برگزاری کارگاه آموزشی نقش مداخله گران خط مقدم در پیشگیری از خودکشی در شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر کارگاه آموزشی نقشه مداخله گران خط مقدم در پیشگیری از خودکشی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این کارگاه که سه شنبه 20 دی ۱۴۰۱ برای کارشناسان بهزیستی شهرستان‌های استان تهران، مؤسسات و تسهیلگران اجتماعی در برنامه اجتماع‌محور در بخشداری چهاردانگه برگزار کرد دکتر مرجان فتحی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه در این خصوص گفت: خودکشی در سراسر جهان یکی از مسائل مهم سلامت عمومی و منبعی عمده برای مرگ‌هایی است که می‌شود از آنها پیشگیری کرد.
درازای هر خودکشی منجر به مرگ، بیست مورد اقدام به خودکشی یا بیشتر وجود دارد. تأثیر هیجانی که اقدام به خودکشی یا مرگ ناشی از آن بر خانواده و دوستان می‌گذارد ممکن است سالیان سال ادامه داشته باشد.
وی در ادامه افزود: مداخله‌گران اولیه -همچون نیروی پلیس، آتش‌نشانان و سایر مسئولان- اغلب منبع خط مقدم اقدام برای افرادی هستند که مشکلات جدی سوءمصرف مواد، هیجانی یا سلامت روان دارند و ممکن است تمایل به خودکشی داشته باشند. بااین‌حال، آنها معمولاً آموزش مناسبی برای تشخیص علائم و نشانه‌های بیماری‌های جدی روان‌شناختی ندیده‌اند و همچنین نمی‌دانند اقدامات مناسب برای مواجهه با رفتارهای خودکشی چه هستند. در پایان به سؤالات مشاوران پاسخ داده شد.
 
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *