• تاریخ انتشار : 1400/06/06 - 12:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 532
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دانشکده مجازی نشست وبیناری «آشنایی با ابزارهای امنیتی در فضای مجازی» را برگزارکرد

بیست و یکمین نشست علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی با عنوان «آشنایی با ابزارهای امنیتی در فضای مجازی» با حضور بیش از 125 مخاطب آنلاین و علاقه مند به این حوزه به میزبانی دانشکده مجازی و با امتیاز فرهنگی به صورت رایگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده مجازی با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا) سخنرانی علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی را در تابستان 1400، در ادامه اهداف بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی با عنوان " آشنایی با ابزارهای امنیتی در فضای مجازی" ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار کرد. دبیر علمی سلسله نشست های اخلاقی دکتر میترا ذوالفقاری دانشیار گروه یادگیری الکترونیکی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
در این نشست مجازی که با حضور بیش از 125 تن از مخاطبان علاقه مند به این حوزه از سراسر کشور برگزار شد، دکتر فاطمه حاجی علی عسگری، عضو هیات علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به موضوع اهداف و اهمیت ابزارهای امنیتی در فضای مجازی، جرایم سایبری، استخدام کارمندان متخصص در این حوزه، تجهیزات اینترنت اشیا، فناوری ابری، خدمات شناسایی مدیریت شده، آنتی ویروس ها و انواع گواهی های الکترونیکی پرداخت.
وی اشاره کرد: هدف امنیت سایبری محافظت از اطلاعات در برابر سرقت و آسیب است، این اطلاعات شامل داده‌های حساس، اطلاعات قابل شناسایی و تشخیص هویت افراد، سوابق پزشکی، اطلاعات شخصی و ... است. بدون وجود امنیت سایبری، سازمان‌ها نمی‌توانند از خود در برابر نقض‌های داده‌ای و حمله‌های هکری دفاع کنند و به هدفی ساده برای مجرمان سایبری تبدیل می شوند.
دکتر عسگری از جرایم سایبری به عنوان جرم هایی که با کمک رایانه ها و شبکه ها صورت می گیرند؛ یاد کرد و هک شدن، بد افزار، فیشینگ، کلاهبرداری و باج افزار را از موارد این جرمهای سایبری دانست. همچنین انگیزه افراد برای جرایم سایبری را مزایای‌پولی ‌و‌ مالی، دسترسی ‌به ‌اطلاعات و معروف ‌شدن دانست.
وی به نقش کارکنان آگاه در برابر حملات سایبری اشاره کرد و گفت: داشتن کارکنان آگاه که نقش خود را در امنیت سایبری درک می‌کنند از قوی‌ترین انواع دفاع در برابر حملات است و ابزارهای آموزشی بسیاری وجود دارند که میتوان برای آموزش کارکنان در مورد بهترین شیوه‌های امنیت سایبری درآ‌نها سرمایه گذاری کرد و بنابراین آموزش مداوم و کسب مدارک مرتبط،  شرایط استخدام داوطلبان شاغل در حوزه امنیت سایبری را سخت‌تر از گذشته کرده است.
عضو عضو هیات علمی گروه سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی تهران به خدمات شناسایی مدیریت شده اشاره کرد و گفت: با پیچیده‌تر شدن حملات سایبری و هکرها، تکنیک‌ها و نرم‌افزاری‌های مورد استفاده‌شان نیز پیشرفته‌ترشد‌ه اند، لازم شده است که سازمان‌ها برای امنیت خود روی شیوه‌های قدرتمندتری سرمایه گذاری نمایند. امروزه، داشتن سیستم‌های دفاعی که به تهدیدات واکنش نشان می‌دهندکافی نیست، بلکه لازم است بتوانند قبل از ایجاد مشکل توسط تهدیدات، حملات راشناسایی کنند.
وی در پایان به معرفی چند ابزار امنیتی پرداخت و ضمن جمع بندی مباحث مطرح شده به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
توضیح اینکه نشست های اخلاق در یادگیری الکترونیکی به صورت ماهانه در روزهای دوشنبه آخر ماه به طور منظم برگزار میشود که دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی است. همچنین حضور برای عموم رایگان و آزاد است. برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشکده مجازی etums.tums.ac.ir مراجعه کنید.

  • گروه خبری : دانشکده مجازی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 195980
آذر شهبازی
تهیه کننده:

آذر شهبازی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *