تاکید دکتر نیکبخت نصرآبادی بر اهمیت ثبت لحظات مواجهه و مقابله پرستاران و ماماها با بیماری کرونا
مراسم مجازی تقدیر از برگزیدگان مسابقه خاطره نویسی پرستاران و ماماها در مقابله با کرونا ویروس شنبه 28 تیرماه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقه خاطره نویسی پرستاران و ماماها در مقابله با کرونا ویروس روز شنبه ۲۸ تیرماه به صورت اسکایپی و با حضور رئیس و معاونین پژوهشی و اداری ومالی دانشکده زهره خاتمی سبزواری، ستاره خدابخشی و یاسمن پور سه برگزیده این مسابقه برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران با اشاره به برگزاری مسابقه خاطره نویسی پرستاران و ماماها در مقابله با کرونا ویروس در اردیبهشت ماه سال ۹۹؛ بر اهمیت ثبت لحظات مواجهه و مقابله پرستاران و ماماها با بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: امروز در حالی از برندگان این مسابقه تقدیر میکنیم که در مواجهه با موج دوم حمله کرونا هستیم. روایتهاییکه از این مواجهه در تاریخ ثبت میشود؛ بیشک چراغی است فرا راه آیندگان که کمک میکند تا چالشها در این کارزار خوب شناسایی شوند و توصیههای مطلوبی برای سایر کادر درمان فراهم شود.
وی همچنین ابراز امیدواری که این حرکت فرهنگی بتواند در حفظ روحیه کادر درمان برای تداوم فعالیتها موثر باشد.
دکتر نیکبخت همچنین از زحمات معاون پژوهشی و کارگروه مستندسازی دانشکده برای برنامه ریزی و اجرای این مسابقه قدردانی کرد.
دکتر فاطمه واثق رحیم پرور، معاون پژوهشی دانشکده نیز با قدردانی از شرکت برگزیدگان در این مسابقه گفت: کووید ۱۹ باعث شد از نزدیک همه با خدمات پرستاران و ماماها آشنا شوند و همکاران ما توانستند نقش خود را مانند زمان جنگ نشان دهند.
وی گفت: ثبت لحظاتی که همکاران ما در مواجهه و در خط مقدم مقابله با بیماری بوده اند؛ بسیار مهم و تاثیرگذار خواهد بود. انشالله بتوانیم تمام این خاطرات را در مجموعهای مدون جمع آوری کنیم تا صدای همکاران ما و کارهایی که در این برهه از زمان انجام دادند ماندگار شود و باب خیری باشد برای ثبت و انتشار خاطرات پرستاران و ماماها.
وی در مورد نحوه برگزاری مسابقه گفت: در اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ توسط گروه مستندسازی دانشکده در مدیریت کرونا این مسابقه برای ثبت خاطرات پرستاران و ماماهای درگیر در مواجهه با کرونا برگزار شد و تاکنون ۳۵ خاطره به قلم پرستاران و ماماها جمع آوری شده است.
دکتر فاطمه نوغانی، معاون اداری و مالی دانشکده نیز نگارش را هنری ارزشمند دانست و در تاکید بر اهمیت ثبت خاطرات و تجارب گفت: هزاران مطلب شفاهی باقی نمیماند اما یک خط نوشته هزاران سال باقی خواهد ماند.
در پایان این مراسم هدایایی به رسم قدردانی به برندگان این مسابقه زهره خاتمی سبزواری، کارشناس مامایی، شاغل در دفتر کار مامایی به مدت ۲۰سال و ساکن شهرستان جوین سبزوار، ستاره خدابخشی (فرزند پرستار) و ساکن عسلویه و روزیتا یاسمن پور کارشناس مامایی شاغل در مرکز بهداشت سنندج کردستان اهدا شد.
نظر دهید