برگزاری جشن میلاد بانوی دوعالم حضرت زهرا (س) و روز مادر
به مناسبت میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیه) و روز مادر، مراسم جشنی به همت معاونت فرهنگی داشنگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، به مناسبت میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، مراسم جشنی به همت این معاونت با حضور اساتید، همکاران و دانشجویان یکشنبه 3 بهمن 1400 در سالن ابنسینای دانشگاه تهران برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین سید مجید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن خیرمقدم به حاضران و تشکر ا ز مسئولان و کارکنان معاونت فرهنگی بابت برگزاری این مراسم، سخنانی را در شأن و منزلت بانوی دوعالم حضرت فاطمه سلاماللهعلیها بیان کرد و گفت: امروز بیش از گذشته، زنان جهان و انسانهای آزاده بر نقش زهرای اطهر (س) پی میبرند. این بزرگزن عالم همواره حتی در جنگها همراه پدر بود. خانهاش مهمترین مکان برگزاری جلسات میشود، زنی که از او بهعنوان محدثه یاد میکنند یعنی ملائکه با او حرف میزنند، دو سال بعد از بعثت به دنیا آمد و با رفتن پیامبر او هم میرود که انگار حلقه وصل انبیاء تا خاتم با اولیای الهی بعد خودش است و وقتی مادرش را از دست میدهد امابیها میشود.
وی افزود: حضرت زهرا (س) به ما یاد داد برخلاف اینکه میگویند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است، " الجار ثم الدار" اول همسایه بعد اهل خانه، اول فرزندان دیگران بعد فرزندان فاطمه. حدیث بهشت زیر پای مادران است از حضرت فاطمه است که میفرمایند " الزم رجلها" یعنی به دنبال مادر باش آنجا بهشت است. او یک شخصیت علمی جوان ازخودگذشته و مبارز است. او کسی است که خداوند میفرماید: اگر علی نبود همتایی روی زمین برای او نبود، بلکه بالاتر میفرماید ای پیامبر اگر او نبود نه ترا و نه علی را و نه جهان هستی را خلق نمیکردم، او دردانه و بهانه خلقت است.
وی افزود: امروز روز انسانیت است و در این چهل سال روز زن شده، درگذشته چنین روزی نبوده است. در کشورهای اسلامی نیز چنین روزی مطرح نیست. هنوز زهرا (س) برای ملتهای مسلمان هم مهجور است. پس بر کینههای حقارت و نفاق یاد ایشان مدفون است. این انسان حتی برای مبارزهاش با کجیها، نوع مرگ خودش را خودش انتخاب میکند. میگوید مرا شبانه دفن کنید تا اعتراض خودم را به همه جهانیان برسانم. چه اعتراض سیاسی بزرگی که دختر نبی برای مقابله با بدیها چنین مطلبی را بیان میکند. صحیفه فاطمه را ملائک قرائت کرده و امیرالمؤمنین (ع) نوشته است. او با تمام قدرت از علی (ع) دفاع کرد چون انحراف بزرگی را داشت میدید.
حجت الاسلام قریشی سخنان خود را بدینگونه با بیان غزلی از مولانا به پایان برد.
در ادامه مراسم تواشیحی با مضمون میلاد حضرت زهرا سلاماللهعلیها از طرف گروه هنری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
در ادامه مراسم دکتر سعید عزیزی روانشناس تربیتی خانواده با مبحث نشاط در زندگی گفت: افسردگی 5 نشانه اصلی دارد، 1- اختلال در خواب 2- عدم فعالیت جسمی از جمله تنبلی خستگی 3- بیانگیزگی 4- عدم نشاط 5- افکار منفی.
وی سپس در خصوص درمان افسردگی مزمن چندین فرمول را نام برد: اول روابط عاطفی گرم و تکرار کلمات مثبت. دوم این است که فعالیت جسمی معجزه میکند و هریک ساعت فعالیت جسمی سه ساعت تمرکز و آرامش روان میآورد. فرمول بعدی مدیریت افکار است و انتخاب سختیها قبل از اینکه به سراغ ما بیایند، چون سختی اگر انتخابی باشد لذت خاصی دارد.
وی توصیه کرد: هیچوقت برای مسائل و کمبودهای جزئی غر نزنیم چون ممکن است سختیهای بیشتری سراغ ما بیایند.
عزیزی در پایان افزود: دعای حضرت زهرا سلاماللهعلیها، دعای مادران است.
در ادامه مراسم فیلم کوتاهی از مصاحبه با همکاران دانشگاه و مراکز تابعه در خصوص مقام مادر و حضرت زهرا (س) به نمایش گذاشته شد.
همچنین در پایان، مولودی خوانی به مناسبت ولادت این بانوی ملکوتی توسط اکبر عبادی مداح اهلبیت (ص) اجرا شد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
نظر دهید