برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی ویژه مشاوران سازمان بهزیستی شهرستان اسلامشهر
کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر خودکشی و اقدام به خودکشی را یک مسئله مهم در بهداشت عمومی دانست که رفتاری ضداجتماعی محسوب میشود که علاوه بر زیانهای شخصی و خانوادگی، یک مشکل اجتماعی نیز تلقی میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه هفته آخر آبان ۱۴۰۰ کارگاه پیشگیری از خودکشی برای مشاوران سازمان بهزیستی شهرستان اسلامشهر برگزار کرد دکتر مرجان فتحی، واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه
بابیان اینکه اگر میزان شیوع خودکشی در جامعه کم باشد، از بار روانی – اجتماعی بسیار بالایی برخوردار است، افزود: هر اقدام به خودکشی، برای متخصصان حرفههای سلامت چالشی جدی محسوب میشود شاید بتوان گفت مراجعان متمایل به خودکشی، دشوارترین و چالش برانگیزترین مراجعان برای متخصصان سلامت روان هستند.
وی بابیان اینکه خودکشی بهعنوان یک فرایند، دارای مراحلی است، افزود: خودکشی اقدامی آگاهانه با سرانجام مرگبار است که بهوسیله خود فرد و با آگاهی از این سرانجام رخ میدهد.
دکتر فتحی با اعلام اینکه خودکشی بهطورکلی دهمین علت فوت در تمام گروههای سنی میباشد، خاطرنشان کرد: خودکشی همچنین سومین علت فوت در جمعیت ۱۵ تا ۲۴ سال محسوب میشود. میزان اقدام به خودکشی با افزایش سن کاهش مییابد ولی خطر فوت ناشی از اقدام به خودکشی با افزاش سن بیشتر میشود.
وی به برنامه کشوری پیشگیری از خودکشی اشاره کرد و افزود: هدف از این برنامه، کاهش میزان اقدام به خودکشی و فوت ناشی از آن در جمعیت عمومی است که از طریق اجرای فعالیتهای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و با محوریت پیشگیری از طریق آموزش و توانمندسازی و افزایش ظرفیت پاسخدهی نظام سلامت و تلاش فعالانه در جهت تقویت همکاریهای بین بخشی در این زمینه صورت میپذیرد.
نظر دهید