برگزاری اولین جلسه پیادهسازی رجیستری کووید ۱۹ در معاونت درمان
اولین جلسه پیادهسازی رجیستری کووید ۱۹ در معاونت درمان با حضور مشاور معاون درمان در رجیستری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین جلسه پیادهسازی رجیستری کووید ۱۹ با حضور دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانها، دکتر کاظم زندهدل مشاور معاون درمان در رجیستری، دکتر محبوبه میرزایی رئیس اداره آمار و مدارک پزشکی و سایر اعضا دوشنبه ۲۲ دی 99 برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان در خصوص هدف از برگزاری جلسه گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، ناشناخته بودن این بیماری و عدم وجود داده ساماندهی شده، تصمیم گرفتیم سامانهای را بهمنظور جمعآوری اطلاعات این بیماری راهاندازی کنیم تا بتوانیم از دادههای آن برای تصمیمگیریهای درمانی در ادامه مسیر استفاده کنیم؛ بنابراین بیمارستانهای ریفرال کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای این منظور انتخاب شدند. با توجه به جامع بودن این اقدام و متمرکز بودن چند بیمارستان دیگر ازجمله بیمارستان امام حسین (ع)، شهدای گمنام و حضرت رسول (ص) در بیماری کووید 19، علاوه بر بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران این بیمارستانها نیز در این طرح مشارکت خواهند داشت. با مذاکراتی که با مدیران و روسای بیمارستانها صورت گرفت، نمایندگان بیمارستانها بهمنظور مشارکت در این طرح انتخاب شدند.
وی افزود: این جلسه بهمنظور ارائه نرمافزار، روش کار و نحوه مشارکت بیمارستانها در این اقدام برگزارشده است. بهمنظور انجام این امر در هر بیمارستان تیمی باید تشکیل شود که از پروندههای بیمار بتوانند اطلاعات موردنیاز را استخراج کرده و آن را در نرمافزار وارد کنند، سپس با تحلیلهایی که در نرمافزار صورت میگیرد، میتوان از خروجیهای آن استفاده کرد.
دکتر زندهدل به بیان تجربهای که در بیمارستان امام خمینی (ره) از راهاندازی این نرمافزار وجود داشت پرداخت و گفت: تجربیات شما که در بیمارستان فعالیت دارید بهمنظور ارتقا و بهبود این نرمافزار و ثبت بهتر اطلاعات این بیماری به ما کمک میکند. این امر به بررسی بهتر عملکرد بیمارستانها نیز کمک خواهد کرد. در حال حاضر سامانههای متعددی وجود دارد اما به دنبال سامانه مدیریت مبتنی بر شواهد هستیم.
وی افزود: اقدامات توسعهای را نیز برای برنامه در نظر گرفتیم. همکاری ما با بیمارستانها در چند فاز تعریف خواهد شد که فاز اول پرونده خوانی است. ما با ممارست و تعامل میتوانیم بسیاری از کارها را پیگیری کرده و به ثمر برسانیم.
سپس دکتر زندهدل نمایی از نرمافزار موجود را ارائه کرد و بین اعضا بحث و تبادلنظر در این زمینه صورت گرفت.
نظر دهید