تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
برنامههای هفته جهانی غذا با شعار " آبوهوا در حال تغییر است، کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند" در معاونت غذا و دارو تهران با محوریت ملی "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر نجاریان مشاور اجرایی و مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح برنامههای هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو تهران پرداخت و گفت: با توجه به شعار ملی امسال هفته جهانی غذا که عبارت است از "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" این معاونت در نظر دارد برنامههایی را باهدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی؛ فرهنگسازی درزمینهٔ نشانگرهای رنگی تغذیهای و برچسب اصالت کالا؛ مبارزه با قاچاق کالاهای سلامتمحور؛ ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامتی برگزار نماید.
وی عناوین برنامههای در دست اقدام معاونت غذا و دارو در هفته جهانی غذا را شامل صرف صبحانه سالم با حضور رئیس دانشگاه، نشست خبری معاون غذا و دارو، استقرار غرفه در لابی دانشگاه، مترو و دانشکده داروسازی با محوریت شعار هفته جهانی غذا، آموزش در مدارس، برگزاری مسابقات ورزشی بین کارکنان، آموزش رابطین بهداشت، نشست خبری رادیو سلامت، تهیه و توزیع بروشورهای مرتبط در روز برگزاری نماز جمعه و غرفههای برپاشده، تقدیر از واحدهای برتر تولیدی، تهیه و ارائه گزارش از اقدامات انجامگرفته در خصوص آموزش چهره به چهره به اصناف و ...در سطح عرضه، درج پیام سربرگ نامههای اداری و استفاده از پتانسیل دانشکده تغذیه دانست.
دکتر نجاریان زمان شروع برنامههای هفته جهانی غذا را از 24 مهرماه الی 30 مهر اعلام نمود./ق
عکس و خبر:خدیجه آب پر
ارسال به دوستان