• تاریخ انتشار : 1399/12/07 - 10:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 550
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر توکلی، پاشنه آشیل مدیریت و کنترل بحران کرونا را هماهنگ و همراه نبودن مردم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دانست

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران حذف مرزبندی دانشگاه های شهر تهران وایجاد شبکه‌های ارجاع و هماهنگی را ار فرصت های ایجاد شده در دوران کرونا خواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، نشست خبری نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19 با حضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سید فرشاد علامه رئیس کنگره و معاون درمان دانشگاه، دکتر نسیم خواجوی راد دبیر علمی کنگره و دکتر الوند ناصرقندی دبیر اجرایی کنگره چهارشنبه 6 اسفند 99 در سالن دارالفنون برگزار شد.
دکتر توکلی در خصوص پاندمی کرونا گفت: بیماری کووید ۱۹ ارزش‌افزوده و نوآوری‌ها در سیستم‌های مختلف ازجمله آموزش و حوزه‌های دیگر به ارمغان آورد. در این مدت به‌صورت تمام‌وقت در کنار سایر دوستان درگیر شیوع این بیماری بودیم. از دستاورد‌های این دوران می‌توان به تعامل بین بیمارستان‌ها و شبکه بیمارستانی، تعاملات بین 175 بیمارستان شهر تهران اشاره کرد. برای اولین بار در این دوران مرزبندی دانشگاه کنار گذاشته شد و شبکه‌های ارجاع و هماهنگی شکل گرفت. اتفاقی که سال‌ها به دنبال آن بودیم و حالا در این دوران به وقوع پیوست. در شهر تهران تصمیم هوشمندانه‌ای گرفته شد تا این شهر به‌صورت مستقل و مجزا مدیریت شود و ازنظر ساختار مدیریت بحران پذیرفته‌شده و کمک‌کننده است.

وی افزود: از دیگر دستاوردهای اساسی تجمیع بیمارستان‌ها توزیع مناسب بستری بیمار بر اساس مرکز، غرب، شرق، جنوب و شمال تهران بود به‌ویژه در موج سوم که شاید پیچیده‌ترین و سهمگین‌ترین موج بود. در موج سوم به توازن خوبی بین بستری در  بیمارستان‌های مختلف شامل 40 درصد بیمارستان‌های دولتی، 30 درصد عمومی غیردولتی وابسته به نهادهای خاص، 30 درصد بیمارستان‌های خصوصی و خیریه رسیدیم. این توازن تخت و بستری هم دستاورد خوب و اساس بود که با همکاری سه دانشگاه صورت گرفت.

دستاورد دیگر تغییر طراحی بیمارستان‌ها بود که با توجه به بیماری‌های نوپدید که درگیری جهان‌شمول دارند باید لحاظ شود و توجه ویژه به بخش‌های ایزوله و تنفسی و بیماری‌های واگیر نوپدید مسئله مهمی بود. افزایش تعداد تخت مراقبت ویژه در شهر تهران اتفاق بزرگی بود که بیش از یک هزار تخت مراقبت ویژه را تجهیز کردیم. این امر تنها با هماهنگی و درگیر شدن همه حوزه‌های عملیاتی و تصمیم گیر در شهر تهران امکان‌پذیر بود. تشکر ویژه از فرمانداری‌ها که استاندار شهر تهران به‌عنوان مرکز ثقل مدیریت و هماهنگی کمک کردند. اولین بار حقانیت و مظلومیت حوزه درمان با نگاه ویژه حاکمیت دیده شد.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران افزود: در موج اول بیشترین نگرانی و ترس و اضطراب بین کارکنان حوزه سلامت وجود داشت در موج دوم درگیری زیاد کادر درمان و در موج سوم حجم زیاد بیماری که شاید به‌غلط تفسیر به بالا بودن مرگ‌ومیر شد. به نسبت ابتلا بیماران مرگ در استان تهران از استاندار کشوری و بین‌المللی بیشتر نبود. در این مدت تا 7 هزار تخت زیر بار بیماری رفت که فشار زیادی به کادر درمان آورد و خوب عمل کردند. باید توجه داشت پاشنه آشیل مدیریت کرونا هماهنگی و همراهی مردم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کنترل بحران کرونا است.

توضیح اینکه نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید ۱۹ به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران ۱۴ و ۱۵ اسفند ۹۹ با  بخش های سخنرانان کلیدی مدیریت و درمان کووید 19، کارگاه لیدرشیپ و مدیریت بیمارستانی در بحران کرونا،  پنل معرفی بیماری، ، اشتراک تجاری و مرور چالش های درمانی کووید 19، پنل نقش اکوسیستم نوآوری در مواجهه با بحران همه‌گیری کووید 19 و اولین نمایشگاه مجازی دستاوردهای شرکت‌های ایرانی در مدیریت کنترل و درمان کووید 19 به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت کنگره اینجا مراجعه کنند. 

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 170886
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *