• تاریخ انتشار : 1400/03/08 - 15:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 443
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

پیشنهاد هیئت رئیسه دانشکده پزشکی برای سال تحصیلی جدید

تمام تلاش ما این است که کلاس ها به صورت حضوری برگزار شود

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی شنبه ۸ خرداد در سالن شورای دانشکده با بررسی مسائل روزدانشکده، پیشنهاد برگزاری حضوری کلاس ها منوط به ارائه کارت واکسن و بررسی تشکیل کمیته مشاهیر و مفاخر دانشکده برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی در ابتدای جلسه دکتر شهریار نفیسی به برگزاری جشنواره شهید مطهری در هفته گذشته اشاره کرد و گفت:  از ۵ فرآیند برگزیده 4 فرآیند مربوط به دانشکده پزشکی بود که دکتر خواجوی راد موفق به کسب رتبه اول کشوری از جشنواره شدند که این موفقیت را به ایشان تبریک می گوییم.
  دکتر نسیم خواجوی راد مدیر دفتر توسعه دانشکده نیز در توضیح کسب این رتبه با بیان این که من به نمایندگی از تیم اجرایی این فرآیند را ارائه دادم و خوشبختانه در جشنواره شهید مطهری موفق به کسب رتبه کشوری شدیم  با ابراز خورسندی از عضویت در این تیم گفت: جشنواره امسال به صورت مجازی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
 در ادامه دکتر سید روح اله میری معاون دانشجویی فرهنگی به اجرای واکسیناسیون کارورزها و کارآموزان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح واکسیناسیون علیه کووید 19 در این دو دسته از فراگیران  به اتمام رسیده و در دانشجویان مقطع علوم پایه نیز قبل از آغاز سال تحصیلی به اتمام خواهد رسید و تمام تلاش ما این است کلاس ها به صورت حضوری برگزار شود.
وی افزود: پیشنهاد ما این است که حضور در کلاس ها منوط به ارائه کارت واکسن باشد و کلا کلاس ها به صورت حضوری بدون تکرار مجازی برگزار شود و به دنبال راه حلی هستیم که طرح واکسیناسیون برای دانشجویان سال اول نیز اجرا شود تا کلاس ها مانند روال سابق دایر و برگزار گردد.
 دکتر میری به انتخابات شورای صنفی در مقطع دستیاری اشاره کرد و گفت: انتخابات خوشبختانه بسیار پرشور با حضور650 نفر برگزار شد که  امیدواریم با مشارکت قوی دستیاران و بازوی اجرایی آنها بتوانیم مشکلات دستیاران را بهتر از گذشته حل و فصل کنیم.
 در ادامه دکتر نفیسی در خصوص برگزاری و برنامه ریزی جشن دوره گذر توضیحاتی را ارائه داد و اظهار داشت:  احتمالاً  طرح واکسیناسیون به دانشجویان سال اول به مهرماه نرسد و لا جرم مجبور به برگزاری  جشن دوره گذر به صورت مجازی باشیم از این رو باید بر نامه ریزی های آن انجام شود، حتی در صورت تغییر مدیریت ها خللی در اجرای آن وارد نشود.
دکتر ایمانی معاون آموزش پزشکی عمومی نیز گزارش کوتاهی از روند برگزاری کلاس ها ارائه داد و گفت: کلاسهای عملی کماکان به صورت مجازی برگزار می شوند،کارورزی ها به روال قبل بازگشته و کارآموزی طبق بخشنامه وزارتخانه ادامه  پیدا کرده است،واحد مجازی دانشکده نیز فعال است و فاز مطب دوره فیزیوپاتولوژی غالب کلاس ها مجازی است و با نظارت دکتر مهرپویا به روال خود ادامه می دهد،کلاس های علوم پایه نیز غالباً به صورت آفلاین برگزار می شود همچنین طبق برنامه ریزی های صورت گرفته  قرار است در تابستان نیمسال تابستانی ارائه شود. 
دکتر کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی از اجرای موفق واکسیناسیون ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با مشارکت معاونت دانشجویی خبر داد وی در ادمه با گلایه از بخشنامه وزارت بهداشت مبنی بر شرکت در آزمون جامع بدون ارائه پروپوزال گفت: پیش از این بخشنامه دانشجویان باید قبل از شرکت در آزمون جامع پروپوزال خود را ارائه می دادند اما این بخشنامه در آینده  مشکل ساز خواهد بود.
وی همچنین از مشارکت گروه های بیوشیمی، میکروب شناسی و ایمونولوژی در تهیه وسایل آزمایشگاهی در قالب شرکت‌های دانش بنیان و ارتباط با صنعت و در اولین گام ارتباط با بیمارستان فارابی خبر داد.
دکترعمیدی در تشریح طرح های عمرانی انجام شده در دانشکده به بازسازی فضای بین دانشکده داروسازی و پزشکی اشاره کرد و گفت: این فضا سال‌ها مغفول مانده بود که نهایتاً به سرانجام رسید، همچنین بازسازی ساختمان شماره ۷ به مرحله عقد قرارداد منجرشد، سالن تشریح نیز تا پایان تابستان به اتمام خواهد رسید، متاسفانه احداث ساختمان اصلی دانشکده در ضلع شمال ساختمان پورسینا بدلایل مختلف از جمله عدم همکاری شهرداری، مخالفت ساکنان منطقه و ... مسکوت ماند.
رئیس دانشکده پزشکی در ادامه فضای محیطی و گزینه های ساخت ساختمان جدید دانشکده پزشکی هر یک از گزینه های فوق را ترسیم و توصیف کرد و اعضای هیات رئیسه در این خصوص نقطه نظرات خود را بیان نمودند.
دکتر لباف نیز به بررسی مسائل صنفی دستیاران پرداخت.
پس از بررسی مسائل روز دانشکده، مساله تشکیل کمیته مشاهیر و مفاخر دانشکده که از سوی روابط عمومی دانشگاه در دستور کار هیات رئیسه دانشکده قرار گرفته بود  مورد بحث و بررسی واقع شد، در این کمیته قرار است افراد تاثیر گذار و منشاء اثر از لحاظ آموزشی، فرهنگی، درمانی از بدو تاسیس مدرسه طب( تاسیس دارالفنون) به دانشگاه معرفی شوند.
 
 
 
 
 
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 178885
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *