تشکیل کارگروه تغذیه به منظور افزایش رضایتمندی دانشجویان از کیفیت غذا
رئیس اداره تغذیه دانشجویان از تشکیل کارگروهی برای نظارت ویژه و پیگیری افزایش کیفیت غذا و رضایتمندی دانشجویان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، زهرا کامرانی رئیس اداره تغذیه امور دانشجویی درخصوص تشکیل کارگروه تغذیه و فعالیت آن گفت: فرآیند نظارت بر طبخ و توزیع غذا بصورت زنجیره ای بوده و از مرحله بررسی کیفیت و کمیت مواد اولیه غذایی، نحوه فرآوری و آماده سازی، رعایت موازین بهداشتی در طول آماده سازی غذا، عوامل موثر بر افزایش کیفیت غذا، نحوه انتقال غذا و نحوه ارائه به دانشجو، بازنگری شده و با رفع نقاط ضعف آن، گام مهمی در ارتقای کیفیت غذا برداشته شده است.
وی همچنین درباره نارضایتی دانشجویان از کیفیت نان ارائه شده گفت: پیمانکار ملزم به جایگزینی نان با کیفیت خوب از نانوایی های مورد تایید اداره تغذیه است و نیز درخصوص ارتقای کیفیت غذاهایی که با رضایت کمتری مواجه هستند، به پیمانکار تذکر داده شده است.
کامرانی درخصوص حذف کره تکنفره و گوجه فرنگی از کنار منوهای چلوکباب کوبیده و چلو جوجه، چنین توضیح داد: باتوجه به افزایش قیمت کره تکنفره و حذف آن، برای بهبود کیفیت کباب ها در هنگام پخت، مخلوط کره و زعفران به کباب ها اضافه می شود و نیز در ماه هایی که گوجه فرنگی کیفیت خوبی ندارد، لیموترش یا نارنج جایگزین آن می شود.
رئیس اداره تغذیه در پایان از تغییراتی در منوی غذایی مانند افزایش تعداد وعده غذایی سبزی پلو با ماهی قزل آلا و حذف کتلت از برنامه غذایی آذرماه و ایجاد تنوع در برنامه غذایی صبحانه خبر داد.
خبرنگار: حسین شیخ محمدی
ارسال به دوستان