برگزاری دهمین نشست معاونت بینالملل دانشکده توانبخشی
دهمین نشست معاونت بینالملل دانشکده توانبخشی روز سهشنبه 17 مهرماه در دفتر این معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی؛ در ابتدای نشست دکتر شادمهر معاون بینالملل توانبخشی در سخنان پیش از دستور به ارائه گزارشی از نشست شورای مدیران بینالملل دانشگاه که روز شنبه 14 مهرماه برگزار شد؛ پرداخت. وی بابیان اینکه در این نشست به بررسی چالش ها و فرصت های پذیرش دانشجویان بین الملل در رشته های گوناگون این دانشکده و شمار درخواستکنندگان و پذیرششدگان پرداخته شد، گفت: با هدف جذب بیشتر دانشجوی بین المللی در مقطع کارشناسی رشتههای دانشکده توانبخشی پیشنهاد شد ازاینپس درخواستکنندگان بهصورت تجمیعی و دو بار در سال پذیرش شوند تا بورسیه مناسبی به انان تخصیص یابد.
دکتر شادمهر تصریح کرد: با توجه به بررسی معاونت بین الملل دانشکده از وضعیت آموزش رشتههای دانشکده توانبخشی و همچنین وضعیت توانبخشی در حوزه علوم پزشکی از دانشگاههای کشورهای حوزه خاورمیانه و برخی کشورهای اروپایی از جمله لهستان؛ با برنامه ریزی زمینه مرجعیت علمی و آموزشی رشتههای توانبخشی در این کشورها و منطقه خاورمیانه فراهم میشود.وی همچنین تهیه situational analysis از برخی دانشگاههای این کشورها به خصوص دانشگاه ورشو لهستان و همچنین آماده سازی action plan دانشکده توانبخشی را در تحقق این مأموریت مهم دانست و آن را گام مهمی جهت افزایش همکاریهای بین المللی عنوان کرد.
معاون بین الملل دانشکده در بخشی از سخنانش از نمایندگان گروههای آموزشی دراین شورا خواست تعداد مقالات و پایان نامههایی که با همکاری استادان بین المللی منتشر شده است و همچنین اسامی دانش آموختگان ایرانی مقیم خارج از کشور را تا 25 مهرماه به این معاونت ارسال کنند.
در ادامه جلسه اعضا حاضر به بررسی و تبادل نظر در خصوص چگونگی و چالشهای پیش رو برای برگزاری دوره های کوتاه مدت پرداختند. دکتر شادمهر با اشاره به اینکه طول مدت برگزاری این دوره ها دو هفته تا 6 ماه پیشبینیشده است گفت باهدف جذب متقاضیان در کشورهای پیرامون گروههای آموزشی دانشکده برگزاری دورههای کوتاه مدت توانبخشی را با رویکرد بینالملل آماده و تدوین کنند.
اعلام و تبادل نظر برنامهها و فعالیت سهماهه گروههای آموزشی دانشکده توانبخشی
دکتر دادگر عضو هیئت علمی و نماینده گروه گفتار درمانی در این شورا به ارائه توضیحاتی در خصوص دعوت از پروفسور نیچه برای برگزاری کارگاه و همینطور جذب پشتیبان مالی برگزاری کارگاه پرداخت. دکتر دادگر از موافقت یکی از استادان مدعو گروه برای برگزاری سمینار به زبان انگلیسی از طریق اسکایپ خبر داد. با توافق اعضای حاضر مقرر شد پس از تعیین ساعت و زمان آن در برنامه سخنرانیهای انگلیسی این معاونت گنجانده شود.
دکتر بشردوست عضو هیئت علمی و نماینده گروه فیزیوتراپی در شورا نیز در خصوص جلب موافقت استاد دانشگاه کوئینزلند برای همکاری در طرحهای پژوهشی و پایاننامههای این گروه خبر دادند و اضافه کرد: فرایند برگزاری International Research Day در مرحله تولید پوستر و اطلاعرسانی است.
دکتر محمدخانی مدیر گروه شنواییشناسی از برگزاری کارگاهی با حضور یکی از استادان بینالمللی کشور پرتغال برای آموزش کار با دستگاه fitting سمعک در دانشکده بهعنوان یکی از برنامههای بینالملل این گروه خبر داد.
دکتر ضمیری عضو هیئت علمی و نماینده گروه شنواییشناسی در شورا نیز در خصوص دو دوره کوتاه مدت برای اتباع کشور افغانستان و همینطور کشورهای هدف دیگر که پیشتر در گروه شنواییشناسی طراحیشده است صحبت کرد.
عکس و خبر: لیلا روستا
ارسال به دوستان