• تاریخ انتشار : 1399/02/08 - 15:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2883
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سرمایه گذاری بانک توسعه اسلامی در دومین پروژه عمرانی دانشگاه

دکتر بیگلر: بیمارستان شریعتی دو، ظهور نسل جدیدی از بیمارستان ها با HIS بین المللی است

معاون توسعه دانشگاه، از موافقت نهایی اعطای وام 23 میلیون یورویی بانک توسعه کشورهای اسلامی (IDB) به منظور تامین تجهیزات بیمارستان شریعتی دو خبر داد.

دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه منابع دانشگاه، با اشاره به برخی پروژه های عمرانی درحال اجرا گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 99 با پروژه های عمرانی متعددی (بیمارستانی، خوابگاهی، بهداشتی و ساخت دانشکده) که برخی از آنها همچون مهدی کلینیک، بیمارستان شریعتی دو و یا کانسر، پروژه هایی منحصر به فرد و مهم در سطح منطقه هستند، فعالیت خود را ادامه می دهد.
وی با بیان اینکه، پروژه بیمارستان شریعتی دو پس از مرکز قلب تهران، دومین پروژه بیمارستانی در سطح کشور است که توانسته از تسهیلات بانک توسعه اسلامی استفاده نماید، تصریح کرد: این طرح از سال 92 کلید خورد و مکاتبات لازم انجام شد اما به دلیل تغییر در مکان ساخت بیمارستان (در ابتدا قرار بود در داخل بیمارستان شریعتی باشد)، فعالیت های اجرایی آن با تاخیر مواجه شد. از این رو در سال 93 تیمی به منظور جانمایی بیمارستان تشکیل و خوشبختانه در سال 94 حدود 10 هکتار از زمینی در منطقه 22 تهران در اختیار دانشگاه قرار گرفت.
دکتر بیگلر، افزود: تملک این زمین توسط دانشگاه هنگامی صورت گرفت که شاید زمینی با این وسعت کمتر در اختیار سازمانی در تهران قرار می گرفت اما سازمان مسکن و شهرسازی استان، به دلیل ماهیت این پروژه، مساعدت های لازم را انجام داد و لذا عملیات اجرایی و مناقصه این پروژه در سال 95 آغاز شد.
معاون توسعه دانشگاه، از60 درصد پیشرفت فیزیکی خبرداد و یادآور شد: این پروژه توانسته بالغ بر 50 درصد تسهیلات اختصاص یافته را جذب نماید.
وی از شرکت مشاور P.M.U به عنوان منتخب دانشگاه و بانک توسعه اسلامی که هدایت پروژه را بر عهده دارند، نام برد و تاکید کرد: خوشبختانه پروژه بیمارستان شریعتی دو در بازدیدها و رفت و آمدهای متعددی که توسط کارشناسان بانک توسعه اسلامی انجام شد، مورد توجه قرار گرفت و آن را حرکتی مهم در سطح منطقه دانستند. علی رغم اینکه تهیه زمین و تغییر plan پروژه قدری کار را با تاخیر مواجه ساخت اما سرعت کار در حدی بود که آنها را برای ادامه کار متقاعد کرد و توانستند زمان استفاده از تسهیلات را در دو مرحله افزایش دهند.
دکتر بیگلر، با اشاره به بازدید کارشناسان بانک توسعه اسلامی از این پروژه، گفت: هر ساله دو تا سه نوبت بازدید توسط کارشناسان صورت می گیرد که آخرین بازدید در دی ماه سال 98 اتفاق افتاد. از آنجا که آذر سال 1400 به عنوان زمان بهره برداری از پروژه تعیین شده است، لذا در آخرین بازدید، مبلغ 23 میلیون یورو را برای تهیه تجهیزات high technology پیشنهاد دادیم که خوشبختانه ظرف چندماه با پیگیری همکاران P.M.U با آن موافقت و توسط بانک مرکزی به دانشگاه ابلاغ شد تا در اختیار این پروژه قرار بگیرد.
وی از دریافت مصوبه ای به منظور تامین تمامی تجهیزات از طریق هیات امنای ارزی خبر داد و تصریح کرد: تجهیزات مورد نیاز در زمان مقرر بدون هیچ دغدغه ای تامین خواهد شد.
وی همچنین استفاده از HIS بین المللی در این بیمارستان را فرصتی خوبی برای دانشگاه دانست و گفت: از آنجا که بانک توسعه اسلامی تاکید دارد برای این پروژه از HIS های بین المللی استفاده شود، این مسئله فرصتی مناسب برای دانشگاه است تا با طراحی یک Smart Hospital که HIS آن از استانداردهای بین المللی برخوردار است آن را تبدیل به الگویی برای سایر بیمارستان های کشور نماید.
دکتر بیگلر، این مسئله را منحصر به فرد خواند و ابراز امیدواری کرد تا با پیشرفتی که در کار وجود دارد، این پروژه در موعد مقرر و بدون تاخیر به اتمام برسد تا در خدمت بیماران قرار بگیرد و اساتید بیمارستان نیز در فضایی جدید و استاندارد بتوانند خدمات مناسبی را ارائه دهند.
لازم به ذکر است، بانک توسعه اسلامی (ISDB) یکی از موسسات بزرگ مالی توسعه‌ای بین‌المللی و از نهادهای تخصصی سازمان کنفرانس اسلامی است که با هدف پیشبرد توسعه اقتصادی و پیشرفت اجتماعی کشورهای عضو در ۲۰ اکتبر ۱۹۷۵ میلادی از سوی ۲۲ کشور اسلامی در جده عربستان تأسیس شد. ایران به همراه ۵۶ کشور دیگر در سال ۱۹۸۹ به عضویت این بانک درآمده است.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 155546
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *