فرصت‌های واکسیناسیون در ایمنی جامعه در مناظره با مخالفان

دکتر حسین قناعتی: راهکار مشکلات و اختلاف‌نظرها بهره‌گیری از قوانین اسلامی و گفتمان است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تمسک‌ به‌ قرآن‌ و سنت‌ گفت: امیدوارم با کمک هم بتوانیم این منطق قوی کشور اسلامی‌مان را به جهانیان نشان دهیم.

دکتر حسین قناعتی دکتر قناعتی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست فرصت‌های واکسیناسیون در ایمنی جامعه و مناظره با مخالفان واکسیناسیون کرونا که با حضور دکتر «حسین قناعتی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونان بهداشت و تحقیقات و فناوری و چند تن از اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه به‌عنوان موافق و اعضای تشکل حوزوی سعداء به‌عنوان مخالف برگزار شد، دکتر آرش سیفی عضو هیئت‌علمی گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد جزایری عضو هیئت‌علمی گروه ویروس‌شناسی دانشکده بهداشت، دکتر طلعت مختاری آزاد عضو هیئت‌علمی گروه ویروس‌شناسی دانشکده بهداشت، دکتر حمید عمادی کوچک رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر امیرحسن زرنانی عضو هیئت‌علمی گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت، دکتر اکبر فتوحی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مهرداد کریمی عضو هیئت‌علمی دانشکده طب ایرانی، دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر حمید سوری عضو هیئت‌علمی گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جلسه شرکت کردند. 
در این جلسه که  10 آبان 1400 در سالن شورای حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد؛ ‌‌دکتر حسین قناعتی گفت: خیرمقدم می‌گویم به همه‌ دوستان و خیلی خوشحالم که در خدمتتان هستیم در این جلسه از بحث‌هایی که در موضوعات مختلف جامعه اختلاف‌نظر وجود دارد استقبال می‌کنیم و این رسالتی است که قرآن برای همه‌ی ما مشخص کرده که باید به نظرات یکدیگر گوش کنیم و از میان آن‌ها بهترین را برگزینیم.
سرپرست دانشگاه با اشاره به اینکه در روایات اسلامی هیچ تعصبی پذیرفته نیست مگر بر اساس عقل و منطق باشد، افزود: امیدوارم با تعاملی که با دوستان دانشمندی که در کنار ما حضور دارند، بتوانیم راه و گفتمان مشترکی پیدا کنیم و به این نتیجه برسیم که اضطراب ناشی از این کار را برداریم زیرا میزان صدمه‌ای که اطلاعات غیرعلمی در مورد ویروس کرونا به جوامع وارد کرده بیش از بیماری کرونا بوده است.
دکتر قناعتی از حاضرین جلسه درخواست کرد؛ اگر ابهامی خارج از این جلسه باقی بماند، جلسات متعدد دیگری نیز برگزار خواهد شد تا این کار به ثمر برسد و ان شاءالله مبدا حرکت‌های مشابه دیگر در اجتماع باشد زیرا هر مسئله‌ای که مورد ابهام و نقد است باید به آن پاسخ داده شود.
وی ادامه داد: من بارها به دانشجویان و دوستان گفته‌ام که ما مسلمان هستیم و سال‌های سال با قوانین و قواعد اسلام زندگی کرده‌ایم و معتقدم همه‌ی مشکلات بشر را با بهره‌گیری از قوانین اسلامی و گفتمان می‌توانیم حل‌وفصل کنیم. تاریخ بیانگر این است که تمدن اسلامی قوی‌ترین و برترین تمدن است؛ ما بزرگانی همچون مولانا و حافظ داریم و فرهنگ دینی ما و رهنمودهای امیرالمؤمنین(ع)، مبادی و شاخص‌هایی برای نجات بشریت هستند.
دکتر قناعتی افزود: امیدوارم با کمک شما بتوانیم این منطق قوی کشور اسلامی‌مان را به جهانیان نشان دهیم و بدانیم که ما در عرصه‌های کلام، منطق و علم حرف برای گفتن داریم و ما پرورش‌یافته مکتبی هستیم که به علم و آگاهی و دانش احترام می‌گذارد و ما نمی‌خواهیم که جان مردم به خطر بیفتد.
سرپرست دانشگاه بابیان اینکه در اوایل شیوع بیماری کرونا حوزه‌های فعالیتهای من مرتبط با کرونا نبوده است گفت: به دلیل سابقه‌ای که در هشت سال دفاع مقدس در بخش نظامی و پزشکی فعالیت داشتم به این بحران وارد شدم و نتایج مطالعات و کارگروه که اتاق فکر کرونا بود در کتابی به چاپ رسیده که توصیه می‌کنم دوستان حتماً ببینند. ما در مورد کرونا بیش از حداقل یک‌میلیون مقاله از معتقدین به واکسن به روش نوین به چاپ رسیده و شما نیز اگر مقاله دارید به ما ارائه کنید تا ما از آن استفاده کنیم.
دکتر قناعتی خاطرنشان کرد: بیش از هشتاد درصد مردم تهران تقریباً نوبت اول واکسن را دریافت کرده‌اند و این نشان‌دهنده اعتماد مردم به واکسیناسیون است و زمانی که 60 درصد از مردم به‌طور کامل واکسینه شوند ایمنی جمعی در جامعه ایجاد می‌شود همچنان که مقام معظم رهبری نیز خود را موظف به اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا می‌دانند و فرمودند: مبنای حرکتم در جامعه ستاد ملی کرونا است و آن را رعایت می‌کنم.
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

تدوین گر

فیلم ها

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *