ارشیا شیذر پور: دانشگاه علوم پزشکی همانند خانه دوم من است

دبیرکل مرکز پژوهش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز رشد استعدادهای درخشان را یک جامعه کوچک دانست و تأکید کرد: در این محیط می‌توانید زندگی‌کردن در جامعه، مشارکت و کارهای گروهی را به‌خوبی یاد بگیرید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در  حاشیه بازدید دکتر قناعتی رئیس دانشگاه از مرکز استعدادهای درخشان که سه شنبه 14 تیرماه 1401 انجام شد؛ ارشیا شیذر پور دانشجوی سال پنج پزشکی و دبیر کل مرکز پژوهش های دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ورود و تحصیل رشته ی پزشکی راه بسیار طولانی است که نیاز به همت بیشتری دارد؛ گفت: هر فردی که وارد این رشته می شود باید همه موارد را مد نظرش داشته باشد. رشته پزشکی هفت سال عمومی است و بعد از آن باید به دنبال تخصص رفت. آینده این رشته در مورد عمومی اشباع شده بنابراین باید تخصص گرفت تا آینده بهتری در سطح ملی و بین المللی داشته باشیم. 
وی افزود: دانشگاه همانند خانه دوم من است و نقطه قوت آن فعالیت‌های  دانشجویی بیشتری است که نسبت به دانشگاه‌های دیگر دارد به‌عنوان‌مثال؛ حدود 30 انجمن دانشجویی فعال، مرکز پژوهش‌ها و استعدادهای درخشان که بسیاری از دانشجویان در آن فعالیت دارند و برگزاری کارگاه‌های مختلف است که با همفکری و مشارکت دانشجویان هدایت می‌شود.  
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از نظر پزشکی در سطح ملی جزو بهترین‌ها است و از نظر آموزشی بیمارستان‌های مختلفی زیرمجموعه دارد.
دبیرکل مرکز پژوهش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: در مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه به روی همه باز است و علاقه‌مندان می‌توانند در این فضا درس بخوانند و مطالعه لازم را داشته باشند و با افراد مختلف آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: به دانشجویان جدید و علاقه‌مند توصیه می‌کنم وارد این محیط و مرکز شوند، این مرکز به شکل یک جامعه کوچک است که می‌توانند زندگی‌کردن در جامعه، مشارکت و کارهای گروهی را یاد بگیرند.
 
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *