در مصاحبه مهندس شهریار ارسیلو مطرح شد
از پیشرفت بینظیر مرکز طبی 2 تا مهدی کلینیک پروژهای برای رسیدن به غیرممکنها
مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه، مرکز طبی کودکان 2 و مهدی کلینیک را دو پروژه کمنظیر در کشور دانست که باهدف ارائه خدمات پیشرفته به مردم راهاندازی می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در آستانه افتتاح دو پروژه درمانی مرکز طبی کودکان 2 و مهدی کلینیک مهندس شهریار ارسیلو مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه، به ویژگیهای این مراکز اشاره کرد و گفت: بیمارستان مرکز طبی دو از جنبههای مختلف دارای ویژگیهای برجستهای است. یکی از مهمترین ویژگیهای آن خلوص نیت و تلاش گروهی است که برای ساخت آن همت کردند که شاید مشابه آن را کمتر دیده باشیم و همین امر سبب شد به لطف خداوند مراحل مختلف پروژه بهخوبی پیش برود.
مهندس ارسیلو با اشاره بهسرعت و کیفیت ساخت مرکز طبی 2 افزود: اینکه بیمارستانی در کمترین زمان ممکن و باوجود سختترین شرایط اقتصادی و تحریمی به همت یکی از خیرین محترم و کمک مجموعه دانشگاه ساخته شود ویژگی برجسته دیگری است.
وی افزود: قرار گرفتن مرکز طبی کودکان 2 در منطقه یافتآباد، امکانی را برای دسترسی مردم این منطقه به خدمات پیشرفته پزشکی فراهم کرده است و راههای دسترسی که برای آن ایجادشده، کمک میکند مردم بیشتری از خدمات آن بهرهمند شوند.
مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه با اشاره به نیاز کشور به مراکز درمانی ویژه اطفال گفت: باتوجه به اینکه بیمارستانهای کودکان درآمدزا نیستند و گردش مالی بالایی ندارند، معمولاً بیمارستان برای این گروه سنی کمتر در کشور ساخته میشود؛ اما ما شاهد این اتفاق در مرکز طبی کودکان 2 هستیم که باهدف خدمت دلسوزانه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجادشده و خدمات پیشرفته را زیر نظر اساتید برجسته مرکز طبی کودکان ارائه میدهد.
وی در تکمیل این بخش از سخنان خود افزود: مرکز طبی 2 به لحاظ فنی و تجهیزات پزشکی به کار گرفتهشده در آن و موارد بسیار دیگر، براساس استانداردهای روز است و به نظر میرسد بیمارستانی کاملاً پیشرو در این زمینه خواهد بود که خیر آن به مردم میرسد.
مهدی کلینیک پروژهای برای رسیدن به غیرممکنها
مهندس ارسیلو در توضیح مهدی کلینیک گفت: این بیمارستان در استراتژی ترین نقطه تهران و در قلب بیمارستان امام خمینی قرار دارد. مهدی کلینیک یک مرکز فوق تخصصی کاملاً پیشرفته است که نمونه مشابهی در کشور ندارد و یک مرکز بینظیر است.
وی با اشاره به روند اجرای مهدی کلینیک افزود: این پروژه با نیت یکی از خیرین محترم آغاز شد و سپس دانشگاه و وزارت بهداشت، کار را ادامه دادند و با تلاش و ازخودگذشتگی تیم راهبری، این پروژه در مراحل پایانی قرار گرفت.
مهندس ارسیلو بابیان اینکه مهدی کلینیک مراحل غیرممکن را طی کرد تا به این مرحله رسید گفت: این پروژه میتوانست سرنوشت بسیاری از پروژههای نیمهکاره را داشته باشد اما باهمت و تلاش مجموعه افراد داخل و خارج از دانشگاه، مراحل ساخت آن روبه پایان است.
مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه در پایان سخنان خود با قدردانی از بانیان خیر و مجموعه افرادی که در ساخت این پروژه تلاش کردند گفت: از همهکسانی که خالصانه آبرو و اعتبارشان صرف این انجام پروژهها کردند تشکر میکنم.
نظر دهید