بازدید کارشناسان بهداشت محیط از کارخانه تولید سوسیس کالباس و رب گوجه فرنگی در شهرستان اسلامشهر
بازرسان بهداشت محیط شبکه از دو کارخانه تولید سوسیس کالباس و رب گوجه فرنگی در شهرستان اسلامشهر طبق چک لیست مصوب بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، با توجه به اهمیت تولید مواد خوراکی و آشامیدنی در محیط سالم و بهداشتی در کارخانجات مواد غذایی و لزوم نظارت مستمر بر فعالیت این واحد ها کارشناسان بهداشت محیط شبکه سه شنیه 7 شهریور 1402 از دوکارخانه تولید سوسیس و کالباس و تولید رب گوجه فرنگی بازدید کردند.
زهرا مولایی، کارشناس بهداشت محیط شبکه گفت: در این بازدید از سالن های تولید، تصفیه خانه های فاضلاب، انبار هاو تمامی واحدها بازدید بعمل آمد و مستندات مربوط به آزمایشات شیمی ، میکروبی و کلرسنجی آب، نحوه دفع فاضلاب و پسماندهای تولیدی و مستندات بهداشتی کارگران هر دو کارخانه مورد بررسی قرار گرفت و نواقص بهداشتی مشاهده شده در این بازرسی ها به مدیر کارخانه ها اعلام و در نهایت به صورت اخطار کتبی به کارخانجات مواد غذایی ارسال شد.
نظر دهید