تقدیر از مدیران و نمایندگان مشارکت های مردمی بیمارستان های دانشگاه
مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه در دیدار با مدیران بیمارستان ها گفت: هر یک از واحدهای تابعه دانشگاه اگر پروژه های ساختمانی نیمه تمام دارند، سریعا اعلام کنند تا با کمک خیرین در جهت تکمیل آن ها اقدام شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت، دکتر مسعود خسروانی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، دکتر مهدی آدابی رئیس اداره خیرین و مریم علیپور کارشناس مشارکت های مردمی شنبه 23 اسفند 99 با حضور در بیمارستان های امام خمینی (ره)، مرکز طبی کودکان و بیمارستان یاس از تعامل موثر و از عشق و دغدغه های مدیران این بیمارستان ها و نمایندگان مشارکت های مردمی آن، تقدیر کردند.
دکتر کاظم رهنما مدیر مرکز طبی کودکان، ضمن به گوشه ای از خدمات خیرین به نقش نماینده مشارکت های مردمی بیمارستان اشاره کرد و گفت: ما با انتخاب فردی شایسته و نمونه تلاش کردیم تا تعامل و اعتمادسازی را در حوزه خیرین بیمارستانی افزایش دهیم و با مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه همراه باشیم.
رقیه بشیری، نماینده مشارکت های مردمی مرکزطبی کودکان نیز در خصوص کارها و خدمات انجام شده در حوزه خود نکاتی را بیان کرد.
محمود معصومی گودرزی معاون مالی اداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی و سید ابراهیم میرخانی نماینده مشارکت های مردمی مجتمع، با ذکر مصادیقی از جمله پروژه توسعه انستیتو کانسر، کمک های خیرین را گسترده و بسیار ارزشمند ارزیابی کردند.
دکتر آرش جعفریه رئیس، علیرضا تکلو مدیر و مریم تیموری نماینده مشارک های مردمی مجتمع بیمارستان یاس نیز در این ملاقات، پیشنهادها و نکاتی را در توسعه همیاری ها در بیمارستان بیان کردند.
دکتر جعفریه، احسان و بخشش نیکوکاران را نوعی آگاهی دانست که لطف خدا بوده و شامل حال هر کسی نمی شود.
تکلو، ارتباط و تعامل ارزنده نماینده مشارکت های مردمی بیمارستان را در رفع مشکلات بیماران بسیار مهم دانست و تیموری نیز گفت: هر چه انجام می دهم وظیفه است و کار مهمی انجام نداده ام.
دکتر خسروانی، ضمن تشکر از تعامل ارزشمند مدیران، عشق، دغدغه و احساس همدردی با بیماران را عامل اصلی جلب مشارکت خیرین در همیاری بیمارستان دانست و گفت: نماینده مشارکت های مردمی، فردی باهوش، علاقمند و بسیار مهربان است که به خوبی می تواند تعاملی حکیمانه بین نیکوکاران و مدیریت برقرار کند، او می تواند الویت های واحد را احصا کند و در هدایت کمک های خیرین سلامت، مسئولان را راهنمایی نماید.
ایشان در ادامه گفت: واحدها با توسعه سمن های سلامت و سازمان های خیریه می توانند، مشارکت ها را افزایش دهند و این الویت ما است.
دکتر خسروانی گفت: جلسات خوبی با استانداری داشتیم و ایشان حتی شماره تلفن کارشناس مسئول خود را در اختیار ما گذاشتند که هر جای فرایند تاسیس سمن و موسسه خیریه با مشکل مواجه شد به ایشان اطلاع دهیم تا سریعا آن را رفع کنند.
حمایت مشاور وزیر و مدیر کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت نکته دیگری بود که دکتر خسروانی به آن اشاره کرد و از واحدهای تابعه دانشگاه خواست تا اگر هر پروژه نیمه تمامی دارند که متوقف شده اعلام کنند تا توسط خیرین برای تکمیل آن اقدام شود. وی همچنین پیشنهاداتی در خصوص تکریم از خیرین و شفاف سازی فرایند کار ارائه کرد.
توضیح اینکه در پایان این دیدارها با اهدای لوح تقدیر، از زحمات مدیران و نمایندگان مشارکت های مردمی واحد، تشکر شد.
نظر دهید