• تاریخ انتشار : 1397/12/07 - 19:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 660
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری مراسم جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در خوابگاه کوی

به همت هیئت محبین مرتضی علیه‌السلام خوابگاه کوی، مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) در خوابگاه کوی برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) از ساعت ۲۰ روز دوشنبه ششم اسفند ۹۷ با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید در مسجد امام علی علیه‌السلام خوابگاه کوی آغاز شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عیسی زاده در ابتدای سخنان خود ضمن خیرمقدم به دانشجویان شرکت‌کننده در مراسم و تبریک به مناسبت فرارسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) اظهار داشت: اگر می‌خواهید عنایات ائمه معصوم را شامل حال خود کنید باید خود را متوجه ایشان و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) کنید و هرچه بیشتر با این بانوی بزرگوار آشنا شوید، بیشتر از عنایات ائمه اطهار (علیهم‌السلام) بهره‌مند می‌شوید.
وی در ادامه سخنان خود درباره مفهوم واژه خوشبختی صحبت کرد و افزود: قرآن خوشبختی را به فلاح رسیدن معرفی می‌کند و با ذکر مثالی می‌فرماید بعضی انسان‌ها مثل درختان و سبزه‌هایی با طراوت، زیبا و خوشبو هستند و ریشه عمیقی دارند اما در مقابل بعضی دیگر دارای ریشه خراب و متعفن هستند.
وی همچنین افزود: انسان‌ها را می‌توان به دو گروه تقسیم کرد. یک گروه از انسان‌ها مانند آن درختان تنومند، سرسبز، پربار، خوشبو و مطهری هستند که ریشه عمیقی دارند و به آن‌ها شجره طیبه می‌گویند و در مقابل ناگواری‌ها و بلایا آسیبی نمی‌بینند و گروه دوم مانند آن درختان ضعیفی هستند که دارای میوه‌های تلخ و بدبو و دارای ریشه ضعیف و سطحی هستند که از آن‌ها به‌عنوان شجره خبیثه یاد می‌شود.
مسئول نهاد در ادامه گفت: انسان‌هایی که مانند درختان طیبه ریشه عمیقی دارند آن‌قدر گسترده و پربار و برکت هستند که دیگران را از برکات خود مستفیض می‌کنند و برعکس کسانی که به‌مانند درختان خبیثه هستند نه سودی برای خود دارند و نه برای دیگران.
وی در ادامه با ذکر روایتی از امام صادق (علیه‌السلام) اظهار داشت: درخت طیبه‌ای که ساقه تنومند و ریشه عمیق دارد؛ ساقه و ریشه‌اش وجود پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله)، شاخه‌های قطورش وجود بابرکت امام علی (علیه‌السلام)، شاخه‌های کوچک‌ترش وجود مبارک حضرت زهرا (سلام‌الله علیها)، میوه آن، اولاد امامان معصوم (علیهم‌السلام) و برگ‌های این درخت تنومند مؤمنانی هستند که به ائمه اطهار (علیهم‌السلام) ایمان و باور قلبی دارند.
وی در ادامه گفت: همه‌کسانی که در سایه درخت طیبه هستند از نعماتش برخوردار می‌شوند اما آن دسته از کسانی که حرکت کرده و دست خود را برای چیدن میوه این درخت دراز می‌کنند چند برابر متنعم خواهند شد.
وی در ادامه به یکی از سنت‌های حسنه و اجتماعی والا اشاره کرد و گفت: احترام و تکریم پدر و مادر سنت بسیار والا و پسندیده‌ای در دین اسلام است آن‌چنان‌که قرآن کریم بعد از توحید، به امر احترام به والدین و توجه به ایشان توصیه می‌کند.
وی در ادامه اظهار داشت: کسی که در زندگی‌اش خوشبختی می‌خواهد باید در وهله اول انسانی عمیق و ریشه‌داری باشد و خود را در سایه درخت طیبه پرورش دهد و برای بهره‌مند شدن از نعماتش حرکت کند و خود را به ثمرات آن نزدیک نماید.
وی در پایان سخنان خود با بیان این نکته که جدا ماندن از شجره طیبه انسان را به سمت شجره خبیثه می‌کشاند، اظهار داشت: متأسفانه اطلاعات ما از زندگی حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) بسیار کم است و باید در شناخت منش و شخصیت ایشان نهایت سعی و تلاشمان را بکنیم. چراکه مؤمنین و کسانی که علاقه‌مند به ائمه اطهار (علیهم‌السلام) هستند درواقع بخشی از درخت طیبه هستند و ما نباید این نعمت بزرگ را فراموش کنیم و باید نهایت بهره را از این نعمت الهی ببریم.
در ادامه مراسم مولودی‌خوانی توسط کربلایی محمد عطابخش انجام شد و در خاتمه از حضار پذیرایی به عمل آمد.

خبر: ابوالفضل علیزاده
عکس: رضا شریفی زاده

  • گروه خبری : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 85369
میر حامد  حسینی
تهیه کننده:

میر حامد حسینی