• تاریخ انتشار : 1395/03/29 - 17:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2946
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم یادبود استاد فقید دکتر شفیعی

دکتر دیناروند: استاد شفیعی بزرگ دانشکده داروسازی بود

رئیس سازمان غذا و دارو، استاد دکتر شفیعی را شخصیتی غیرقابل جایگزین خواند و از دست دادن او را صدمه‌ای بزرگ به جامعه علمی کشور دانست.

گالری عکس در مراسم یادبود شادروان دکتر شفیعی، استاد پیشکسوت گروه داروسازی که بعدازظهر روز شنبه 29 خرداد سال 95 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد، دکتر دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو حضور داشت. دکتر دیناروند که افتخار شاگردی دکتر شفیعی را داشته است، بعدها به توصیه این استاد فقید، ریاست دانشکده داروسازی را از ایشان تحویل گرفت و تا سال 92 رییس این دانشکده بود. با رییس سابق دانشکده داروسازی که آغاز آشنایی او با استاد شفیعی به 33 سال پیش بازمی‌گردد، گفت‌وگویی انجام دادیم.  

آقای دکتر دیناروند، استاد دکتر شفیعی ازنظر علمی و اخلاقی چگونه بود؟  
دکتر شفیعی در جامعه پزشکی و داروسازی یک فرد بی‌نظیر بود و در عرصه دانش در اوج به سر می‌برد و با چاپ صدها مقاله و تربیت دانشجویان فراوان به‌عنوان یک درصد دانشمندان برتر دنیا مطرح شده بود. از سویی دیگر ازنظر دیانت و اخلاق نیز در اوج بود و واقعاً دانشمند طراز اولی که تا این اندازه به مباحث اخلاقی و دینی پایبند باشد، وجود ندارد.

از پایبندی ایشان به مسائل دینی مثالی بزنید.
نماز اول وقت استاد هرگز ترک نمی‌شد و از این لحاظ یک فرد بی‌نظیر بود. هرچه زمان می‌گذشت، ایشان الهی‌تر و خدایی‌تر می‌شد.

در دانشکده داروسازی چگونه استادی بود؟
یک تلاشگر دائمی. ایشان همواره از ابتدای صبح تا پایان غروب در دانشکده داروسازی مشغول بود و تا روز آخر یک‌لحظه دانشکده را ترک نکرد. تقریباً از ورود استاد به دانشکده تا فوت ایشان، حدود 60 سال طول کشید و ایشان در همه این مدت یک فرد طراز اول ازنظر علمی و همچنین اخلاقی بود. ما نمی‌توانیم جایگزینی برای این استاد فقید در دانشکده داروسازی پیدا کنیم و همه افرادی که در این دانشکده فعالیت دارند، چه در عرصه آموزشی، چه تحقیقاتی و چه در صنعت داروسازی و همچنین داروسازانی که در داروخانه‌ها و دیگر بخش‌ها فعالیت دارند، به نحوی وامدار دکتر شفیعی هستند. انشاء الله راه ایشان چه در بعد علمی و چه در بعد اخلاقی از طریق شاگردانش ادامه پیدا کند.

نحوه ارتباط شما با مرحوم استاد شفیعی چگونه شکل گرفت؟
از زمان ورودم به دانشکده داروسازی یعنی 33 سال پیش، شاگرد استاد شفیعی و در خدمت ایشان بودم. استاد پس از گذشت 24 سال از ریاست بر دانشکده داروسازی، برای تحویل این مسئولیت به فرد جدید، من را انتخاب کرد و به توصیه خود ایشان،   جانشینش شدم. این افتخار بزرگی بود که پس از استاد دکتر شفیعی، رییس دانشکده داروسازی شدم.

مرحوم استاد شفیعی زمان تحویل مسئولیت دانشکده داروسازی به شما، چه توصیه‌هایی داشت؟
توصیه ایشان، رعایت ادب، اخلاق و احترام به اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان و حمایت از آن‌ها بود. البته استاد شفیعی چه زمانی که رییس دانشکده داروسازی بود و چه زمانی که از این مسئولیت کنار رفت، بزرگ این دانشکده محسوب می‌شد و واقعاً نفر نخست دانشکده بود.
خبرنگار: زهرا صادقی
عکاس: جمشید ربیعی   
   

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 60955
تهیه کننده: