• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 13:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 735
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری برنامه شنبه های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در محله مشیریه شهرستان ری

برنامه شنبه‌های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، رئیس بیمارستان کودکان بهرامی و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در محله مشیریه شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز شنبه چهارم آذرماه 1402، برنامه شنبه‌های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان کودکان بهرامی و دکتر مصطفی امینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، آرزو چراغی دبیر اجرایی برنامه‌های شنبه‌های نیکوکاری دانشگاه، محبوبه اعتدال مسئول و فاطمه کوچک یزدی کارشناس واحد گسترس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در محله مشیریه شهرستان ری برگزار شد.

دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان کودکان بهرامی با تشکر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ایجاد برنامه شنبه های نیکوکاری گفت: حضور در کارهای خیر توفیق است اگر اسباب آن آماده نشود از آن محروم می شویم، تشکر می کنم از معاونت بهداشت که زحمت شناسایی و معرفی مناطقی که باید به آنها سر بزنیم را بر عهده دارد و در اختیار همکاران قرار می دهد و ما هم کمک هایی که به اندازه توان مان هست انجام می دهیم.

وی ادامه داد: در قدم بعدی کیفیت کار است، واقعیت موضوع شناسایی خانواده‌هایی که نیاز به حمایت دارند، کار بزرگی است و حمایت از آنها به نظر من لازم است. نفس این کار چند تا خاصیت دارد، اولین این که ما در موقعیت حاضر می شویم، مشکلات همکاران مان را بهتر می‌بینیم، مشکلات مردم را بهتر درک می‌کنیم به تبع آن افرادی که در برنامه حاضر می شوند، فردای آن روز که برمی‌گردند در کارهای روزمره شان قطعا این را به خاطر خواهند سپرد و در خدمات خودشان دقت بیشتری خواهند کرد.

وی ادامه داد: ترکیب انتخاب شده از مسئولان دانشگاه هستند، روسای محترم دانشکده‌ها، بیمارستان‌ها، معاونت ها، این کمک می کند جدای از اختیارات اداری که دارند از ظرفیت های ارتباطی خودشان با سایر بخش ها و سازمانهای بیرون از دانشگاه هم برای کمک به مردم استفاده کنند و به خانواده ها و مردم هم این حس را می دهد که آنها آدم های فراموش شده ای نیستند و به نظرم در کنار مردم بودن و شنیدن دردل های آنها بسیار کمک کننده است. 

دکتر مجتهدی با اشاره به ویژگی های بیمارستان کودکان بهرامی گفت: بیمارستان کودکان بهرامی تعدادی از خدمات خود را به صورت مستقیم و تعدادی را هم به بیماران ارجاعی اختصاص می دهد. هر چقدر ما با همکاران حوزه‌ی بهداشت هماهنگ تر بشویم قطعا در خصوص ارجاعات از شبکه های بهداشت می توانیم کمک بهتری بکنیم و به طور کلی با اشرافی که حوزه بهداشت بر جمعیت تحت پوشش خود دارد جهت دهی کمک های خیر و سایر مساعدتهای دانشگاه از این طریق نظم بهتری خواهد داشت.

دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدردانی از مسئولین دانشگاه که این فرصت را فرهم کردند گفت: این موقعیت ارزشمندی است تا از چهار چوب های درمانی خارج شویم و به برخی مسائل که ممکن است از آن غفلت شود بپردازیم،‌ باید برای برنامه های شنبه های نیکوکاری سازوکاری اتخاذ شود تا بتوانیم مشکلات این گروه از نیازمندان که توسط شبکه های بهداشت شناسایی می شوند را برطرف کنیم.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه علوم تغذیه و رژیم شناسی و معاونت بهداشت دانشگاه گفت: در این تفاهم نامه سازوکاری اتخاذ شده است که آموزش های لازم و همچنین پژوهش هایی در زمینه بهداشت به صورت هدفمند در شبکه های بهداشت و درمان معاونت بهداشت انجام شود تا شاهد ارتقای خدمات بهداشتی در مراکز خدمات جامع سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و رضایتمندی بیشتر مردم باشیم.

دکتر مصطفی امینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: برنامه شنبه های نیکوکاری فرصت ارزشمندی برای کمک و توجه بیشتر به خانواده های نیازمند در مناطق کمتربرخوردار شهر تهران است و حضور اساتید برجسته و مسئولین محترم دانشگاه در ری فرصت آشنایی بیشتر این اساتید را با مسائل و مشکلات حوزه بهداشت فراهم می کند.

وی با قدردانی از حضور روسای بیمارستان بهرامی و دانشکده تغذیه در شهرستان ری گفت: در گفتگوهای خوب و مفصلی که با هر دو استاد داشتیم، ضمن معرفی ظرفیت ها و نیازهای شهرستان و شبکه بهداشت، راهکارهای علمی و عملی همکاری میان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با بیمارستان بهرامی و دانشکده تغذیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی افزود: در خصوص همکاری با بیمارستان کودکان بهرامی موضوعاتی مانند حضور متخصصین اطفال در مراکز خدمات جامع سلامت، بویژه حسن آباد فشافویه و هماهنگی برای تعیین  برنامه های به منظور ارجاعات کودکان نیازمند به خدمات تخصصی مطرح شد و در همکاری با دانشکده تغذیه با توجه به تفاهم نامه ای منعقد شده آموزش های کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت مورد گفتگو قرار گرفت.

دکتر امینی گفت: امیدوارم به برکت این بازدیدها شاهد خدمات رسانی مطلوب تری در حوزه های بهداشت و درمان مردم شهرستان ری باشیم.

در برنامه این هفته شنبه های نیکوکاری حاضرین از سه خانواده شناسایی شده توسط کارشناسان مرکز خدمات جامع سلامت مشیریه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در محله مشیریه واقع در منطقه 15 شهرداری تهران بازدید کردند.

در ادامه آرزو چراغی دبیر اجرایی برنامه شنبه های نیکوکاری دانشگاه گفت: طی بازدیدهای اخیر با توجه به همکاری خوب مسئولین دانشگاه مشکلات درمانی و امور مربوط به بیمه و سازمان های برون بخشی خانواده های مورد بازدید توسط این بزرگواران پیگیری و تا حدود زیادی رفع شده است.

وی افزود: ارتباط خوبی برای رفع مشکلات درمانی خانواده های نیازمند مورد بازدید با هماهنگی روسای بیمارستان های تحت پوشش ایجاد شده است و مسئولین دانشگاه آشنایی بیشتری با مسائل، مشکلات، برنامه های حوزه بهداشت و جمعیت تحت پوشش دانشگاه بدست آورده اند.

  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری
  • کد خبر : 252277
حسین حاجی رضایی
تهیه کننده:

حسین حاجی رضایی

تصاویر