارد. لذا حوزه مدیریت مالی تلاش می‌کند  گردش کارها برای رسیدگی به اسناد مالی تسهیل شود. یکسری قبول مسئولیت‌ها توسط هیئت رئیسه محترم دانشگاه و مدیریت مالی انجام شده تا روند رسیدگی به اسناد و مدارک مالی  که بعضاً ممکن است  نکاتی در آن باشد، با توجه به شرایط اضطراری که وجود دارد تسهیل شود  و مجموعه مسئولانی که در صف اول خدمت هستند بتوانند با اطمینان خاطر بیشتری کارهای خود را انجام دهند و دغدغه کمتری در این زمینه داشته باشند.
وی افزود: درمجموع اقدامات مختلفی از طریق خیرین و گروه‌های مختلف در رابطه با تأمین تجهیزات، تأمین منابع مالی، مواد اولیه پذیرایی و هدایا و  موارد دیگر انجام‌شده، گروه‌های متعددی در این زمینه خدمت‌رسانی می‌کنند که جای قدردانی دارد.
مدیر نظارت و توسعه امور عمومی بابیان اینکه تیم  معاونت توسعه تلاش می‌کند تسهیلگر شرایط  و تأمین‌کننده منابع باشد افزود: من از نزدیک شاهد تلاش شبانه‌روزی همکاران مدیریت‌های مختلف  معاونت توسعه هستم. امیدوارم در کنار تلاش‌های دوستان در مراکز، ما نیز بتوانیم فضای بهتری را برای پرسنل ایجاد کنیم که خدمات بهتری را به مردم ارائه دهند و  پرسنل و مسئولان دغدغه و نگرانی‌شان بیشتر به کار حرفه‌ای‌شان در  درمان بیماری و مراقبت از بیماران معطوف شود.
مهندس ارسیلو با ذکر نام 10 بیمارستانی که به درمان بیماری کرونا می‌پردازند،  از  مجموع افرادی که با فداکاری در این مراکز  خدمت می‌کنند، تشکر ویژه کرد و افزود: در این  شرایط،  شاهد  عملکردهایی فراتر از انتظار هستیم. ما افرادی را می‌بینیم که فکر نمی‌کردیم در این حد از فداکاری خدمت کنند. وقتی این‌ها را می‌بینیم احساس می‌کنیم  باید تلاشمان را بازهم بیشتر کنیم. آنان در خط اول مواجهه با این بیماری از خود، خانواده و زندگی‌شان چشم‌پوشی کرده‌اند و جا دارد از تک‌تک این عزیزان تشکر کنیم. در کنار آنان ما در خدمت مجموعه هستیم و هر کاری را انجام می‌دهیم تا پرسنل شرایط بهتری داشته باشند.
مهندس ارسیلو در پایان سخنان خود بابیان اینکه مردم امیدوار باشند افزود:  امیدوارم این  فداکاری‌ها و تلاش‌هایی که در سطح دانشگاه انجام می شود  احساس خوبی را به جامعه تزریق کند تا مردم دغدغه‌ خودشان را کمتر کنند و امیدوار باشند مجموعه‌هایی هستند که حواسشان جمع است و تمامی تلاش خود را بکار می گیرند تا مردم عزیزمان در سلامت و امنیت به سر ببرند.  امیدواریم باوجود این فداکاری‌ها خداوند لطف کند و همه این تلاش‌ها به نتیجه خوبی برسد.


سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

دکتر غیاثوندیان

دکتر غیاثوندیان

98/12/22 - 13:09

با سلام و خدا قوت به همه مسئولینی که در این شرایط خاص با تدبیر و عقلانیت و دلسوزی تلاش مجددانه در رفع کمبودها و تسهیل شرایط کاری پرسنل خدوم درمان دارند. با آرزوی موفقیت همگان در غلبه بر بیماری کرونا

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
مهدی پاسدار

مهدی پاسدار

98/12/23 - 21:58

با سلام لطفا در صورت امکان یک سهمیه مواد ضد عفونی کننده بشکل هفتگی برای پرسنل و خانواده هایشان در نظر گرفته شود تا از انتشار بیماری جلوگیری نماید.باسپاس

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *